A+ A-

Te ezzel én azzal

A történet úgy kezdődik, hogy megismertem egy fiatal lányt. Fiatalabb tőlem, talán 22-23 éves körül van. Haja fekete és a háta közepéig ér, szeme zöldes barnás, pici orra van, melle átlagos viszont látványos, hátsó fertályon sem szenved hiányt, azonnal láttam, hogy markolni való segge van. Eleinte általános dolgokról beszélgettünk, ki mit csinál, mióta ilyesmi. Majd kérdezte, hogy van-e barátnőm mire mondtam, hogy igen. Ekkor mintha kissé elkedvtelenedett volna de folytatta. Őszintén kijelentette, hogy már jó pár hónapja nincs senkivel és azért hiányzik neki a fizikai együttlét. Ez meglepett engem hisz nem tudtam mit kezdeni ezzel az infóval csak mosolyogtam. Miután befejeztem mindent kifelé menet utána fordultam, hogy utolsó pillantást vessek a seggére ezt sajnos ő is megláttam és elvigyorodott.
Később ismét összefutottam vele újra hozzákerültem. Mondtam is neki, hogy: - Látom ismét a te kezed ügyébe kerülök. Mire ő: - Azt nem bírnád ki ha tényleg a kezembe kerülnél - válaszolta nekem kacér kacsintás kíséretében. Köpni nyelni sem tudtam, csak néztem utána bambán. Ezt leszámítva ismét nem történt semmi érdekes. Majd hazaérvén este láttam meg, hogy bejelölt facebookon. Nem tulajdonítottam ennek a dolognak semmi extrát, hisz ismer beszéltünk bejelölt és kész. Visszaigazoltam. Nem sok idő telt el rám is írt, hogy hogy vagyok. Beszélgettünk persze közben te is írtál és mindkettőtökkel csevegtem. Közben a lány akiről kiderült, hogy Annának hívják szép lassan áttért a szexuális jellegű témára. Mesélni kezdett a saját szexuális életéről, hogy hány pasival volt, ki milyen módon elégítette ki és, hogy elég kívánós már. Próbáltam csendes maradni és visszafogott hisz mégsem illik ilyenről beszélgetni. Viszont ekkor feltett egy kérdést:
- Elárulod nekem, hogy mekkora a farkad?
A kérdésre először nem tudtam felelni, hisz nem méregettem elmondtam, hogy átlagos méretű és nem fogok felvágósat játszani. Ez tetszett neki, a legtöbben azonnal hencegni kezdenek és ez bejött neki.
- Most éppen rád gondolok és a farkadra, hogy milyen szívesen megnéznélek miközben a kezedben van és szép lassan vered - mondta nekem Enikő.
- Ne haragudj de nekem barátnőm van nem lenne szabad ilyenekről beszélgetnünk - válaszolom neki.
Amire jön is hamar a válasz.
- Jelenleg csak beszélgetünk, nem pedig kefélünk. Vagy talán megszeretnél dugni? - kérdezi tőlem.
Kezd egyre jobban felizgatni ez a fajta beszéde Annának. Nem bírok magammal hozzávágom, hogy igen biztos tudnék veled mit kezdeni ha nem lenne senkim. Nem lepődött meg a válaszomon mert szinte azonnal jött a reakciója: - Szerintem most is tudnál velem mit kezdeni, ahh, nagyon jó lenne kipróbálnom téged. Most épp áll a faszod?
Nem kellett volna folytassam de folytatódott a dolog. - Igen eléggé áll.
- Vered is? - kérdezi.
- Épp most vettem a kezembe és lassan húzgálom.
- Ahh nem akarsz átjönni és megpróbálni, hogy belém tudod-e tolni azt a kanos farkad?
Így beszélgettünk míg el nem köszöntünk hisz nem engedtem a csábításának. Sajnálattal és letörten köszönt el.
Ezután pár napig nem igazán írt, érződött a sértődöttsége a legutóbbi beszélgetésünk után. Egyik délután összefutottam vele a városban. Ráköszöntem mire pironkodva ő is vissza köszönt. Mondta, hogy ne haragudjak amiért annyira kiakadt és nem keresett de szégyellte magát amiért úgy felajánlkozott. Nem szokása csak kicsit szomorú volt és aznap este sok bort ivott.
Megnyugtattam, hogy semmi oka arra, hogy idegeskedjen igazából jól esett, hogy kívánt és nem haragszom. Erre felcsillanó szemmel gyakorlatilag a nyakamba vetette magát. Ezután nem is kellett sok lesmárolt. Azonnal telibe nyomta a nyelvét a számba, hevesen csókolt és alig bírtam magammal, én is viszonoztam ezt a nyálas nyelves csókot. Egyből merevedésnek indult a hímtagom odalent, észbe kaptam, hogy mit is csinálok eltoltam mire ő azt mondta, hogy azt szeretné ha a magamévá tenném mert nagyon ki van éhezve egy ilyen eléggé durva szexre. Nem érdekli, hogy barátnőm van csak kefélni akar ő nem mondja el senkinek.
Nem tudtam mit reagálni, egyre csak erőltette a dolgot. Magával rángatott a lakására, felmentem vele mondtam neki, hogy én nem akarok semmi olyat mert nem akarom megcsalni a barátnőmet. Erre ő kacéran válaszolt, hogy nem kell megtudnia. Közben pedig szép lassan elkezdett lefele öltözni előttem. Egy átlátszó felsőben volt amiben sejteni látszott a melltartója ami már önmagában is faszállító. Alul egyszerű térdnadrág volt. Szép lassan gombolni kezdte a nadrágot kifele. Egy pici ponton látszott, hogy enyhén csipkés vörös bugyit hordott. Ezt félbe hagyta és kibújt a felsőjéből ami egy fekete szintén csipkés szexi melltartó volt és benne két szép kerek melle. Ezután következett a nadrág amit letolt és megláttam a szintén vadító bugyiját így állt előttem alsóneműben.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.57 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 cscsu50
2018. 08. 16. csütörtök 06:04
gyenge Válaszolok rá!
#8 joe013
2018. 08. 15. szerda 20:44
harmat gyenge!!!! Válaszolok rá!
#7 sunyilo
2018. 08. 15. szerda 12:50
Rémesch... Válaszolok rá!
#6 listike
2018. 08. 15. szerda 07:28
Nagyon rossz. Nálam csak 1pont. Válaszolok rá!
#5 Andreas6
2018. 08. 15. szerda 06:57
Nem olyan rossz?? Összecsapott, ide-oda kapkod, tele hibákkal - borzalmas! Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2018. 08. 15. szerda 06:47
Nem tetszett!4p Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 08. 15. szerda 05:22
Pedig nem olyan rossz. Válaszolok rá!
#2 veteran
2018. 08. 15. szerda 04:37
Nem tetszett. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 08. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!