Teadélután

Szavazás átlaga: 7 pont (55 szavazat)
Megjelenés: 2018. május 29.
Hossz: 6 563 karakter
Elolvasva: 699 alkalommal
A körúton sétáltam és pisálnom kellett. Lementem az egyik nyilvános wc-be. Ahogy folyt a lé olvasni kezdtem a falfirkákat. Gyere le ekkor-akkor és leszoplak, hívd ezt a számot és nem bánod meg, gyere kúrj meg, szívesen lefotóznám a farkad... stb! Hát épp elég tele voltam és húztam párat a faszomon ami persze egyből felállt. Mellettem i állt egy nálam kb. tíz évvel idősebb hapi és ő is húzogatott. Átnézett a farkamra és azt mondta szép faszod van. Én is megnéztem az övét és azt mondtam a tied is szép és jó nagy makkos. Kérdezte mit csinálok éppen? Sétálok válaszoltam és edzésről jövök de nem sietek sehová. Ő is így van ha akarom sétáljunk együtt. Jó, válaszoltam.
Lassan andalogtunk a nőket nézve. Én lelkesen, ő közömbösebben. Három sarok után azt mondta, hogy fel kell ugrania egy barátjához, megvárom-e. Látta, hogy hezitálok és azt javasolta, menjek vele és ne álljak itt az utcán. Lifttel felmentünk a harmadikra és becsöngetett egy sarokajtónál. Kedves baráti fogadtatás és bemutatott együtt hugyozó barátként. Jó, hogy jöttünk mondta a házigazda (Lajos) mert épp teadélután van nála és a haverok is feljöttek. Házi szokás, hogy mindenki fehér fürdőköntösben ül a teához a párnákra. Széthajtotta a köntösét és mutatta, hogy nincs alatta semmi és átadott nekünk is egy-egy köntöst, hogy helyezzük magunkat kényelembe. Hamar át öltöztünk és bevezetett a nagy nappaliba, ahol párnák voltak és azon ültek a vendégek is.
Középen az asztalon mindenféle italok és szamovár is állt. Hat férfi ült a párnákon és nem igazán szégyelték, hogy köntösük szétnyílt és látni engedte férfiékszerüket. Barátkozzunk meg mindenkivel, szólt a Lajos. Kezet akartam nyújtani, de itt más a szokás mondták és egymás farkát fogtuk meg és húzogattuk puszi kíséretében. A harmadik bemutatásra, már állt a faszom és akiket már ismertem, azok fasza is meredezett az én hosszan tartó bemutatkozásomtól. A puszit természetesen a fasz csúcsára illett adni. Elmondták, hogy ők unik és a szexet egymás közt rendezik le. Kicsit furcsa volt nekem, de gondoltam mindent ki kell próbálni és nem előre ítélkezni róla. Mivel mindenkinek két keze dolgozott a szomszédjai faszán így nekem is két brokit kellett ápolnom. Az egyik egy vékonyabb, de jó hosszú és vas keménységű a másik egy vastag durung hatalmas makkal. Koreográfia volt, hogy hol jobbra, hol balra adtunk puszit a szomszéd faszára. Egyre hosszabb ideig tartottak a puszik. Végül cumizásba ment át a puszi.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7 pont (55 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
cscsu50
2018. június 1. 06:12
#4
nem sikerült végig olvasni
1
veteran
2018. május 29. 08:12
#3
Nekik ez a jó csinálják.
1
a
A57L
2018. május 29. 04:59
#2
Egyszer ellehetett olvasni.
1
T
Törté-Net
2018. május 29. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1