A+ A-

Teadélután

A körúton sétáltam és pisálnom kellett. Lementem az egyik nyilvános wc-be. Ahogy folyt a lé olvasni kezdtem a falfirkákat. Gyere le ekkor-akkor és leszoplak, hívd ezt a számot és nem bánod meg, gyere kúrj meg, szívesen lefotóznám a farkad...stb! Hát épp elég tele voltam és húztam párat a faszomon ami persze egyből felállt. Mellettem i állt egy nálam kb. tíz évvel idősebb hapi és ő is húzogatott. Átnézett a farkamra és azt mondta szép faszod van. Én is megnéztem az övét és azt mondtam a tied is szép és jó nagy makkos. Kérdezte mit csinálok éppen? Sétálok válaszoltam és edzésről jövök de nem sietek sehová. Ő is így van ha akarom sétáljunk együtt. Jó, válaszoltam.
Lassan andalogtunk a nőket nézve. Én lelkesen, ő közömbösebben. Három sarok után azt mondta, hogy fel kell ugrania egy barátjához, megvárom-e. Látta, hogy hezitálok és azt javasolta, menjek vele és ne álljak itt az utcán. Lifttel felmentünk a harmadikra és becsöngetett egy sarokajtónál. Kedves baráti fogadtatás és bemutatott együtt hugyozó barátként. Jó, hogy jöttünk mondta a házigazda (Lajos) mert épp teadélután van nála és a haverok is feljöttek. Házi szokás, hogy mindenki fehér fürdőköntösben ül a teához a párnákra. Széthajtotta a köntösét és mutatta, hogy nincs alatta semmi és átadott nekünk is egy-egy köntöst, hogy helyezzük magunkat kényelembe. Hamar át öltöztünk és bevezetett a nagy nappaliba, ahol párnák voltak és azon ültek a vendégek is.
Középen az asztalon mindenféle italok és szamovár is állt. Hat férfi ült a párnákon és nem igazán szégyelték, hogy köntösük szétnyílt és látni engedte férfiékszerüket. Barátkozzunk meg mindenkivel, szólt a Lajos. Kezet akartam nyújtani, de itt más a szokás mondták és egymás farkát fogtuk meg és húzogattuk puszi kíséretében. A harmadik bemutatásra, már állt a faszom és akiket már ismertem, azok fasza is meredezett az én hosszan tartó bemutatkozásomtól. A puszit természetesen a fasz csúcsára illett adni. Elmondták, hogy ők unik és a szexet egymás közt rendezik le. Kicsit furcsa volt nekem, de gondoltam mindent ki kell próbálni és nem előre ítélkezni róla. Mivel mindenkinek két keze dolgozott a szomszédjai faszán így nekem is két brokit kellett ápolnom. Az egyik egy vékonyabb, de jó hosszú és vas keménységű a másik egy vastag durung hatalmas makkal. Koreográfia volt, hogy hol jobbra, hol balra adtunk puszit a szomszéd faszára. Egyre hosszabb ideig tartottak a puszik. Végül cumizásba ment át a puszi.
A Lajos mikor látta, hogy már mindenkinek jól áll a fasza, javasolta a módozatokat. Ki kit akar leszopni, ki kit akar megdugni. Elsőre a leszopandók közé kerültem, mert Sanyi a pisis barátom kijelentette, hogy neki elsőbbsége van nálam. Lajos másodikként megdugni akart amíg a Sanyi szopogat engem. Nem teljesen értettem, hogy hogyan de ők tudták. A többiek is hármas csoportba rendeződtek. Egy aki kimaradt az a jó fenekű csoporthoz csapódott. Mint kiderült a jó fenekü képes volt egyszerre két faszt is befogadni a fenekébe. Ez a kúroknak is nagy élvezet volt, mert felváltva mozogtak benne ki és be tolva a faszukat, miközben a másik benne lévőt is steigolták. Nos le kellett mennem kutyába és a Sanyi barátom alám csúszott és bekapta a faszom szopogatásra. Lajos a házigazda különböző síkosító krémekkel a fenekem kényeztette. Majd egy vibrit is bevetett a tágítás könnyítésére. Lajos is látta, kitapintotta, hogy ott bizony még szűz vagyok, de bátorított, hogy nagyon finoman fogja csinálni a beavatásom. Valami zsibbasztó krémet nyomott a végbelembe és az ujjával bedolgozta, simogatva és tágítva. Alig tudtam figyelni Sanyi szopására, mert koncentráltam a seggemmel történtekre. A vibri behatolása, kellemes volt és mivel elérte a prosztatámat a faszom is folyni kezdett amit Sanyi örömmel vett.
Ez még nem az elélvezés volt. Lajoskám a vibrit egyre beljebb tolta ami vastagodott. Amikor Lajoskám úgy érezte, hogy a vibri vastagsága már az ő mérete, akkor villámgyorsan kicserélte keményen álló faszára amit belém nyomott tövig. Nagy rutinja volt a dologban, mert kis fájdalommal már bennem volt. Kitöltött teljesen. Közben egyfolytában simogatta a hátam, hogy elvonja a figyelmem arról, hogy egy szép nagy fasz van bennem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.93 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 cscsu50
2018. 06. 1. péntek 06:12
nem sikerült végig olvasni Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 05. 29. kedd 08:12
Nekik ez a jó csinálják. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 05. 29. kedd 04:59
Egyszer ellehetett olvasni. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 05. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!