A+ A-

Egy biztosítási ügy 2. rész

Egy egy történet sheemail és normál nő és férfi szereplőkkel.
Békésen éltünk hármasban szeretetben, szerelemben, vágyban, kielégülésben. Hol kettesben, hol hármasban összebújva áldoztunk a szerelem oltárán. Volt, hogy a férj és feleség bújt össze szenvedélyesen, volt, hogy én, a szerető, de férjjel egyenrangú házastárs a kapcsolatban szolgáltam a feleség szexuális igényeinek kielégítését, de leggyakrabban hármasban áldoztunk a közös gyönyör oltárán. Egymást követték a szenvedéllyel teli éjszakák és nappalok. A kettes összebújásokon is általában ott volt nézőként a harmadikunk, fokozva a gyönyört és a vágyat önmagában is. Közös szerelmünk, akit az első részben Juditnak neveztem, bújtatva az ismerősök elől, nehogy ráismerjenek, most a férjnek és neki hála leírhatom az igazi nevét is: Erika, a férj, aki az előző részben Lóci volt, igazi nevén Gábor, és jómagam, én az előző részben is saját nevemen szerepeltem. Sok – sok vággyal teli közös keféléssel teli napot és éjszakát töltöttünk együtt. Ritkultak a különös szexuális együttléteink, ritkán volt az idő múlásával dupla puncis és dupla popsis baszás, előtérbe kerültek a szimpla szeretkezések. A vonzalom köztem és Erika között szinte kölcsönös szerelemmé alakult, amely azért nem járt együtt féltékenységgel sem Gábor sem az én részemről. Persze azért olykor Erika gerjedelmének engedelmeskedve elő – előfordult egy – két keményebb menet, olykor megfűszerezve közös kedvesünk nyílásainak egyszerre, közösen történő megdugásával.
Egyik nap Erika mosolyogva állított haza.
- Fiúkáim, mit szólnátok, ha valamelyik nap elhoznám egy tanárnő ismerősömet két kamasz lányával egy nagy közös uszoda szeánszra? Szeretnének egy zavartalan medencés bulit diszkrét társaságban, elkerülve a kíváncsi tekinteteket!
- Mi történt? Ráuntál a férfi szerelemre? Női szeretőre vágysz? – kérdezte Erikát Gábor.
- Ne ítéljetek elhamarkodottan. Nem igazán kívántam még meg lányt, bár engem már többen megkörnyékeztek és pár gyöngébb pillanatomban hagytam is magam elcsábítani, de nem vált a dolog vágyaim tárgyává. Jobban szeretem, ha férfi farkak töltik ki a puncimat, popsimat, ezért is voltam benne, hogy Pista te is az életem és vágyam tárgya légy. Érzelmileg is kötődöm mindkettőtökhöz. Bevallom, kellőképen megfűszerezitek szexuális életemet, kellően kielégítitek puncimat, popsim vágyait és szopási igényemet. Kellő mennyiségű romantikát, szerelmet, ragaszkodást is kapok tőletek. Amikor romantikus hangulatban vagyok, akkor meg az összebújás is jól esik mindkettőtökkel, vagy akár hármasban is. Hosszú volt a monológom? Ugye nem baj! Kérlek benneteket, fogadjátok szeretettel Zsuzsát és lányait a hét végén, ha megjönnek. Felajánlottam nekik azt is, mivel van elég helyünk, az egész hétvégét nálunk tölthetik! – fejezte be mondandóját Erika.
- Persze, jöjjenek csak! Szívesen látjuk őket - mondta Gábor.
- Még az is lehet, hogy először, mióta össze jöttem veletek, megpályázom az új nő pináját, ha kötélnek áll! – kontráztam én is.
- Majd meglátjuk! – mondta Era – Nem csak rajtad múlik a vásár! Minden esetre bánjatok velük úgy, hogy a barátnőmről és a gyerekeiről van szó! A lányok is vágócsirke korban vannak, gyönyörű szép tinik. A nagyobbik 16., a kisebbik meg a 14. évében jár. A barátnőm fiatalon szülte őket, ő velem egykorú, a 35.évében van. Egyedül neveli a lányait, a férje már 6 éve elhagyta. Vigyázzatok, nehogy elszeressen valamelyiketeket, mert nekem mindketten kelletek! Ha kell, meg is vívok értetek!
Csöndes szerda este volt, amit egy szerelmes szeretkezéssel zártunk hármasban. Finoman kényeztettük Erika testét, érzésekkel teli mozdulatokkal birtokoltuk popsiját, punciját, csókoltuk forró ajkait, öleltük feszes, izmos testét, csókoltuk, simogattuk kemény cicijeit. Mellbimbói karcolták testünket, olyan keményre voltak felizgulva. Mindketten megjárattuk farkunkat ajkai között, élveztük nedvesen forró puncija gyűrűs izmainak farok fejő szorító mozgását, popsija kemény felfűzését farkunkra. Hatalmasat keféltünk, és mindhárman kielégülve dőltünk egymás mellé a nagy franciaágyban. Lassan csöndben elszunnyadtunk. Másnap reggel kipihenten ébredtünk és vártuk hogy elteljen a nap. Persze egy szelíd csókolózás és némi orális kényeztetés bele fért a napba. Jól lakattuk a dupla adag spermával Erikát, és mi is kielégítettnek éreztük magunkat. Így érkezett el a péntek, és vártuk vendégeink érkezését. Előtte feltöltöttük a ház italkészletét. Nem csak alkoholt vásároltunk, hanem az ifjúságra tekintettel gyümölcslevet és üdítőt is kellő mennyiségben fuvaroztunk haza, és teli pakoltuk a hatalmas hűtőnket finom falatokkal is. Kellően felkészültünk a három vendég fogadására. Délelőtt kipucoltuk az úszómedencét, füvet nyírtunk, hogy a környezet kellően kulturált legyen. Erika ágyneműt húzott a két vendégszobában, hogy felkészülten várjuk vendégeink érkezését. Kikészítettük a grillsütőt, a kerti hűtőt feltöltöttük itallal. Közben megdajkáltuk kedvesünk testét is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.94 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 dati 2018. 09. 21. péntek 22:46
Tetszett,várom a folytatást.
#10 capie86 2018. 09. 18. kedd 23:01
Sheemail? smile Ez most komoly?
Folytatásban pedig freemail smile
#9 sunyilo 2018. 09. 18. kedd 21:56
Ehhez én túl konzerbvatív vagyok...
#8 tomi58 2018. 09. 18. kedd 13:50
Izgalmas
#7 listike 2018. 09. 18. kedd 10:58
Nagyon tetszett, jöhet a folytatás.
#6 veteran 2018. 09. 18. kedd 08:45
Jobb folytatásban reménykedem.
#5 cscsu50 2018. 09. 18. kedd 08:27
jó parti igérkezik
#4 Andreas6 2018. 09. 18. kedd 07:24
Én egy kissé undorodom. 100% hetero létemre nálam ilyesmi nem fér bele a programba.
#3 feherfabia 2018. 09. 18. kedd 06:33
Nem tetszett!6P
#2 A57L 2018. 09. 18. kedd 04:00
Jó kis parti lehetett.
#1 Törté-Net 2018. 09. 18. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?