A+ A-

Visszaemlékezéseim Petivel 1. rész - A padon

Egymással szemben helyezkedünk el, széttárt lábainkkal a padot fogtuk közre, majd egyre közelebb húzott magához és a combjaimat a lábára helyezte. Szerelmes voltam. Apró csókokkal halmozta el a nyakam, puha ajkai hevesen falták a bőröm. Közben én is erőlködtem, hogy elérhessem őt a nyelvemmel. Éreztem, ahogy a nedvesség végigfut a hüvelyemen, majd a combomra csordogál. Remegett a testem az izgalomtól. A mozdulataim olyan esetlenek és kiforratlanok voltak. Félénken nyúltam a farka felé. Segített. Kiszabadította a nadrág fogságából a kemény rudat. Hozzáértem. Forró volt és lüktetett a kezemben. Az erek kidomborodtak rajta. Nagynak éreztem, szinte óriásinak. Lágyan végigsimítottam a makkján a nedvet. Lehajoltam és óvatosan a számhoz illesztettem. Megnyaltam.
- Ahh...de jó - hörögte Peti.
- Mmmm.... - próbáltam teli szájjal mosolyogni.
Érdekes íze volt. Olyan nem megszokott, de isteni. Az ő íze. Az ő testnedve. Szinte szétfeszítette a számat az egyre duzzadó fallosz. Én pedig csak nyeltem és nyeltem a húsát egyre beljebb. Kevés gyakorlattal rendelkeztem, de Peti elmondása szerint már akkor a mennyekbe tudtam repíteni. Miközben én hősiesen munkálkodtam rajta, ő a kezébe vette a melleim. A bimbók összecsippentésére kéjesen felsóhajtottam és még jobban rátapadtam a dorongjára. A fogaimmal óvatosan bántam, nehogy megsértsem a bőrt. Egyre vadabbul és hevesebben járt a szám rajta, és ő mindig hangosabban zihált felettem. A percek pillanatokká sűrűsödtek és kikapcsolt a táj körülöttünk. A kellemes szél simogatta a bőrünk, miközben szerettük egymást. Úgy éreztem széttép a kín, ha nem érezhetem a nyelvét magamban. Gyorsabb ütemre kapcsoltam és szinte vertem a számba a farkát. Éreztem, hogy nagyon közel van már a csúcshoz, hiszen szinte libabőrös lett a keze és egyre erősebben szorongatta a melleimet. Közben a puncimba dugta az ujját, ami már tocsogott a kéjtől. Az egész bugyimat átáztatta.
- Uhh...ez az....nyomd belém erősebben az ujjad - hümmögtem. És ő egyre mélyebben döfködte a hamvas puncimat. Közben hangos sóhajtások hagyták el az ajkait. A nadrágból kibuggyanó herék össze-összecsapódtak, ahogy a farka ugrált a számban. Egy pillanat alatt elélvezett. Lavinaként tört át rajta a forróság és nedvét mind a számba engedte.
Letérdelt elém a nadrágomat letoltuk és ő félrehúzta az átázott tangámat. Két kézzel a padnak támaszkodtam és a combjaim közé tette a fejét. Lágyan csókolgatta a vénusz dombomat.
- Olyan jó sima, pont így szeretem.
A rózsaszín ajkak hívogatták már. Megfeszült a testem és beleremegtem mikor először a nyelvével érintett ott lent. Szinte záporként kezdett folyni belőlem minden testnedvem. A szemeim fennakadtak, a szám kiszáradt mikor először belekóstolt milyen ízem is lehet. És tetszett neki. Nagyon. Úgy lefetyelte a kis barackot, mint a szomjas vándor az első pohár vizet. Szinte az egész arcát a lábaim közé temette. A szája, az orra, a bőre mind-mind a nedvemtől fénylett.
Annyira kényelmetlen volt a helyzet, hogy alig bírtam már tartani magam a kezeimmel. Hiszen elgyengítettek az érzelmek. A szenvedély lángja úgy lobogott kettőnk között, mintha soha nem akarna kiégni. Talán még azóta sem égett ki. Széttett lábaim között nyomult egyre beljebb a hüvelyemben. Nyelvét és ajkait a csiklómra nyomta és erőteljesen nyalta. Hosszan felnyögtem, mellbimbóim keményen álltak és az égnek meredeztek. Csupasz voltam. A testem és a lelkem is. A bugyi pántja egyre jobban vágta a fenekem, de a kín, amit éreztem, hogy végre elélvezzek erősebb volt ennél. Kéjhullám futott végig a testemen, szinte abban a pillanatban elélveztem, mikor egyik ujját bedugta a puncimba. Elborított a gyönyör és rápillantva a boldogság tengerében úsztam.
Szemem szemedben. Kezed kezemben. Ajkad ajkamon. A szerelemnél nincs csodálatosabb hatalom.
Ahogy írom ezeket a sorokat teljesen felizgultam. Annyira régi már az emlék, a képek szinte elhalványultak a fejemben. De az érzés még mindig él és gyönyörbe hajszol. A melleim megfeszültek. A csípőm vad táncol jár. Bizsereg a csiklóm és a puncimat elöntötte a vágy. Akarom érezni őt. De mivel nincs itt, tudom, hogy nem is jön még egy jó darabig. Így magamra maradok.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.65 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Leni-n-85
2018. 11. 5. hétfő 13:35
Egész jó! Ennél csak jobb lehet a folytatás! Csak érkezzen meg! Válaszolok rá!
#10 sunyilo
2018. 08. 31. péntek 20:43
Ez olyan, mint pornófilmben a szóló maszturbálás... Válaszolok rá!
#9 cscsu50
2018. 08. 30. csütörtök 23:08
gyenge írás. Válaszolok rá!
#8 listike
2018. 08. 30. csütörtök 07:13
Nagyon gyenge írás. Válaszolok rá!
#7 Andreas6
2018. 08. 30. csütörtök 07:12
Mesterkélt, és szerintem is elrontotta a végét. Válaszolok rá!
#6 feherfabia
2018. 08. 30. csütörtök 07:00
Szerintem jól indult,de a vège az csapni való! A folytatás remèlem jobb lesz ! Válaszolok rá!
#5 veteran
2018. 08. 30. csütörtök 04:47
Jól indult,de a vége? Remélem a jelzett folytatás jobb lesz. Válaszolok rá!
#4 A57L
2018. 08. 30. csütörtök 04:42
Egy kis élvezés gyengén. Válaszolok rá!
#3 zoltan611230
2018. 08. 30. csütörtök 03:41
Olvasható . Válaszolok rá!
#2 Bizse42
2018. 08. 30. csütörtök 00:51
Nekem nem tetszett! Nem jó. Nem tudott izgalomba hozni. Lehetséges, hogy csak nekem van ilyen nagy igényem? Nem szavazok. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 08. 30. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!