A+ A-

Kegyetlen szerető

- Nem én voltam! Ártatlan vagyok! Soha nem lennék képes megölni bárkit is! Hinniük kell nekem! - csapott Sasha az asztalra, és közben dühtől és kétségbeeséstől villámlott a szeme, mely a szokásos kék helyett, most ezüstösen csillogott. Ez volt fajtája legjellemzőbb tulajdonsága.
- Sajnos a bizonyítékok ellened szólnak – vágott közbe egy őr.
- Elég!- kiáltott a bíró. – Eleget hallottam és meghoztam a döntésem. A vádlottat bűnösnek ítélem. Büntetése életfogytiglan.
Sasha sírva fakadt, amint az ítélet elhangzott és egyre csak azt hajtogatta, hogy ártatlan, amit csak ő tudott és a halott.
Az őr bekísérte a lányt a koedukált fogdába, ami minden ember rémálma volt. A férfiak minden újonc nőt megerőszakoltak, ha a fogda királya nem tartott rá igényt. A király stabil hierarchiát épített ki, aminek a csúcsán ő állt, és rengeteg követője volt, akiket sikerült megnyernie magának. Ők híven szolgálták, nem mondtak neki ellent. Cserébe a király harcolt a jogaikért, már amennyi egy fogdában megmaradt nekik.
Ide került be Sasha. Az őr, aki kísérte, tudta, hogy a lány mire képes. Szemtanúja volt, ahogy a lány, népe védelmében, szabadjára engedte minden erejét és űzte el a támadókat. Ezt használták fel ellenne. Az őr is tisztában volt a lány ártatlanságával, hisz az áldozatot ő maga ölte meg uralkodója parancsára, hogy aztán a lányra tereljék a gyanút. És sikeresen végre hajtották a tervet. Hogy miért? Mert egy másik nagyhatalom akarta irányítani a lány népét, de amíg az őrző, vagyis Sasha az útjukban volt, addig tehetetlenek voltak. De a törvény alól nincs egyik nép számára sem kiút. Az őrzőt elfogták.
Az őr nem az egyik cellába kísérte a lányt, hanem a fogda igazgatójának szobájába, aki az egyik bűnrészes volt, és már készen várt rájuk kezében egy injekcióval. Sashat leültették egy székre és két erős férfi jó erősen lefogta, így a lány csak vergődni tudott, de szabadulni nem.
- Ettől az injekciótól mindent elfelejtesz. Ez egy memória módosító. Nem fogsz emlékezni arra, hogy kivagy és honnan jöttél. Azt is el fogod felejteni, hogy milyen képességekkel születtél a világra. Csak egy egyszerű lány maradsz, akit a férfiak kényük-kedvük szerint használni fognak. – röhögött gusztustalanul az igazgató, miközben beadta a lánynak az injekciót. Sasha tehetetlenül nézte, amint a folyadék a véráramába kerül.
Magához térve egy cellában találta magát, amint egy másik rabnő bámul rá kérdő tekintettel.
- Ki vagy?
- A nevem Alex. A tied?
- Nem tudom, nem emlékszem
- Mondták, hogy így lesz. A neved Sasha és gyilkosság miatt kerültél be.
Sasha kikerekedett szemekkel nézett rabtársára. Egyáltalán nem emlékezett a történtekre. De még mielőtt bármit is kérdezhetett volna megjelent egy magas férfi és utasította Sashat, hogy kövesse. Mikor a lány nem engedelmeskedett a férfi felrántotta az ágyról és maga után vonszolta végig egy hosszú folyosón, aminek végén a király cellája állt. Ide lökték be, egyenesen a király elé.
- Ki vagy? – kérdezte a lány remegő hangon.
- A nevem Derrick. Te pedig az értesüléseim szerint Sasha vagy és gyilkosság miatt hoztak be. De meg kell , hogy mondjam nem tűnsz gyilkosnak. Inkább egy ijedt kismacskára hasonlítasz.
Sasha nem válaszolt, de nem kerülte el a figyelmét, hogy a férfi alaposan megnézte magának, majd intett a másiknak, hogy távozzon.
- Azt hiszem, megtartalak magamnak – mondta végül, és behúzta az ágy körüli függönyt és belökte rajta a lányt.
Sasha reszketve feküdt az ágyon megsejtve, hogy mi fog most történni.
- Kérlek, hagyj elmenni. Ígérem, többet nem kerülök a szemed elé.
- Nem, nem. Már mondtam. Az enyém vagy.
Derrick minden további könyörgést belefojtott a lányba csókjával, mely követelőző volt és cseppet sem gyengéd. Azonnal a tárgyra tért és fél pillanat múlva a lány már anyaszült meztelenül feküdt az ágyon, kezei pedig a feje fölött, az ágy vasához voltak láncolva. Egész testében remegett, mikor a férfi végig húzta nyelvét a mellei között, a köldökén le egészen a nemi szervéig. Derrick gondolkodás nélkül belenyalt a lányba, nyelvén táncoltatva Sasha ízét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.09 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 cscsu50 2018. 12. 23. vasárnap 08:57
Nagyon nem tetszett.
#10 joe013 2018. 12. 20. csütörtök 21:45
nem tetszett!!!
#9 veteran 2018. 12. 20. csütörtök 17:53
Ismét az erőszak.
#8 deajk2008 2018. 12. 20. csütörtök 10:37
Nekem is kevés volt most ez... 7p
#7 sztbali 2018. 12. 20. csütörtök 09:52
Na ne...
#6 Andreas6 2018. 12. 20. csütörtök 07:35
Undorodom.
#5 listike 2018. 12. 20. csütörtök 07:23
Nagyon nem tetszett.
#4 feherfabia 2018. 12. 20. csütörtök 06:59
Nem tetszett!
#3 zoltan611230 2018. 12. 20. csütörtök 05:55
Nem jó .
#2 A57L 2018. 12. 20. csütörtök 04:25
Jobbat és sokkal többet vártam.
#1 Törté-Net 2018. 12. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?