A+ A-

A hobbifotós

Noéminek hívnak, a férjem Miklós. Mindketten közelítünk a 30 - hoz. A szexuális életünk szuper. Minden erotikus fantáziánkat megosztjuk egymással és amennyit csak tudunk ki is próbáljuk, de eddig még senkinek mégcsak nem is beszéltünk ezekről.
Most leírom az egyik nagyon kedvelt játékunkat.
Miki nagyon jó amatőr fotós. Elég komoly apparátusa van, amivel az egész műveletet, a felvétel készítésétől a kép előhívásáig, otthon el tudja végezni. Az idők során engem is megtanított egyik - másik eszköz kezelésére. Így, meglehtősen jó képeket tudok készíteni.
Gyakran szórakozunk azzal, hogy felöltöztetjük egymást a legkülönbözőbb ruhákba, és szexi képeket készítünk a másikról. Jónéhány fotóalbumunk megtelt már, kimondottan erotikus témájú képekkel. Volt köztük mindenféle variációjú kép. Én megkötözve, Miki női ruhában, maszturbálás vibrátorral, szóval el lehet képzelni, mi minden.
Egyszer nálunk volt egy baráti házaspár, még a gimiből ismerjük egymást. Nevezhetném őket szinte családtagoknak is, annyira összenőttünk már. Ebéd után iszogattunk a nappaliban és elég felhőtlen volt a jókedvünk. Gyula, megkért, mutassuk meg neki a képeket, amiket a szüreten készítettünk, ahol együtt voltunk. Előhoztam néhány albumot, és letelepedtünk a szőnyegre képeket nézegetni. Valahogy az egyik album a titkos képeinkkel a többi közé keveredett. Lindának, Gyula feleségének szinte a lélegzete is elállt, amikor meglátta a képeket. Ránéztem, és láttam, nem tudja levenni a szemét a képről, amin bekötött szemmel, összekötött kézzel fekszek, bennem egy vibrátor. Azonnal éreztem, hogy az összes vérem az arcomba tódult a szégyentől.
Itt már nem lehetett mit mondani, kivéve, hogy elnézést kértünk és magyarázkodtunk, hogy nem szándékosan vettük elő a képeket, mert soha senkinek nem akartuk megmutatni őket. Miklós gyorsan összeszedte a titkos albumokat, de Gyuláék nagy meglepetésünkre megkérték, hadd nézzék meg a maradékot is. Mikire néztem, és láttam az izgatottságot a szemében. Kelletlenül beleegyeztem, de megígértettem velük, hogy senkinek nem mondják el a titkunkat.
A következő néhány órában vendégeink minden egyes képet alaposan megnéztek, volt amelyiket percekig mustrálták. A végére láttam rajtuk az érdeklődést a dolog iránt. Mivel elég közel álltunk egymáshoz, és jól ki is jöttünk együtt, az szégyenérzetem gyorsan a múlté lett, és a szobában szinte érezhetően nőtt a szexuális feszültség.
Amikor is Linda talált egy képet, amelyiken Mikin csak egy selyem alsónadrág van, és tisztán látszottak merev farkának körvonalai, teljesen átszellemült.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.71 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2016. 11. 3. csütörtök 06:41
Ez semmitmondó.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?