A+ A-

Ahogy teltek az évek

Anyám 28 éves volt, amikor szült. Apám akkor volt 48 éves. 6 évvel korábban találkoztak, és szerettek egymásba. Kissé ijesztő volt ez a nagy korkülönbség anyu szülei, a nagyszüleim számára. De amikor látták, hogy működik közöttük a dolog, megnyugodtak. Két évvel a születésem után anyunak autóbalesete volt. Nem ő volt a hibás, a másik autó vezetője részeg volt, és frontálisan belehajtott anyu autójába nagysebességgel. Anyu a helyszínen szörnyethalt mire a mentők kiérkeztek. Ketten maradtunk.
Mivel apunak jól fizető állása volt, hamar bölcsödébe kerültem, de ezen felül minden szabadidejét velem töltötte. Majd jött az óvoda, és az iskola. Az első osztályos tanító néni nagyon aranyos volt, ráadásul a szomszéd utcában lakott, így amikor vége volt az óráknak, mindig hazavitt magához, és apu mindig odajött értem. Valószínűleg ez vezethetett oda, hogy apuval összejöttek. Zsófi néni egy év múlva hozzánk költözött, a nevelőanyám lett. Apámnak valahogy bejöttek a nála sokkal fiatalabb nők. Zsófi néni is csak 26 volt, míg apám ekkor már 55. Ennek ellenére még jó karban volt, köszönhetően a napi úszásnak, a heti kétszeri fallabdának, a kerékpározásnak. Számomra egy félisten volt, egy idol, akire a felnéztem, és olyan férfivá szerettem volna válni, mint ő.
Lassan a kamaszkorba léptem, már felső tagozatos lettem, és elkezdtek érdekelni a lányok. Sok szép, helyes lány járt az osztályunkba, majdnem mindegyikbe „halálosan” szerelmes voltam. De annál több, mint hogy szerelmes leveleket írogattam nekik, nem történt. Egészen a nyolcadikos ballagásomig.
Utolsó nap. Életembe először, apám bíztatására megborotválkoztam. Nem volt ez olyan komoly dolog, mert még csak alig pelyhesedett az arcom. Segített behabozni az arcom, és elmagyarázta, hogy húzzam végig a borotvát, hogy az ne sértse meg a bőröm. Amikor végeztünk, kaptam arcszeszt ajándékba aputól. Majd, mint aki jól végezte dolgát, a szobámba mentem és készülődni kezdtem. Közben zenét hallgattam, rendezgettem a dolgaimat, öltözködtem. Hirtelen eszembe jutott, hogy a fürdőben hagytam a nyakláncomat, amit a nagyszüleimtől kaptam. Zokniban, alsógatyában visszarohantam érte. Ahogy benyitottam a fürdőbe, Zsófi nénit pillantottam meg anyaszült meztelenül a kádban, éppen tussolt. Érett, kerek mellein csorgott le a víz, végig a hasán, keresztül a kopasz punciján, le a combjain a kádba. Az volt a szerencsém, hogy a haját mosta, és így csukva voltak a szemei. Csak bámultam kábán ezt a gyönyörű női testet, de az agyam jelzett, hogy lebukhatok. Gyorsan, de óvatosan becsuktam az ajtót, és a szobámba rohantam. A farkam kőkeménye állt, és arra tudtam csak gondolni, hogy minél előbb könnyítenem kell magamon. De most ebben a pillanatban ezt nem tehettem meg. Húztam ötöt-hatot rajta, majd felöltöztem, és az előszobában vártam, hogy jöjjenek, menjünk a ballagásra.
Attól a naptól kezdve minden önkielégítésemkor Zsófi nénire gondoltam. Fél évig csak ez a fürdőszobai jelenet pergett a szemeim előtt. Néha álmomban is előjött, és reggelre foltos ágyneművel ébredtem. Zsófi néni, aki a ballagás után ragaszkodott hozzá, hogy Zsófinak szólítsam, az elsőnél mosolyogva megcirógatta az arcom, rám kacsintott, és annyit mondott:
- Ez a mi titkunk marad.
Nem is sejtette, hogy ezzel csak jobban magához láncol, hogy újabb és újabb fantáziákba szövöm be a testét, és képzelem el, milyen lenne őt elölről, hátulról, oldalról, felülről, alulról magamévá tennem. Képzeletemben, az én szobámban, a fürdőben, a konyhában, az autóban, egy hotelben, egy réten szeretkeztünk, de volt, hogy azt képzeltem, hogy bent az iskola szertárában estünk egymásnak. És minden ilyen fantáziának az lett a vége, hogy bevillant a fürdőszobai jelenet, én pedig már spricceltem is a magomat.
Eltelt a nyár, majd lassan az első év is a gimnáziumból. Az esti önkielégítéseim rendszeresen megvoltak, utána pedig halkan kiosontam a fürdőbe lemosni magamról az anyagot. Volt olyan este is, amikor apuék nem aludtak otthon, ilyenkor kiloptam Zsófi bugyiját a szennyesből, és azt szagolgatva vertem ki. Tavasszal kezdett megváltozni Zsófi hangulata. Egyre lehangoltabb, egyre morózusabb lett. Sokszor láttam, hogy a szeme fáradtan csillog, egyre többet lett búskomor. Nem értettem, mi az oka, de ha ilyenkor átkaroltam, és megcirógattam, felvidult. Ő is átkarolt, és megpuszilt. Érezhetően jól esett neki a szeretgetésem. Eljött az iskolai évvége, apám biztatására nyári munkát vállaltam egy raktárházban. Egyik héten korán reggelre mentem, de már délután kettőkor otthon voltam. Míg a másik héten délután egyre mentem, és este tíz is volt már mire hazaértem. Az egyik ilyen délutános héten, pénteken hétkor elengedtek. Boldogan mentem haza.
A lakásba lépve csend fogadott. Levetkőztem, és egy szál alsógatyában a fürdőszoba felé lépkedtem. Apámék hálószobájának ajtaja résnyire nyitva volt. Éppen csak melléléptem, amikor nyögések ütötték meg a fülemet. Megrémültem, hogy valami baj van, és határozott mozdulattal benyitottam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.86 pont (113 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Bizse42
2019. 01. 30. szerda 01:04
Élet szerűen, szépen, kellő intelligenciával, érzelmekben dús fordulatokkal megírt szép történetet olvashattunk!
Nagyon is igaza lett a közénk visszatért #13 zsuzsikának. Mondtam én korábban, hogy hasonló az érzésvilágunk.. Válaszolok rá!
#13 zsuzsika
2019. 01. 29. kedd 10:34
Sok ilyen jól megírt történet kellene Válaszolok rá!
#12 ticsu21
2018. 08. 6. hétfő 12:05
Isteni történet! Válaszolok rá!
#11 Zoy11
2018. 07. 16. hétfő 22:11
jo lett. remelem terhes lesz Válaszolok rá!
#10 fiesta14
2018. 07. 16. hétfő 18:18
Folytasd! jó lesz az Válaszolok rá!
#9 listike
2018. 07. 16. hétfő 10:46
Nagyon jó lett, de ha folytatnád, még jobb volna. Válaszolok rá!
#8 cscsu50
2018. 07. 16. hétfő 09:18
Remek írás, várom a folytatást Válaszolok rá!
#7 Andreas6
2018. 07. 16. hétfő 09:01
Nekem is tetszett. Válaszolok rá!
#6 veteran
2018. 07. 16. hétfő 07:44
Jó sztori, remekül megírva. 10 pont. Válaszolok rá!
#5 feherfabia
2018. 07. 16. hétfő 07:10
Nagyon tetszett!Szèp írás! Válaszolok rá!
#4 A57L
2018. 07. 16. hétfő 04:31
Remek írás.10P Válaszolok rá!
#3 zoltan611230
2018. 07. 16. hétfő 04:20
Jó sztori. Válaszolok rá!
#2 Olvasó
2018. 07. 16. hétfő 01:37
Lehetne folytatása. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 07. 16. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!