A+ A-

Tőlem - Neked 2. rész - Álomherceg

...Gyönyörtől fáradt testem egy sóhajjal, tudatom utolsó pillanatának boldogságában zuhant álomba...
Az imént frissen leszakított szamóca kicsorduló levét nyeldestem, amint épp a nyelvemmel a szájpadlásomnak préseltem. Az édes érett gyümölcs szétomlott a számban. Dobogásra lettem figyelmes. Távolban egy porfelhő, gyorsan közeledett. Amint elég közel ért, kivehetővé vált egy szilaj sötétbarna ló, hosszú sörénye fényesen lobogott. Egy férfi ülte meg, és ösztönözte vágtára. Álltam az erdő szélén, a mező felé nézve, szememmel követtem a lovast. Ismerősek voltak a mozdulatok…
Ahogy odaért hozzám, hirtelen állította meg lovát, amitől az a hátsó két lábára ágaskodott, miközben engem nézett, szinte már igézően. Lepattant róla, minden mozdulata feszültségről árulkodott. Ezt szinte tapintani lehetett a levegőben. Szó nélkül odalépett hozzám és a karjába vont.
- Van fogalmad róla? Van fogalmad róla, mennyit aggódtam érted?
- Nem. Nem tudom. - suttogtam erőtlenül, mert meglepett és egyben kissé megrémített ez a heves beszéd, és Szirk érintése.
- Tide, miért menekülsz előlem? – a hatalmas feszültség a szorításból alábbhagyott.
- Mert, mert…, félek. – szakadtak belőlem ki a szavak.
- Mitől?
- Tőled. Magamtól. Kettőnktől. A szerelemtől. Felborítod az életemet. Nem is igaz, mert már felborítottad. Csak azzal, hogy ismerlek. Többé már semmi nem lesz ugyanolyan, mint annak előtte, hogy nem ismertelek. Félek, mi van, ha nem sikerül nekünk…
- És mi van akkor, ha sikerül?
- Kérlek Szirk, ne nehezítsd meg – pihegtem.
- Miért? – hangja mélyebb tónusra váltott. – Miért nehéz ez? –Én is vágyom rád! Rád vágyom!
- Engedj el! – kiáltottam.
- Soha! – hangzott a halk felelet.
Igyekeztem kibontakozni a karjaiból, addig ficánkoltam, míg sikerült. Űzött vadként futottam az erdő belsejébe. Hallottam mögöttem a cserjék ágainak reccsenéseit, ahogy a férfi utánam eredt. Hátrafordultam, hogy felmérjem a távolságot, amikor a mozdulat hevében a ruhám széle az egyik tüskés bokorba lendült, és jól beleakadt. Rángatni kezdtem, mire az anyag szakadással válaszolt. Szirk beért, és meglátta börtönöm. Lelassított, én meg rémülten felnéztem. Lassan lépdelt felém, minden izma megfeszült, sőt ez a feszültség a levegőben is érezhető volt. A szemembe nézett, és én nem tudtam a tekintetéből kiszabadítani az enyémet. Elvesztem. Ott, abban a pillanatban megadtam magam a sorsnak, nem volt mit tenni. Beláttam, hogy milyen mély érzelmekkel vagyok iránta, fölösleges bármilyen ellenállás, leginkább magamnak okozok nehézséget. Szirk látta a változást, amin keresztülmentem. Elém lépett, arcomat két tenyere közé fogta. Tekintete ajkamra siklott. A szívem úgy kalapált, hogy azt hittem kiesik a testemből. Keblem emelkedett és süllyedt, és minden emelkedésnél az ő izmos mellkasához préselődött. Aztán ő lassan, lágyan a számra forrt. Gyengéden csókolt, míg azt érezte, hogy beleolvadok a karjába. Nyelvét finoman megjáratta az ajkaimon, mire feltártam neki a számat, hogy rögtön be is kalandozza annak minden zugát. A csók egyre hevesebbé vált, és én beleszédültem az ölelésbe. Kifulladva engedtük el egymást, ám csak addig, hogy újra, még nagyobb hévvel vegyük birtokba másikunkat. Azután csendesült a roham.
- Kívánlak Tide – suttogott a hajamba rekedtes hangján Szirk. –Látni akarlak meztelenül. Beszívni az illatod, érezni az ízed, kelyhed ölelésében mozdulni, míg remegsz a beteljesülésért. Az örömhangodat akarom hallani!
Ahogy ezeket a szavakat mondta keze finom cirógatásra indult ruhám alatt. Míg a hátamat simogatta, arcomat apró csókokkal halmozta el. Megrészegültem, az érintésétől és a langyos szellőtől, mely a virágzó cserjék bódító illatát hozta felénk. Ingének ujjai alá csúsztattam a tenyeremet, élveztem a dagadó izmok érintését. Körmömet lágyan szántottam a hátán és a karján. Arcomat a nyakgödrébe fúrtam, és mélyen beszívtam a semmihez sem hasonlíthatóan finom érzéki férfias illatát. Éreztem, ahogy a testem megremeg. Mintegy válaszul ölét az én ölemhez nyomta. Éreztem gerjedelmét. Melegség érzése öntött el, újra csókolni akartam, lehámoztam az ingét, és aztán még többet akartam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.32 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50 2018. 01. 23. kedd 07:12
jó közepes
#7 A57L 2018. 01. 20. szombat 03:34
Rövid,de szép.
#6 sunyilo 2018. 01. 19. péntek 21:40
Szép. Jól megírtad.
#5 vakon54 2018. 01. 19. péntek 18:11
10 pont
#4 deajk2008 2018. 01. 19. péntek 16:41
Hááát elég rövid lett... 7p
#3 veteran 2018. 01. 19. péntek 14:47
Tetszik,szép.
#2 Andreas6 2018. 01. 19. péntek 10:21
Szép volt, nagyon tetszett. Nem értem, miért kapott ilyen kevés pontot. Javítok rajta.
#1 Törté-Net 2018. 01. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?