A+ A-

Rémálom az őrhelyen

Az őr meredten bámulta a képernyőt de gondolatban máshol járt. A szolgálat előtti kondizástól és boxzsákolástól izmai sajogtak, de még mindig bedurranva feszültek a póló alatt. Szüksége is volt a mozgásra, mert barátnőjével durván összevesztek, tele volt feszültséggel. Úgy érezte elege van a nőkből ugyanakkor a szex nagyon hiányzott neki. Az unalmas szolgálatban ezen rágódott, meg azon, hogy meg kellene fizetnie egy kurvát másnap. Bár végső soron minden nő kurva - gondolta magában keserűen, amikor zajt hallott.
Kilépett a bódéból. Semmi. Nagyot sóhajtva gondolt a huszonnégy dögunalmas, magányos órára, ami még rá vár a szolgálatban. Lehet, hogy pornót kellene néznie; a pornószínésznők mintha csak a nők mintapéldányai lennének, üresfejű ostoba ribancok egytől egyig.
Ismét zaj! Szeme sarkából meglátta a falnál mozduló karcsú árnyékot. Azonnal megfordult, de így is elkésett. Egy ökölcsapás csattant a füle tövén. Nem túl nagy, nem túl erős, de megtántorodott és megzavarodott. Támadója alacsony, karcsú figura volt, talpig feketében és fekete maszkban. Mire az őr támadóállásba állt volna, már tudta, hogy késő. Elektromos sokkoló zümmögése hallatszott, majd égető érzés hasított a nyakába. A földre került, és még hallotta, érezte, ahogy az eszköz a tarkójához ér...
...aztán a sötétség...
Lassan, szédelegve tért magához, és azonnal érezte, hogy nagyon nagy gáz van! A fején valami kámzsa volt, amitől nem látott. Szájába valami rongyot tömtek, ajkait szorosan leragasztották. Amikor erre rájött, öklendezni kezdett, majd fuldokolni. Az arcához akart kapni. De erre sem volt lehetősége!! Csuklóit keményen összekötözték a háta mögött, karjait pedig szorosan a törzséhez hurkolták. Kínlódva vonaglott meg. Azon már nem is csodálkozott, hogy bokáit és combjait is keményen összekötözték. Moccanni sem tudott. Félig ülő helyzetben heverve próbált úrrá lenni a görcsös, fuldokló öklendezésen.
Éles fény vágott a szemébe, ahogy durván letépték a fejére tett zsákot. Az őrszobában volt. Első pillantásaival felmérte, hogy az ajtó belülről van bezárva. A telefonzsinór szétvágva. Saját mobilja kibelezve az asztalon. A külső riasztórendszer élesítve, senki nem jöhet be a telephelyre. Aztán magán pillantott végig. Alsógatyára volt vetkőztetve, nadrágja a taktikai övvel, késével és viperájával elérhetetlen távolságban feküdt a földön. Amennyire szorult helyzetéből tellett, végignézett magán. Izmos mellkasán több sorban futott végig a fél centi vastag szőrös kenderkötél. Durván belevágott szálkás, kondizástól bedurrant felkarjaiba. Kockás hasán veríték csillogott. Kidolgozott combjait a térd fölött kötötte gúzsba öt-hat réteg kötél, ahogy bokáit is.
Támadója, kezében az imént letépett kámzsával, hirtelen elé lépett. Fekete katonai gyakorlót és bakancsot viselő fiatal nő volt! Világosbarna haját szorosan copfba kötve hordta. Arca nem volt kisminkelve, de természetességében üde és csinos volt. Alakja ruganyos, sportos. Combtokjában pisztoly, mellénél taktikai kés. Metsző gúnnyal méregette tehetetlen foglyát...
Az őr tett még egy kísérletet hogy kiszabadítsa magát a pokolian szoros kötelekből. Kínlódva vonaglott meg, ahogy a durva kender belevágott kondizástól és boxzsákolástól bedurrant szálkás izmaiba. Rá kellett jönnie, hogy fogva tartója alapos és szakszerű munkát végzett a megkötözésekor. Fiatal férfiként persze nem barátkozott meg a vereség gondolatával, büszkesége sajgott, amiért egy nő így elbánt vele. 
A száját lezárva tartó tapasz alatt haragosan fújtatott. A fiatal, feketébe öltözött nő gúnyosan, érdeklődve méregette:
- Na mi van nagyfiú, nem tudod kibogozni magad...?
Dühös fújtatás, ahogy az őr ismét a köteleknek feszült.
- A páncélszekrény kulcsát és a riasztó kódokat kérem.
Az őr megrázta a fejét.
- Ugyan nagyfiú, nem vagy abban a helyzetben, hogy okoskodj!
A nő közelebb lépett. Ujjait lassan és finoman a deszkakemény hasizmokhoz érintette...  
A szorosan megkötözött őr deszkakemény hasizmai megfeszültek a feketébe öltözött lány finom érintésére. Nem tudta, mire számíthat. A nő hidegen elmosolyodott, majd csiklandozni kezdte a hasát és derekát! Az őr két másodpercig tudta tartani magát, utána görcsösen vonaglani kezdett. Pokolian csiklandós volt a hasa és a dereka, és a nő ezt használta ki. A borzalmas tapasz alatt kétségbeesetten ordítozott, kegyelemért akart könyörögni, de csak tompa, fojtott hangok jöttek elő. Szálkás izomkötegei teljes erőbedobással küzdöttek a kötelek ellen, de tehetetlen fogoly maradt. Nem tudta kiszabadítani magát, akárhogy is próbálkozott. Kigyúrt testének hiábavaló ficánkolása láthatóan kedvére volt a szadista nőnek.
A kötelek fájdalmasan a húsába martak, ahogy összegörnyedt. Guvadó szemmel hörögve dobálta magát, és egyszer csak leesett a zsámolyról, amin eddig hevert! A padlón próbált oldalra gördülni, de nem volt menekvés: a lány keze fáradhatatlanul matatott a derekánál.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.5 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 PontEn
2018. 10. 4. csütörtök 09:44
Totál 0 Válaszolok rá!
#8 cscsu50
2018. 10. 4. csütörtök 08:43
jó a sztori Válaszolok rá!
#7 Andreas6
2018. 10. 4. csütörtök 06:50
Kedves Pavlov! Az S/M szado-mazót jelent. A szadizmus bőven megvolt, de a mazochizmus, hogy az alárendelt élvezze, ami történik vele, abszolút hiányzott! Szerintem ezért nem idevaló. Válaszolok rá!
#6 Pavlov
2018. 10. 4. csütörtök 05:52
Jól írsz, jó a sztori is! Válaszolok rá!
#5 Andreas6
2018. 10. 2. kedd 10:55
Sajnos, nem lehet 1 pontnál kevesebbet adni. Az S/M nem erről szól. Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2018. 10. 2. kedd 07:12
Nem jött be!3P Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 10. 2. kedd 04:43
Erőszak! 1 pont. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 10. 2. kedd 03:41
Kínzás felsőfokon. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 10. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!