A+ A-

Rémálom

Fordítás
Eredeti történet
A 20 éves Sam juniort már megint rémálmok kínozták. Ez az óta van így amióta szörnyű közúti balesetet túlélte. Ő és négy barátja lesodródott az útról, az autó kigyulladt majd felrobbant. Ő és Pete barátja túlélte a balesetet, mivel nem voltak bekötve és felborulás pillanatában kirepültek az autóból. A korházban töltött hetek után végre haza jöhetett, lassan felépül. A testén alig voltak már sebek azok is lassan begyógyultak, de a lelki sebei egyáltalán nem. A korházban kapott nyugtatók hatásának elmúlásával komoly rémálmok gyötörték.
Azóta minden éjjel kiabált, hánykolódik, csapolódik és sokszor még az ágyról is leesik, olyan rémálmai vannak. Azóta Sam anyja Sally minden éjjel, amikor a fiának rémálmai voltak bement Sam szobájába és megpróbálta a fiát megnyugtatni, lecsendesíteni. Legtöbbször pedig szép simogatással és becéző szavakkal sikerült felébreszteni és megnyugtatni. Aggódva figyelte a fiát, mi közben minden éjjel vigasztalta és nyugtatgatta mind egy kisbabát. Sally egy nagyon csinos és szép nő volt egyáltalán nem látszott rajta a kor és a kialvatlanság.
Igaz, hogy Sally még csak tizenhat éves volt, amikor megszülte Samet. Sally most sem nézet ki többnek, mint egy mai húsz éves fiatal lány. Többen, akik nem ismerték őket, azt hiték, hogy ők ketten testvérek és az utcán többször is megjegyezték Samnek, hogy milyen jó nő a kishúgod.
Sally nem volt túl magas nő, de nagyon szép karcsú volt és kis tenyérben elférő melleinek rózsaszínű bimbói nagyon érzékenyek voltak. Már attól eltudott élvezni ha valaki a mellbimbóit kényeztette, szopogatta és nyalogatta. A puncija majdnem mindig nedves. Sally nagyon szerette a szexet, amit a férje nem is nagyon bánt. Sally mindig tette kész volt, soha nem tudott nemet mondani a férjének, attól a pillanattól amióta férjhez ment hozzá. Igaz az is, hogy Sally férje idős Sam általában 9-10 napot töltött otthon majd elment dolgozni 9-10 napra. De amikor otthon volt akkor minden nap dugtak akár többször is. Az elmúlt években nagyon jó beállt ez a rendszer. Soha nem volt olyan, hogy Sallynek 12 napnál többet kellet, hogy kibírjon szex nélkül.
A fiatal Sam elég hamar szembesült azzal, hogy az anyja egy nimfomán szexgép. Már kis korábban hallotta, hogy az anyja és az apja elég hangos űzték az ipart. Amikor már elég idős és szexuálisan éret lett, elkezdet leskelődni az anyja és az apja után. Sam lassan az anyjába látta meg számára az ideális nőt. Mindent megtett annak érdekében, hogy az anyját megkaparítsa és a hatalmas farkát az anyja nedves puncijába tudja mártani. De azzal is tisztában volt, hogy ez a társadalom részére nem elfogadott dolog és egy hatalma tabu. De ez nem akadályozta meg abba, hogy ne álmodozzon azzal, hogy az anyja bimbóit szopogatja, miközben a nedves punciját tele tölti a spermájával.
Idősebb Sam már elment több mint 12 napja Dél-Amerikába a cég egyik telepére és még az elkövetkező 3 hétben sem nagyon várható haza, így Sally totál oda volt mivel a szexuálisan nem volt kielégítve.
Nagyon meleg nyár közepe van, éjjel-nappal nagyon meleg van. A mai éjszaka nagyon meleg van, a hőmérő higany szála sem megy lejjebb mint 25 C fok a pára tartalom pedig 90%-os.
A ház ablakai nyitva voltak és a szobák ajtaja is, mind ketten meztelenül aludtak.
Sam elégé nyughatatlan volt és egyfolytában forgolódót nem tudott aludni. Így hát elindult egy rövid sétára a házban. Megállt a szülei hálószája előtt és benézet. Sally az ágyon széttárt lábbakkal feküdt, az egyik kezével a ball mellbimbóját kényeztette a másik kezével pedig a klitoriszát kényeztette, behunyt szemmel. Sam totál megbabonázva állt az ajtóban és figyelte az anyját amint kényezteti magát, a látvány megbabonázta őt is és a farka megkeményedve, mert előre. Önkéntelenül megfogta a 25 cm-re nőt vastag farkát és elkezdet maszturbálni ő is. Az anyja tovább masztizót mit sem sejtve, hogy a fiam éppen őt nézi. Mind ketten az élvezet határára értek, de mielőtt Sam teleélvezte volna az folyosót és az anyja észrevette volna, visszament a szobájában ahol egy hatalmas rakománytól szabadult meg, miközben hallotta, hogy az anyja is elélvez hangosan. Sam az élvezés után lassan megnyugodva elaludt.
Kb. két órával később Samnek a baleset óta a legszörnyűbb rémálma volt. Ordított, toporzékolt, dobálta magát az ágyon. Sally amint ezt meghallotta rohant meztelenül a Sam szobájába. Amikor oda ért abban a pillanatban Sam lesett az ágyról és a földön rángatózott és dobálta magát. Sally kezei közé fogta a fiát és lassan megnyugtatta, amint megnyugodott a fiam szép lassan fel emelet és a kényelmes ágyba visszafektette. Sam ekkor kezdet lassan felébredni és arra eszmélni, hogy az anyja kezei között fekszik az ágyán. A legszörnyűbb rémálmán volt túl, csak lassan tért észhez
A szóbája fényárban úszót és ekkor rá jött, hogy a meztelen anyukája karjaiban fekszik.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.63 pont (102 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 szekely18
2018. 12. 31. hétfő 14:09
Köszöm a kritikákat és az észrevételeket. Kivánok mindenkinek egészségben gazdag Boldog Új Évet! Válaszolok rá!
#14 feherfabia
2018. 12. 31. hétfő 08:35
Tetszett!7P Válaszolok rá!
#13 magus022
2018. 12. 31. hétfő 03:20
Köszönöm a szerkesztőségnek a választ és a javítást is, sajnos az eredeti sem jobb mű, mint a fordítás, de legalább az írásképe elviselhető :/ Válaszolok rá!
#12 Törté-Net
2018. 12. 30. vasárnap 23:44
Kedves magus022!

Helyretettük a linket. smile

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség Válaszolok rá!
#11 magus022
2018. 12. 30. vasárnap 05:17
A történet menete illogikus, ami kiábrándító és kizökkentő, számomra legalább is, ha nem tudom beleképzelni magam abba, hogy ezek valós emberek, megtörtént esettel. De tegyük fel, ez nem a te hibád, elnézem. Viszont az íráskép... siralmas, borzasztó, visszataszító. Egy-egy elgépelés, egy nem túl szemet szúró helyesírási hiba még csak-csak belefér, de ez az írás hemzseg az igénytelenségtől, a gané munkától, egy olvashatatlan trágyahalom az egész! El se tudtam jutni addig a pontig, amikor végre történik valami a karakterek és a helyzet bemutatása után, annyira szar az alapanyag és a fordítás minősége is. Apropó, ha már alapanyag, szeretném megkérni a szerkesztőséget, ha esetleg olvassák ezt, akkor legyenek szívesek linkké alakítani a szöveg tetején a szokásos részletet smile Válaszolok rá!
#10 zoltan611230
2018. 12. 30. vasárnap 03:01
Jó ez.. Válaszolok rá!
#9 jonhsmith
2018. 12. 29. szombat 21:11
Elfogadható Válaszolok rá!
#8 cscsu50
2018. 12. 29. szombat 17:11
Közepes. Válaszolok rá!
#7 A57L
2018. 12. 29. szombat 03:49
Azért nem lett olyan rossz.Közepes. Válaszolok rá!
#6 sunyilo
2018. 12. 28. péntek 18:30
Olvashatatlan! A gugli után át kell fésülni, végül ráküldeni a helyesírás-ellenőrzőt, az legalább a formán segít. A tartalmon az sem... Válaszolok rá!
#5 listike
2018. 12. 28. péntek 17:44
Ez nem sikerült. Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2018. 12. 28. péntek 15:47
Legalább illik a címhez: Rémálom! Válaszolok rá!
#3 Andreas6
2018. 12. 28. péntek 15:46
Mielőtt beküldesz valamit, tanuld meg a helyesírást. Sértés az olvasókkal szemben ilyen vacakot beküldeni! Válaszolok rá!
#2 Hahaha
2018. 12. 28. péntek 12:20
Helyesírási hibáktól hemzsegő, unalmas nagy rakás szar. Miután úgy döntöttél, hogy lefordítod legalább nézd át. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 12. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!