A+ A-

Régi tűz

A történeten nem véletlenül van "bizarr" címke! Akinek a "régóta szerettem volna megdugni az osztálytársamat/munkatársamat és egy házibulin/céges bulin meg is dugtam" típusú történetek jelentik a fantáziálás csúcsát, az NE OLVASSON TOVÁBB!
- Hogy zajlik ez az egész? -kérdezte Yu Yan a webkamera felé hajolva belátást engedve a blúza kivágásába.
- Csak annyi hogy ki kell tölteni a beleegyező nyilatkozatot. -felelte Jim.
Harminc éves volt és Új-Zélandon élt. Kínai videopartnere nála egy évvel volt fiatalabb. Kilenc évvel korábban, amikor Jim még egyetemi hallgató volt, gyakornokként került Kínába egy külföldi csereprogram keretében. Egy víztisztító telep felépítésében vett részt egy közepes méretű közép-kínai városban. Yu Yan a telepet később üzemeltető helyi cég gyakornoka volt és Jim mellé osztották be, mert szinte folyékonyan beszélt angolul.
A közös munka hamarosan randevúzásba torkollt, bár a lány nem ment bele szexuális kapcsolatba. Közölte hogy házasság előtt nem fog szexelni és Jim ezt elfogadta. Nem sokkal később naiv álmokat kezdtek szőni arról, hogy összeházasodnak és a lány Új-Zélandra költözik a fiúval.
A kijózanító valóság persze közbeszólt, amikor Jim hazatért. A majdnem egy éves közeli viszony barátian megszakadt, de ennek ellenére tartották a kapcsolatot e-mailben és néha videós csevegéssel. Jim soha nem próbálta újragyújtani a régi tüzet és a lány sem adta jelét annak, hogy akarná ezt. Yu Yan a szakításuk után két évvel házasságot kötött, így mostanra egy hét éves lány büszke édesanyja volt. Ezt Jim soha nem tudta feldolgozni. Ő még harminc évesen is éretlennek érezte magát egy saját gyerekhez.
- És a nő csak elintézi a férfit? -kérdezte a nő hitetlenkedve.
- Nos...Inkább fogalmazzunk úgy, hogy kivégezheti. Vannak bizonyos szabályok arra, hogy milyen módszerek elfogadottak. Például nem lökheti le egy magas épület tetejéről és hasonlók.
- És ezt csak nők tehetik meg? A férfiak nem? -folytatta a nő a kérdezősködést az új törvényről.
- Így van. Az extrém Feminista Párt és a szélsőjobb Női Felsőbbrendűség Párt koalíciója alakította meg az új kormányt és nekik köszönhető a törvény elfogadása.
- Így már világos! Ti gyorsabban fejlődtök ilyen téren. Bárcsak itt Kínában is így mennének a dolgok!
Jim nem lepődött meg azon, hogy a nő így gondolkodik. Ifjúként még naiv elképzelései voltak a szégyenlős és engedelmes ázsiai nőkről, de a gyakornoksága alatt gyorsan rájött hogy ezeknek a kliséknek semmi köze a valósághoz. Mint kiderült, a kínai nők pont olyan számítók, ítélkezők és követelők mint szülőhazája asszonyai. Talán még inkább. A feminizmus felé ugyan kevésbé voltak nyitottak, de a tradicionális nemi szerepekhez ragaszkodtak. A férfitól elvárták hogy tartsa el a párját, kezelje hercegnőként és fogja be a száját ha alkalmatlannak bizonyul és a nő eldobja. Egyszóval a férfiak mindkét kultúrában a rossz oldalra kerültek, miközben őket tartották az összes társadalmi probléma okának.
Yu Yan lánya jött be a szobába kezében egy könyvvel és kérdezett valamit az anyjától. Jim az ott tartózkodása alatt képtelen volt megtanulni mandarinul. Annyit tudott összeszedni, hogy az étteremben képes volt rendelni, de mióta visszajött ezt a kis tudását is szinte elvesztette, amiért Yu Yan nem egyszer ugratta. A nő láthatóan magyarázott valamit a lányának mielőtt elküldte és újra a kamera felé fordulva folytatta:
- Gondolkodtál valaha rajta?
- Micsodán?
- Azon, hogy kivégeznek. -mondta a nő mosolyogva.
- Ha-ha...Vicces… Nem követtem el semmilyen törvényszegést de még vétséget sem a nők ellen, ami miatt elítélhetnének. És nem is tervezek ilyet elkövetni.
- De úgy hallottam vannak férfiak, akik csak a saját kedvükért megteszik.
- Igen… De messze nem annyian amennyit a média sugall.
- Értem.
- Az egyik nagynéném engedéllyel rendelkező hivatásos hóhér lett. Szabályosan iskolát végzett. Soha nem beszéltem erről vele, úgyhogy részeltekkel nem tudok szolgálni. Azt hiszem még kereseti forrás is neki.
- Iskola nőknek, akik hóhérok akarnak lenni? Bárcsak én is járhatnék ilyenbe! -mondta Yu Yan lenyűgözve.
- Járnál? -kérdezte Jim kicsit meglepődve.
- Igen. Nem lenne izgalmas? -kérdezte a nő vigyorogva.
- Hát...nem tudtam hogy érdekel az ilyesmi.
- Hogyne érdekelne! Semmi sem izgatóbb egy nőnek mintha rajonganak érte és istenítik. Egy férfi aki annyira oda van értem hogy meghalna értem, vagy legalábbis képtelen lenne ellenállni nekem és beleegyezne hogy kivégezzem...ez lenne a legnagyobb izgalom. Mi lenne hízelgőbb annál, hogy egy férfi utánam való vágyakozása erősebb az ön...hogy is mondják angolul...- magyarázta csillogó szemmel a nő.
- Önnfenntartás ösztönénél? -segítette ki Jim.
A nő izgatottságának látványa ragadós volt és érezte hogy pénisze kezd megmerevedni.
- Pontosan! Annyira izgató, egyedi és varázsos pillanat lehet férfi és nő között. Intimitás, ami túlmutat a sima szexen.
- Igen. -értett egyet Jim.
Yu Yan hátradőlt a székében és folytatta:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.42 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cvirag
2018. 09. 1. szombat 08:56
Szerintem cuki. Válaszolok rá!
#7 sunyilo
2018. 08. 31. péntek 20:48
Ekkora baromságot a szépirodalomban olvastam csak. Idáig... Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 08. 30. csütörtök 22:55
Dupla nulla. Válaszolok rá!
#5 listike
2018. 08. 30. csütörtök 09:49
Ennél idiótább írást, még nem olvastam itt. Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2018. 08. 30. csütörtök 07:22
Hatalmas ökörség. Fogalmazni, írni tudsz, de legközelebb írj valami olyant, aminek legalább egy kis köze lehet a valósághoz. Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 08. 30. csütörtök 04:51
Nagy nulla. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 08. 30. csütörtök 04:44
Régimódi történet,morbiddal Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 08. 30. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!