A+ A-

Gabriella 1. rész

Gabriella a bátyám felesége. Nem mondhatnám szép nőnek, a negyvenes évei vége felé közeledik, az évek jó pár kilót ráakasztottak. Leginkább csípő tájékon. Széles csípő, hosszú húsos combok és őrületesen nagy kocka segg. Mellei jókorára nőttek, ami egy kicsit morbidnak hatott kis vállai miatt. Amolyan segges, faros, nagymellű nőként emlegették a környékbeliek egymás között. Nem tudom a bátyám mit szeret benne, nekem olyan... mit tudom én, visszataszítónak hatott. Egy, magára nem figyelő, igénytelen nőnek tartottam. Nem említettem neki soha, meg nem bántottam a bátyám miatt.
Nagy nehezen elindultam. Természetesen ki nem hagytam a kocsmát. Egy fél szilva és egy sör meghozta a hangulatomat. Gabiék házához értem. Épp akkor tolatott ki a tüzépes autó hatalmas fakupacot hagyva maga mögött. A sógornőm szinte elveszett a farakás mellett.
- Ó, hogy baszná meg, ezt hányan fogjuk bepakolni?
- Neked is szia Zolikám. - vigyorgott rám Gabi - Te meg én! - folytatta a vigyorgást.
- Sokba fog ez nektek kerülni - méltatlankodtam.
- Nyugi hoztam neked petrót. Bírni fogod tőle - válaszolta, majd elballagott egy talicskáért.
- Milyen pozitúrában gondoltad ezt a behordás dolgot?
- Bedobáljuk a pince ablakon, majd lemegyünk és sorba pakoljuk - válaszolta.
- Háát, bekaphatná a férjed, hogy csak a pénzt küldi a dolgokra, ő meg baszik mindenre mi, hogy lesz - mondtam félhangosan, majd nekiálltam pakolni a fát.
- Hát be! - sziszegte Gabi a fogai között.
Szerintem azt hitte, hogy nem hallottam, én pedig nem nagyon akartam rákérdezni jól halottam-e. Késő délutánig robotoltunk. Mi tagadás, a tökömről is folyt a veríték.
- Na!! Harapunk valamit.. aztán ha van kedved lemegyünk a pincébe és pakolgatunk még egy kicsit. - egyenesedett fel sógornőm a derekát nyomogatva.
- Te aztán nem kímélsz engem, baszd meg!
- Fiatal vagy, neked még bírnod kell a strapát - válaszolt, majd elindult a házba.
Jó nagy kéglit hozott össze a bátyám, ízlésesen be is volt bútorozva. Végre előkerültek az italok. Gyorsan lehajtottam két felest, amit sörrel kísértem le.
- Mi van csajszi, te nem iszol semmit? - kérdeztem tőle. - Nehogy már egy felest ne igyál meg velem.
Nem sokat kellett unszolni, Gabi is ivott pálinkát és sört is hozzá. Elkezdődött a második felvonás. Pincébe le és sorba pakolni az átkozott fatekéket.
A pincében ment a kazán, adta a meleget, lekerült a pulóver mindkettőnkről. Gabin és rajtam is csak egy-egy póló volt. Nagy fenekét kihangsúlyozta a testhez simuló cica nadrágja. Minden hajolásnál az anyag annyira elvékonyodott fenék tájékon, hogy szinte látni lehetett a bőrét, fehér bugyiját. Ráadásul a puncija úgy kidomborodott, hogy mágnesként vonzotta a tekintetemet.
- Khmmmm - köhintette el magát, amikor észrevette mit nézek olyan szótlanul.
Zavartan kaptam el fenekéről a szememet.
- Eddig olyan normális voltál, ne legyél már hülye! - szólt rám.
- Már bocsi, de nem lehet nem észrevenni, hogy ez a gatyó nem fapakoláshoz való. Eddig a pulcsi eltakarta, de most teljesen ki van mindened. Hozod rám itt a pincébe a kan görcsöt, baszd meg.
Legjobb védekezés a támadásba mentem át.
- Azt látom - súgta halkan és újra lehajolt pakolni.
Észre sem vettem magamon milyen hatással volt rám a nagy segg látványa. Jócskán kidudorodott a nadrágom eleje. A meleg, a pálinka, jó recept, hogy az ember ne figyeljen oda dolgokra. Szótlanul nekiálltam én is pakolni. Persze, lopva néha ránéztem Gabi fenekére. Nem bírtam magammal. Egy pillanatra sem nyugodott a farkam. Nem tudom mi ütött belém, de az eddig undorítónak tartott nagy segg most annyira izgalomba hozott, hogy azon gondolkoztam, most itt helyben rámarkolok. Gabi is sejtette, hogy abba kell hagyni mára a munkát, mert újra a fenekét bámultam.
- Mára ennyi. Köszönöm a segítséget. - szólalt meg nagyon komolyan.
- Na de hát.
- Nincs, na de hát. Elég volt, hogy engem kukkolsz. Nem ilyennek ismertelek meg. Vedd tudomásul, nem vagyok egy cafka, aki kiteszi közszemlére a picsáját, hogy a sógora élvezkedjen rajta. Viszlát!
Azzal otthagyott. Az oké, hogy valamiképp elmondjon valamit ami sérti, de hogy ilyen keményen, az már túlzás. Utána mentem. A konyhaasztalnál ült, cigarettázott. Maga elé nézett, majd hirtelen felkapta tekintetét ahogy beléptem.
- Figyelj baba - kezdtem a mondókámat. - Ide jövök, segítek neked, egy szót nem mondok, amivel megsértettelek volna. Erre te elzavarsz, mint egy utolsó tróger csicskást. Nem tehetek róla, hogy te egy vékony naciban szellőzteted a segged. Naná, hogy néztem! Nem lehetett nem észrevenni a nagy kiéhezett pinádat. Ha annyira zavart volna, már az első észrevételnél át kellett volna öltöznöd, baszd meg! De te inkább tovább hajlongtál, hogy jó alaposan megnézzelek. Az, hogy utána mi ütött beléd, a te dolgod.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.1 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 cscsu50 2018. 01. 22. hétfő 04:17
tetszik
#8 Busmanus 2018. 01. 20. szombat 07:49
Tetszett!
#7 A57L 2018. 01. 20. szombat 03:35
Életszerű írás,de nagyon jó.
#6 zoltan611230 2018. 01. 20. szombat 01:14
Jó pina..
#5 sunyilo 2018. 01. 19. péntek 21:51
Egész jó.
#4 HamariBerkenye 2018. 01. 19. péntek 18:17
Valahogy életszerű ....
#3 veteran 2018. 01. 19. péntek 15:05
Jobb mint az előző három.
#2 Andreas6 2018. 01. 19. péntek 10:31
Jó! Talán rövidebb lehetett volna a felvezetés, és hosszabb a szex, de ez már csak az én okvetetlenkedésem.
#1 Törté-Net 2018. 01. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?