A+ A-

Nyári lányos kaland

Nancynek hívnak. Történetem életszerű, szüleim elváltak, én anyummal maradtam és új helyre költöztünk, mivel az előző házunk apunál maradt. Az új ház kiesett a város központjától, csendes környezetben volt, barátságosnak vélt szomszédokkal találkoztunk első nap. Kellett 2-3 nap, mire bepakoltuk a házba a dolgainkat, beköltöztünk. Sokan segítségünkre siettek, köztük egy igen kedves fiatal srác. Jövőre végzek a középsulival, most persze szokhatom meg az utolsó évet egy másikban.
Beilleszkedni sosem egyszerű, bár közvetlen vagyok, könnyen alakítok ki barátságot többiekkel, eléggé nyitott vagyok ahhoz, hogy ne gondoljanak befordult, depis, a szülői terhektől agyonnyomott gyereknek. Sőt, próbáltam a legjobban alkalmazkodni a dolgokhoz és többnyire sikerült is. Az előző suliban is igen aktív voltam, persze nem stréberkedésre gondolok. Eljártam általában minden olyan dologra, amit a tanárok javasoltak, kimozdultam a barátokkal, barátnőkkel. Sok közös programot csináltunk. Olykor határokat feszegetve. Nyitott voltam a pasik felé is, nem azt mondom, hogy én voltam az iskola kurvája, de szerettem kekeckedni a férfiakkal, szerettem nőiesen öltözni, ezzel kivívni a fiúk sóvárgó szemeit. Volt már több pasival is kalandom, olykor visszahívva korábbiakat is, de mindig olyan fiúkat engedtem közel magamhoz, akiket valóban megfelelőnek tartottam a szexhez, kielégítette az én igényeimet is. Ápoltság, műveltség, női tiszteletadás. Persze, ebben az esetben is voltak extrémitások, mint 3-as szex, sőt, a legjobb barátnőmmel is rendszeresen hancúroztunk. Szóval színes forgatag az ilyen jellegű életem. Ezt nem tagadom és bátran vállalom. Éljük ki magunkat addig, amíg lehet. Végül én is szeretnék megállapodni, férj, gyerekek.
Szóval a lényeg az, hogy az új iskola egyik diákja volt ez a korábban említett srác, névileg Donald, aki oly szívesen segédkezett nekem és anyumnak az új házba történő bepakoláshoz. Illetve bemutatta az itteni barátait, az ő segítségével, na meg persze az én nyitottságomnak köszönhetően is több új barátra tettem szert. A nyári szünet alatt sokszor lógtunk együtt, bementünk a városba bulizni, mozizni, olykor színházba, néha a közeli városokba ruccantunk át. Terveztünk persze kis kirándulást is, a város környezetében igen sok festői táj van, ahol lehet bérelni kis faházakat, több napra is leruccantunk olykor.
Egyik nap, még a nyári szünetben összefutottam napközben Donalddal. Nem volt a srácban semmi egetrengető, átlagos testalkat, nem volt kigyúrt, de azért elhízva sem volt, kis aranyos pofija volt és mindig mosolygott. Rám is. Vonzódtam hozzá, de sosem gondoltam komolyan azt, hogy bármi is fog történni vele. Vagy 3 hét után, az egyik szombati nap anyumnak fellépése volt a cégével egy szomszédos városban, így délután 3 körül lelépett, majd valamikor éjfél körül fog visszaérni. Még napközben találkoztam Donalddal, akinek felvetettem, hogy ha van kedve, akkor jöjjön át hozzánk. Nézünk filmet, popcorn, beszélgetés. Bele is ment, izgatottan vártam az estét.
Anyum, miután elment, rendeltem kaját, legyen azért az is, lefürödtem, bár nem azért, mert biztos voltam abban, hogy lefekszem a sráccal, csak pusztán higiénia. Majd csöngetett. Kinyitottam az ajtót. Mivel bent azért jó idő volt, csak egy kis rövidgatyában voltam, atlétával, alatta melltartó persze. Beinvitáltam, ő hozott filmet, valami vígjátékot, nem nagyon figyeltem a filmre, csak bámultam a srácot, ahogy nevet, meg ahogy rám-rám nézett. Neki is melege lett idővel, levette a bemelegítőfelsőt. Egyszer meguntam és megkérdeztem, kér-e inni, igent felelt. Lehet csak miattam kellett a pia, de úgy éreztem, hogy kezd bizseregni mindenem és nem bírok már csak ott ülni. Nem is mentünk vissza a kanapéra, hanem a konyhában iszogattuk a finom bort, nekem már kicsit be is ütött, de a srácnak is. Szóval feltettem a kínos kérdéseket, hogy van-e barátnője, volt-e már valaha nővel. Faggattam a szexuális szokásairól, de nem volt eléggé nyitott. A kezdeti lelkesedésem elfogyott. Nem éreztem a bizsergést, legalábbis felé nem, már nem. Kicsit lapossá vált minden, így nem tudtam mihez kezdjek vele.
Szóval úgy gondoltam, hogy lépjen le, én pedig keresek más embert, aki kielégíti azt a vágyam, amit neki kellett volna. Őt elküldtem, hogy fáradt vagyok, fekszem és miután elment, felöltöztem és elindultam a legközelebbi pubba. A közelünkben is elég sok volt, de az elsőbe már be is nyitottam. Felültem a bárpulthoz, nézelődtem, hogy vajon ki lehet majd arra alkalmas, hogy velem töltse az estét. Több fiú is bepróbálkozott, de egyik sem vonzotta még a tekintetem sem. De egyszer megláttam. Egy lányt. Gyönyörű szőke középhosszú haja volt, farmerben és egy pólóban ült egy baráti társaságban. Szugeráltam, hogy tekintetünk összeérjen, és mikor észrevette, hogy bámulom, odalépett hozzám. Odaállt mellém, mivel hely nem volt, lehajolt a fülemhez, a hajamat érzékien hátrahajtotta, majd ezt súgta:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.2 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 sztbali
2019. 05. 4. szombat 15:04
Jó írás. Válaszolok rá!
#10 deajk2008
2019. 01. 7. hétfő 16:22
Kellemesen jó lett e írás 9p Válaszolok rá!
#9 bkvbusz
2018. 07. 15. vasárnap 02:15
Társoldalon vagy itt nár olvastam Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2018. 07. 11. szerda 21:21
Nem nagyon jó, de nem kicsit rossz... Válaszolok rá!
#7 JakeAmazing
2018. 07. 11. szerda 12:23
Jò lett, jöhet Nancy többi kalandja is. Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 07. 11. szerda 10:10
gyengécske Válaszolok rá!
#5 gyuri0926
2018. 07. 11. szerda 07:04
Nyitott voltam a pasik felé is, nem azt mondom, hogy én voltam az iskola kurvája, de szerettem kekeckedni a férfiakkal, szerettem nőiesen öltözni, ezzel kivívni a fiúk sóvárgó szemeit.

Ez talán az a mondat , amiért titkolja a nevét , szinte látom , amikor öltözködése kivívja a sóvárgó szemeket , de hogy ez mitől kekeckedés (ha egyáltalán tudja az író a szó jelentését) Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2018. 07. 11. szerda 06:16
Gyengére sikerült!5P Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 07. 11. szerda 04:49
Biztosan van akinek tetszik. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 07. 11. szerda 04:15
Kellemes történet. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 07. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!