A+ A-

Kacérkodás

A barátnőmmel, Adéllal mindig is megbotránkoztatató élményeim voltak. Nagyon lazán fogtuk fel a világot, minden kihívásra kapóak voltunk, nem voltunk szégyenlősek, bevállalós, néha ribanos viselkedésünkkel sokszor felhívtuk magunkra a figyelmet. Még jó, hogy az egyetem alatt messze kerültem a szüleimtől, szégyenkezhettek volna miattam.
Egyik alkalommal délutáni forróság volt, megbeszéltük Adéllal, hogy leugrunk a strandra, mártózunk egyet a tenger hűsítő vizében. Mindig olyan helyet kerestünk, ahol kevesebben voltak, mert szerettünk monokinizni, és a partszakasz teljes vonalán tilos volt a nudizmus, még a felső levétele is. Bezzeg a fiúk, mutogathatják felső részüket, mi a különbség az én mellem, meg egy hájas fickó mellei között? Akkor ő se tegye szemlére. De nem nagyon érdekelt amúgy az emberek véleménye, mert ha monokinizni akartam, akkor monokinizek, vagy ha pucéron akarok fürödni, akkor úgy teszek. Ismertük már a dugi helyeket, volt a partszakasz végében egy kiálló szikla, délután árnyékot vetett a homokos tengerpartra, de nem sokan szoktak ide járni. Mi általában ide jövünk, mert ha még vannak is mások, általában fiatalok, és miért is zavarná a fiatal srácokat, ha épp 4 keblet látnak lobogni a parton. Szóval kényelembe helyeztük magunkat, leterítettük a lepedőnket, elővettük a naptejet, szépen bekentük magunkat és egyből lekerült persze a bikini felső része. Nem volt először senki, szóval szívfájdalom nélkül élveztük testünkön a másik kezeit, ahogy az olajos naptejet beledörzsöljük a másik bőrébe. Ez már felizgató élmény, szinte mindig elfog a bizsergés alul. Ilyenkor egyből kell a tengervíz, ami megnyugtat. De ma különös izgalomban voltam, a menstruáció utáni kívánós szakasz, amikor is tüzet tudtam volna gyújtani ölemben perzselő lángokkal. Szóval mikor elindultam a tenger felé, bizony elhagytam én magamról a bugyi részt is, meztelen ugrottam bele a part felé szaladó hullámba, majd jó 100 métert úszva hanyatt vágtam magam a víz felszínén, és élveztem, ahogy a testem mozdulatlanul hánykolódik. Most Adél nem volt ilyen merész, de beljebb úszott ő is, ő rajta rajtamaradt az alsó rész, nem mintha sokat takart volna.
Egyszer csak kiabálást hallok. Még sohasem jutottunk el ide, kiabál valaki a partról, hogy azonnal menjünk ki. Kiúsztam. Adél már kint volt a vízből, körbetekerte magát a törülközővel, én nem szálltam ki, mivel teljesen pucér voltam. Egy partfelügyelő volt, aki épp meg akart minket bírságolni. A jóképű, szép testfelépítésű fiatalember szavai, valamint a szituáció csak növelte a hormonszintemet.
- Lányok, a parton tilos a monokinizés és a nudizmus. Az erre vonatkozó figyelmeztető és tiltó táblák kint vannak, így a törvény értelmében kernelek kell benneteket a távozásra, és ki kell, hogy állítsak egy csekket pénzbírságról.
Felkacagtam:
- Ugyan már, nincs itt senki, nem sértem a közszemérmet, de a szemérmem, annál jobban felizgult. – És kiléptem a testemet még elfedő tengervíz utolsó habjaiból, megálltam a srác előtt teljesen meztelen, mélyen a szemébe néztem és ezt mondtam: - Biztos meg tudunk egyezni, nincs nálam pénz és nem is szeretnék emiatt fizetni. Én csak élvezem, amint körbeöleli meztelen testem a víz, ahogy süti a bőröm a nap, olyan nagy bűn ez?
Zavarba jött a srác, aki csak hebegett, habogott:
- Persze, nem, de a szabály.
Vette a lapot Adél is és elengedve a törülközőt, ami kebleit takarták, szintén a srác elé lépett:
- Biztos vagyok benne, hogy nem akarsz minket megbüntetni. Nézz ránk, két kis szerencsétlen csaj, akiknek csak melegük van és kis hidegre vágynak. Nem beszélve arról, hogy a nap hogy barnítana minket? Nézd meg a cickóm, látsz fehér vonalat? Nem szebb így egy női felsőtest? Vagy foltosan jobban szereted? Hm?
A srác meg sem tudott szólalni.
– Gyere, csatlakozz hozzánk – kérleltem. – Vedd le a felsőd és csobbanj velünk.
Adél közelebb lépett a fiúhoz és levette róla a pólót. A srác mozdulatlanul állt, ledermedt. Én odaléptem Adélhoz, lehúztam róla a falatnyi alsót, majd a srácról is a gatyát. Tovább tűrte a srác, ezek szerint nem lesz büntetés. Megfogtuk a pasi két kezét, majd elindultunk a tengerbe. Szinte húznunk kellett, a srác annyira nem fogta fel a történteket. Még épp nem álló cerkája lógott a levegőben, csupasz szemérménél látszik, hogy nem monokinizik, fehér feneke elütött a teste többi, aranybarna bőrszínétől. Mikor a parttól jó 20 méterre voltunk, szinte csak a nyakunk lógott ki a vízből, de a lábunk még érte a földet. Szépen megfogtam a srác farkát, ami a hidegtől próbált összemenni, de a kezeimben életre kelt. Hatalmasra duzzadt, megteltek az erek vérrel és kitöltötte aprócska kezeimet, elkezdtem verni neki. Adél pedig lesmárolta a srácot, hosszasan, nyelvét átdugva. A srác kezeit pedig a mellére tette, hogy játszadozzon vele. Nem voltak Adél mellei nagyok, pont tenyérbe illőek, nem volt annyira feszes, de bimbói nagyon megdagadtak és meredten álltak az udvarból kifelé a hideg víztől.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.2 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 gsins
2018. 09. 12. szerda 15:43
Jóó! smile Válaszolok rá!
#8 cscsu50
2018. 06. 10. vasárnap 23:26
köszi vakon és sipos Válaszolok rá!
#7 sipospista
2018. 06. 10. vasárnap 09:23
Szuper lettt Válaszolok rá!
#6 vakon54
2018. 06. 7. csütörtök 20:14
Nagyonjóírás. Válaszolok rá!
#5 Andreas6
2018. 06. 7. csütörtök 06:16
Én is hagytam volna, hogy természetben fizessék a büntetést. Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2018. 06. 7. csütörtök 05:54
Nem nagyon tetszett! Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 06. 7. csütörtök 04:44
Egynek jó. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 06. 7. csütörtök 04:35
Jó történet.9P Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 06. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!