A+ A-

Egy balatoni este

A Balaton déli partjának egyik városában történt, 3 hétre jöttem dolgozni a vasárnapom és a hétfőm mindig szabadnapok! Mivel a nagybátyám éttermében dolgozom ezért unokatesóm is ott volt! Egyik este a család egyik ismerőse jött be az étterembe és a barátjának a lánya, Lili és a barátnője Vivi! Igazi kis pesti ribancokról van szó!
Én Vivire vetettem szemet egy szombati napon, ekkor személyesen még nem ismertem őket. Másnap mivel szabadnapos voltam így este lementünk vacsorázni az étterembe, ők is ott voltak és unokaöcsémmel odaültünk. Vivi széparcú, selymes barnabörű, fekete majdnem vállig érő haj és szép kissé telt alak, pont jó ugyancsak telt keblekkel! Egy fehér póló volt rajta és egy majdnem térdig érő fekete szoknya, amik között a hasa és a köldök piercingje kilátszott ez elindított bennem valamit. Megvacsoráztunk, majd meghívtak, hogy menjünk el velük a sorra este. Több sem kellett, azonnal igent mondtunk!
Előtte felmentünk hozzájuk iszogatni. Kimentünk a teraszra ott volt két nyugágy, én lefeküdtem az egyikre, ők kihozták az italokat ekkor vettem észre, hogy lecserélte a szoknyáját egy alvós picsagatyára, amíg otthon voltunk, aztán már csak arra lettem figyelmes, hogy oda fog ülni a lábaim közé. Kissé meglepődtem, de nagyon tetszett a dolog és egyből azon kezdtem agyalni, hogy az enyém kell, hogy legyen ma este! Később belefeküdt az ölembe és haja az arcomhoz ért, aminek nagyon jó illata volt, ami még jobban beindította a fantáziám. Elképzeltem, hogy mi mindent csinálnék vele. Éjfél fele útnak indultunk és lementünk a partra ahol mindkét lány egy-egy fiú csoportot leszólított és majdnem egy órán keresztül hülyítették őket (ekkor már nem volt szomjas a kiszemeltem). Kissé elment a kedvem az egésztől, mert a srácok igen rámenősek voltak és ő nem zavartatta magát. Mikor meguntam mondtam az unokaöcsémnek, hogy menjünk tovább akkor jönnek majd ők is! Így is lett viszont csak Vivi jött utánunk. Sétáltunk a parton mikor egyszer csak eszébe jutott, hogy ő fürdeni akar, nem zavartatta magát egyből oda ment egy padhoz levette a felsőjét és előbukkantak a szép kerek mellei amik egy sima fehér melltartóba voltak! Ezután letolta a szoknyáját és megláttam a rózsaszín tangáját amin hátul volt egy kis masni!
Ekkor megszólalt:
- Na ki jön be velem? És egyből megindult a víz felé.
Unokaöcsémmel leültünk a padra és mivel nem volt nálunk száraz ruha így haboztunk.
Ekkor azt mondtam magamnak, hogy ezt nem lehet kihagyni, szedd össze magad és menj utána! Levetkőztem alsógatyára és bementem utána! Miközben befele haladtunk le sem vettem róla a szemem és ez tetszett neki! Megálltunk, ő kacérkodni kezdett hülyéskedtünk fröcsköltük egymást mikor egyszer csak összegabalyodtunk, hosszan és forrón csókolóztunk azt hittem, hogy egyből eldurranok, mert már annyira rá voltam kattanva! Miközben smároltunk duzzadt farkam hozzányomtam, amit ő testével simogatni kezdett és eközben markolásztam a mellét és a fenekét. Mikor már igen belemerültünk azon voltam, hogy benyúljak neki, amire ő elhúzta magát és azt mondta, hogy - Ezt ne!!!
Csókolóztunk még egy darabig majd kimentünk és felöltöztünk! Kint ott vártak már minket az unokaöcsém és Lili akinél volt egy kevés vodka fanta amit megittunk! Vivinek elromlott a szoknyáján a zipzár, amit Lili kezdett el megcsinálni neki! Mivel még Vivi mindene vizes volt így fázott, én odaléptem és átöleltem a kezemet az arcára tettem és cirógatni kezdtem a fülét és forró leheleteket fújtam a nyakára, amitől halk nyögések hagyták el a száját és hozzám dörgölőzött az izgalomtól!
Mikor is Lili felkiáltott. - Kéééész!!!
Ez megtörte a varázst! És elmentünk még innivalóért, miután visszamentünk és fogyasztottunk félrementünk beszélgetni. Mindenféléről volt szó mikor kicsúszott a számom, hogy őrülten kívánom! Erre rám nézett, megfogta a kezemet és egy nem messze lévő bódé mögé mentünk ahol vadul csókolózni kezdtünk, a nyelveink mintha csatáztak volna úgy jártak! Ekkor azt mondta, hogy fázik így levette a csuromvizes melltartóját, de bánatomra pólón keresztül! Mikor lenéztem láttam a vizes pólón keresztül ágaskodó bimbóit, amiket azonnal kényeztetni kezdem és nagyokat nyögött.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.75 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 deajk2008
2019. 01. 14. hétfő 09:18
Nekem ez rövid lett... 7p Válaszolok rá!
#10 FlyEagle
2018. 07. 24. kedd 21:35
szép összefüggő követhető valósághű történet, köszönjük Válaszolok rá!
#9 Halmosi Béla
2018. 07. 19. csütörtök 09:38
Olyan az egész, mint amikor egy nőt még nem látott gyerek elképzeli a nagy kalandot. Válaszolok rá!
#8 cscsu50
2018. 07. 19. csütörtök 08:07
nem tetszett Válaszolok rá!
#7 listike
2018. 07. 19. csütörtök 07:48
Az átlagnál sokkal rosszabb. Válaszolok rá!
#6 Andreas6
2018. 07. 19. csütörtök 06:15
Legjobban az zavart, hogy tömegével szórod a felkiáltójeleket, ha kell, ha nem. Idegesítő! Elég hamar abba is hagytam az olvasást. Válaszolok rá!
#5 feherfabia
2018. 07. 19. csütörtök 05:27
Nem tetszett! Elég sablonos! Válaszolok rá!
#4 A57L
2018. 07. 19. csütörtök 04:54
Jó a kezdés,de a vége nem jó. Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 07. 19. csütörtök 04:22
A történet jó,az írás nem. Válaszolok rá!
#2 sztbali
2018. 07. 19. csütörtök 01:00
Jó kis tini történet. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 07. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!