A+ A-

Karrierépítés másodosztályon

A kerekek egyhangú kattogását csak a fel – felcsendülő manelék (olyan román mulatós zene) trágár ritmusai törték meg. A vonat ragadt a koszttól, a budija veszélyesebb volt, mint egy gázkamra és mindezek tetejébe nemrég egy igen „vidám” társaság szállt fel a szomszéd kupéba. Végül is megérdemlem mindezt. A bíróság három napja mondta ki válásom, pontot téve egy undorító per végére. A volt férjem sztárügyvédje egy haszonleső, frigid és semmirekellő nőszemélyt faragott belőlem, aki meg sem próbált igazi otthont teremteni a nálánál húsz évvel öregebb, keményen dolgozó üzletember számára. Summa summarum nem kaptam semmit. Itt állok hát, pontosabban ülök, 32 évesen, munka és lakás nélkül, lelkileg felkészülve az újabb megaláztatásokra, amelyeket majd a szüleim zúdítanak rám, amikor beköltözöm hozzájuk.
- Baszd meg – tépték fel az ajtót – lefekszem. Nekem holnap már melóznom kell. – Ekkor látott meg engem. – Bocsi. Van itt szabad hely?
- Aha – bólintottam, mást nem igazán tehettem, mert láthatóan csak egyedül voltam.
- Okés – dobta le magát a szemközti ülésre – Radu vagyok, téged hogyan szólíthatlak csinibaba?
- Andrea – válaszoltam, és készültem levenni a lábam az ülésről, de ő rátette a kezét.
- Hagyhatod nyugodtan. Elférünk itt kettecskén. Kérsz egy kis piát? – vett elő egy laposüveget a zsebéből.
- Hát – kezdtem, de aztán eszembe jutott, hogy az ügyvéd szerint alkoholista is vagyok, így elvettem és nagyot húztam a maró, talán szilvaízű valamiből.
- Nem rossz – vigyorgott – szerettem a vagány csajokat. Vajon – csúsztatta feljebb kezét a combomon – másban is ilyen bátor vagy?
Belementem a játékba. Előredőltem, hogy szemügyre vehesse a felsőmből minduntalan kiszabadulni akaró melleimet és megkérdeztem: - Mire gondolsz? A férjem köreiben mozgó pasik talán illedelmesebben szemezgetetek volna kebleimmel, de szerencsére nem zavartatta magát.
- Jó kis lökhárítók – húzta ki magát.
Miközben az izmos, meztelen (csak egy rövidgatya és teniszcipő volt rajta) felsőtestén lefutó izzadságcseppet bámultam, megint erőt vett rajtam a világvége hangulat. Hová is süllyedtem! Pár hónapja, még milliomosok versengtek azért, hogy kezet csókoljanak nekem, színészekkel és művészekkel vacsoráztunk most egy büdös paraszttal bájolgok. Megérezte, hogy valami nincs rendben velem, mert mellém ült és átkarolt. – Mi a baj szépségem? – kérdezte. Elmondtam neki mindent. Mire sztorim végére értem, a pálinkája is elfogyott, de én is megkönnyebbültem.
- Most megcsókollak - mondja, és mielőtt feldolgozhattam szavait, megragadta a tarkómat, fölém hajolt, és ajkait az enyémre szorította. Megdöbbentett, milyen puha, mégis határozott a szája. Parancsoló. Követelő. Elveszi, amit akar - és amit én készségesen odaadok.
Hallottam, ahogy nyögök, ő pedig kihasználva az alkalmat, nyitott számba dugta a nyelvét.
Nagyon értett a csókolózáshoz. Belefeledkezem a gyönyörűségbe. A hajánál fogva húztam közelebb magamhoz, hogy még erősebben szoríthassa száját az enyémre. Meg akartam semmisülni ebben a csókban. Magasabbra akartam szítani a bennem lángoló tüzet, amely talán elemészt, de lehet, hogy feltámadok, mint a főnix. A nyelve simogatta az enyémet, amitől érzéki szikrák pattognak bennem. Bőröm, amely már a közelségétől is túlérzékeny lett, most olyan, mint egy kínzóeszköz: egyszerűen elviselhetetlen a várakozás az érintésére. A combom között egyre erőszakosabb a sajgás. Egymáshoz szorítom a lábaimat, egyszerre próbálok védekezni és kielégülni. Felmordult, arrébb csúsztatott a karjában. Keze hirtelen ott van a csípőmön. A ruha puha anyaga végigsimogatta a bőrömet, amikor Radu felfelé tűri az alját, az ágyékom irányába. Izmaim megfeszültek az izgalomtól és az idegességtől, de nem löktem el a kezét. A testem lüktetett, a csiklóm is. El akarok élvezni!
A teste kőkemény. Magához rántott, mélyebbre dugta a nyelvét a számban. A keze lefelé kezdet csúszni rajtam, épp csak annyira lassan, hogy megőrüljek. Mocorgok, egyik lábamat a combján hagyom, de ez így erőltetett, a másik lábam lecsúszik a székről. Talpamat a padlóhoz nyomom, hogy megőrizzem az egyensúlyomat. Ekkor érzem a nyirkos bugyin át, hogy izgatóan hűvös szellő fúj be a ruhám szoknyarésze alá. Ebben a tartásban sebezhetően tágra nyílok. Radu megmarkolta a lábam közét, és belenyögött a számba. A ruhámon és a bugyim szaténján át is éreztem a forróságát. Simogatott az anyagon keresztül, ujjai folyamatosan ingerelték a csiklómat. – Basszál meg! - nyögöm
- Gyere, lovagolj meg - parancsolta.
A tangám pántját félretolva, felhúztam a szoknyámat, és lábaimat a csípője két oldalára rakva és leereszkedtem a térdemig. Kiszolgáltatottabbnak éreztem magam, így félmeztelenül, miközben ezt csináltam, mint amikor teljesen meztelen voltam.
- Ülj a farkamra. Érezni akarlak. Most - mondta durván, amikor haboztam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 joe013 2018. 11. 14. szerda 20:41
tetszett! folytasd!
#10 jonhsmith 2018. 11. 13. kedd 10:17
Nagyon jó
#9 sunyilo 2018. 11. 12. hétfő 21:13
Az ötlet jó, lássuk, mit hozol ki belőle...
#8 Zoy11 2018. 11. 12. hétfő 20:55
Marha jo. Tetszik az ilyen. smile
#7 cscsu50 2018. 11. 12. hétfő 07:52
komoly "karrier" kezdete
#6 Andreas6 2018. 11. 12. hétfő 07:00
MIndenesetre a mai másiknál sokkal jobb. Ezt legalább el lehetett olvasni.
#5 zoltan611230 2018. 11. 12. hétfő 06:48
Jól végződik .
#4 feherfabia 2018. 11. 12. hétfő 06:14
Tetszett!7 P
#3 A57L 2018. 11. 12. hétfő 04:30
Tökéletesen igazad van.
#2 veteran 2018. 11. 12. hétfő 03:46
Közepes,ebből a sztoriból többet kihozhattál volna.
#1 Törté-Net 2018. 11. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?