A+ A-

Hotel

Emily a pihenőidejét töltötte és Chicago belvárosát bámulta az ablakból. Még öt évnyi munka után sem unta meg a látványt. A szobaszervízt élvezetes munkának találta. Örömet okozhatott másoknak, rendszeresen új és érdekes emberekkel találkozhatott és a munkahelyi környezete öt csillagos volt. A szokott meditációját egy hang szakította meg a háta mögül:
- Elnézést a tegnapi miatt!
Emily megfordult és egy öltönyös, láthatóan jómódú férfi állt előtte. A lány egyik erőssége a memóriája volt. Képes volt megjegyezni a vendégek többségének nevét. Ezt a férfit Michael-nek hívták és az arcán látható - rejteni próbált- mosolyból az jött át, hogy nem igazán bánja a történteket. Az előző nap Emily a szobájába vitte a rendelt standard reggelit. Többször is kopogott, de nem kapott választ. A szállodai szabályzatnak megfelelően benyitott és Michael látványa fogadta, ahogy az javában dugott hátulról egy hangosan nyögdécselő nőt. A lány biztos volt benne hogy hallották a kopogását és bejövetelét, de nem törődtek vele. Amikor Emily felhívta magára a figyelmet, a férfi úgy tett mintha mentegetőzne, a nő pedig úgy tett mintha zavarban lenne. Michael egy köpenyt vett, aláírásával nyugtázta a reggeli átvételét, Emily pedig távozott. Ez volt tegnap. A mai találkozásuk sokkal illedelmesebb volt.
- Az én hibám volt. Kötelességem a lehető legjobban tisztelnem a vendégeink magánéletét. - mondta a lány diplomatikusan.
- De néha megtörténnek dolgok.
A férfi a lány jobb oldalára állt az ablaknál. Emily megfeszült és témát váltott:
- Üzleti úton van a városban?
- Üzlet és szórakozás.
- Úgy látszik a szórakozás résszel nincs semmi gond. - csipkelődött a lány.
Michael elnevette magát és azt mondta:
- Üzleti ügyem van és egy esküvőre is jöttem. A vőfély vagyok. A vőlegény egy üzleti partnerem úgyhogy sok fontos dologról tudunk beszélni egy füst alatt.
- A Callahan esküvő?
- Pontosan. Elintézzük a pénzügyi dolgainkat és ő hozzámegy kedveséhez, aki itt született.
Emily megpróbálta elfojtani a mosolyát amikor megkérdezte:
- Ha már a kedvesek szóba jöttek...ki volt a nő? Egy ismerős?
- Valami olyasmi. Valaki aki hozzám hasonlóan szenvedélyesen rajong a szenvedélyért.
- És a magamutogatásért.
- Úgy hangzik mintha nem az első eset lett volna.
Emily bólintott.
- A szállodaipar egyik gyakori, de nem nagydobra vert eseménye. Általában egy meztelen férfi parádézik a szobájában, amikor tisztában van vele hogy egy alkalmazott közeledik. Néha egy mosolygó, meztelen nő akiről a párja éppen fotókat készít. Idővel hozzászokik az ember. A munka része, noha sehol nem szerepel a munkaköri leírásban.
- Értem.
- Miért érdeklődik ennyire? Még jobban felizgult tőlem? Az egyik napon megmutatja magát nekem, a másikon pedig kérdezősködik róla? Olyan mintha kétszer akarná átélni az izgalmat. El kell ismernem, hogy okos és perverz egyszerre.
- Éles nyelv egy udvarias szobalányhoz.
- Nem éles, csak a pihenőidőmet töltöm, úgyhogy nyíltan beszélhetek.
- Nyíltan akarsz beszélgetni?
- Csak ha valami érdekes mondanivalója van.
- Hát jó… Van egy szokásom, amit egy nőtől vettem át, akivel jó pár éve randevúztam. Munkatársak voltunk és sokat utaztunk együtt. Imádta a közösségi helyeket és a rajtakapás kockázatát. A szobaszervíz különösen a kedvence volt. Zuhanyzás után felvett egy köpenyt, majd extra törölközőt vagy valami ételt rendelt. Amikor a gyanútlan alkalmazott megjött, a köpeny “véletlenül” szétnyílt és rálátást biztosított neki. Az arckifejezésük mindig szórakoztató volt, akár férfiak, akár nők voltak. Utána annyira felizgult hogy meg kellett dugnom.
- Szóval a bűnös szokásáért a régi barátnőjét hibáztatja. Milyen nemes!
- Hibáztatom? Szó sincs róla! Imádtam ezt benne és felnyitotta a szemem az ilyen élményekre. Színt vitt az amúgy szürke szexuális életünkbe, bár be kell vallanom néha bűntudatom volt.
Emily körbepillantott és imádkozott azért hogy senki ne hallja ezt a beszélgetést. Keményen megdolgozott a munkahelyi jó híréért.
- Köszönöm az érdekes reggelt. Remélem megkapta a társalgásunktól amit remélt. Ha most megbocsát...teendőim vannak. Ha legközelebb a szobai szolgáltatásomra van szüksége kérem húzza össze szorosan a köpenyét! - mondta a lány kellemesen, mert úgy érezte ideje pontot tenni a beszélgetés végére.
- A legjobb részt még el sem mondtam.
- Valóban?
- Az emberek különbözőképpen reagálnak amikor egy exhibicionista tevékenységet látnak. Van aki csak sarkon fordul és távozik, van aki kirohan. Mások pár pillanatig leplezetlenül bámulnak mielőtt kisompolyognának.
- Én melyik kategóriába estem? Visszataszítónak találtam, vagy a belső ribanc végre felébredt bennem és ki akart szabadulni?
- A pillantásodhoz hasonlót már láttam korábban. Kíváncsiság. Nők nem ritkán fantáziálnak ilyen exhibicionizmusról és régi vágyam egy szobalányt bevonni ebbe az életstílusba.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sunyilo 2018. 06. 30. szombat 13:44
Jó téma, jól megírva...
#8 Pavlov 2018. 06. 19. kedd 23:33
Remek karakterek és jó a feszültség közöttük! 10 p!
#7 cscsu50 2018. 06. 19. kedd 23:08
elfogadható
#6 listike 2018. 06. 19. kedd 13:37
Egyáltalán nem tetszett.
#5 vakon54 2018. 06. 19. kedd 12:27
Nagyon de nagyon jóírás.
#4 veteran 2018. 06. 19. kedd 05:52
Nekem tetszett.
#3 feherfabia 2018. 06. 19. kedd 05:49
elég izgalmas!8P
#2 A57L 2018. 06. 19. kedd 04:02
Sok beszéd,kevés szex.
#1 Törté-Net 2018. 06. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?