Hihetetlen történetem 1-2. rész

Szavazás átlaga: 6.79 pont (39 szavazat)
Megjelenés: 2018. április 24.
Hossz: 18 942 karakter
Elolvasva: 994 alkalommal
Megismerkedésünk
Azzal kezdeném, hogy egy huszonegynéhány éves, teljesen átlagos ember voltam, átlagos nemi identitással egészen addig, amíg össze nem hozott minket a sors a világhálón.
Rögtön bocsánatot is kérek az előző fogalmazásom miatt, de mindenki értse jól, amit ezzel mondani szerettem volna! Igazából nem mondhatom, hogy ettől a történettől átlag feletti vagy urambocsá! átlag alatti lettem, mert ez sem igaz, de ha kimaradt volna az életemből, úgy érzem, most sokkal kevesebb lennék.
Most megkérem a hetero beállítottságú olvasót, hogy itt hagyja abba ennek a történetnek az olvasását, mert olyan dolgok lesznek benne, amik biztosan kiverik a biztosítékot! Megjegyzem, hogy nem sokkal ezelőtt én sem folytattam volna tovább az olvasást. Sőt! Kifejezetten elítéltem azokat, akik saját nemük felé vonzódnak. A mai napig nem értem, hogyan keveredhettem ebbe a szituációba úgy, hogy ráadásul párkapcsolatban voltam egy kedves nőneművel. Szándékkal fogalmaztam így, mert itt a nőnemen van a hangsúly. A történetemet (azért hátha jobban beleéli magát az olvasó és jobban megérti, mi is zajlott le bennem) úgy osztanám meg, mintha egy levélben kvázi emlékeztető formájában írnám meg annak, akivel átéltük mindezeket az eseményeket.
Egyszóval ott tartottam, hogy valahol, valamelyik közösségi oldalon összefújt minket az Internet szele. Te csak rám írtál nemes egyszerűséggel: a nicknevem és utána egy vigyorgó smiley jel. Vidámnak hatott és közvetlennek. Mivel szimpinek találtam a nevemmel történt beköszönést, ráadásul az avatarunk is hasonló volt, így reagáltam: "Szevaaa tesó! :)". Ezután szó szót követett, sok közös témát találtunk. Kiderült, hogy mindketten zenélünk, mit ad Isten ugyanolyan hangszeren, mindketten érdeklődünk a modellezés iránt, a LEGO a kedvencünk és így szépen sorra derültek ki a kettőnk életét meghatározó párhuzamok. Ezek a végtelenben találkozó párhuzamosok viszont minket hoztak egyre közelebb egymáshoz. Több napja haveriasan, viccelődve, lazán és könnyedén folytak a beszélgetéseink, amikor minden előzmény nélkül egyszer csak beírtál egy szót: "Yiff". Elkerekedett a szemem. Tudtam mit jelent és éppen ezért váratlanul ért a dolog. Meg is lepődtem rendesen rajta.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.79 pont (39 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
sunyilo
2018. április 24. 19:41
#6
Már megint... Minek vitatkozni? Nekem nem a világom, mégis van, hogy elolvasom mert jól van megírva. Amíg nem akarják kötelezővé tenni, addig semmi bajom vele...
1
T
Törté-Net
2018. április 24. 13:09
#5
Kedves Olvasóink!

Továbbra sem szeretnénk semmilyen tipusú történeteket száműzni az oldalról csak azért, mert valakinek nem tetszik az adott tipusú történet. Van elég hely mindenféle történet számára, nincs szűk keresztmetszet erre nézve. 🙂
A történetre kerülő címkék segítségével már a történetre kattintás előtt látható, hogy az adott történet beleillik-e az olvasó érdeklődési körébe.
Aki ennek ellenére mégis rákattint és utána a történet "igazi" olvasóit sértegeti hozzászólásokban (teljesen mindegy, hogy homo, családi vagy leszbikus tartalomról van szó) , annak a hozzászólási joga letiltásra kerül és az adott hozzászólása is törlésre kerül.
Kérünk Titeket, hogy a továbbiakban is legyetek megértőek az különböző ízlésű olvasók (és az őket érintő történetek) iránt. 🙂

Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
1
91boy
2018. április 24. 10:32
#4
A srác kifejezetten írta, hogy meleg történet, aki nem akarja, ne olvassa. Persze hozzászólni hozzá kell, hogy gyűljön a hozzászólások száma, csak a sok negatív kritika miatz egyes ilyen témában írók elkeserednek és nem írnak. Pedig szerintem vagyunk páran akik kifejezetten szeretnek a témában olvasni, nekem ez a sztori nagyon de nagyon tetszett, szépen volt leírva, igazi érzések, teljesen valóságszagú, el is hiszem, hogy megtörtént 🙂 mindenképp folytasd kedves író, nagyon érdekes. :-P a modellezés említésére felkaptam a fejem, én is szoktam. 🙂 esetleg ha van kedved erről, vagy bármi másról csetelni, /természetesen minden hátsó szándék nélkül/, írj 🙂 91esfiu@gmail.com
1
e
ethylen
2018. április 24. 07:44
#3
Szerintem jó írás. Kedves kommentelő társ. Nem az a fórum lényege, hogy szidalmazd a másikat vagy ellenérzéseket válts ki. Én is hetero vagyok 4 gyerekkel, mégis elolvasom az ilyen történeteket is. Na meg mondjuk az összeset. Ha ez a fajta nem tetszik, akkor lépj át rajta.
1
a
A57L
2018. április 24. 04:05
#2
Hihetetlen,hogy elolvastam.
1
T
Törté-Net
2018. április 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1