A+ A-

Vásárlás

A múlt héten vásárolni voltunk a feleségemmel. Ez nálunk azért számít családi eseménynek, mert mindig szereti megmutatni és kikérni a véleményemet, hogy szerintem hogy áll rajta, hogy tetszik nekem. Már megvannak azok a kedvenc boltok, ahová járni szoktunk. Most sem kísérleteztünk, ugyan oda mentünk. Néhány elegánsabb darabbal szerette volna frissíteni a ruhatárát.
Amikor odaértünk az üzletbe rövid nézelődés után, kiválasztott egy sötétszürke kosztümöt, egy fehér blúzt, egy farmert és egy passzos fekete hosszú ujjú garbót. Mivel csütörtök délelőtt volt, nem voltak sokan az üzletben. Összeszedte a ruhákat és elindult velük a próbafülkékhez.
- Gyere utánam! De nem ér leskelődni! - mondta mosolyogva.
Ebben az üzletben egy helyen voltak a fülkék. Olyan 10-12 lehetett. Mindegyik üres volt. A feleségem bement az utolsóba, behúzta a függönyt és elkezdett öltözködni. Nem telt bele sok idő és már jött is ki. A farmert próbálta fel először. Fantasztikusan állt rajta. Tökéletes hozzásimult, kiemelve így formás lábait, amit a magas sarkú cipő csak még jobban hangsúlyozott.
- És hátulról milyen? - kérdezte, miután megfordult.
A szűk farmer teljesen felvette izmos hátsója alakját. Legszívesebben odamentem volna Hozzá és megmarkoltam volna. De mivel hátulról hallottam, hogy valaki szintén a próbafülkék felé tart, csak ennyit mondtam, elismerően:
- Hátulról is tökéletesen festesz benne!
- Akkor ezt megveszem! - mondta, és már vonult is vissza.
Közben odaért a másik próbáló is. Egy jól karbantartott 40-es nő volt. Egy egyrészes ruha volt a kezében. Bement az egyik fülkébe, ami pont átellenben volt a feleségemével, és sebtében behúzta a függönyt. Azonban, ahogy elhúzta maradt egy kb. 10-15 cm-es rés, amit szerintem már nem is vett észre, mert rögtön elkezdett vetkőzni. Bár sosem voltam az a kukkoló forma, elég nehéz volt nem arra néznem. Egy pillanat alatt kibújt a nadrágjából és levetette a pólóját is. Nem volt Rajta se bugyi, se melltartó. Amennyit láttam belőle, azt kell mondjam, nagyon jó teste volt. Méretes mellek, hosszú combok, formás hátsó, a puncija felett pedig vékony csíkra volt szedve a fazonja. Meglehetősen izgató látvány volt. Túl sok időt azonban nem hagyott nekem, mert már vette is fel a ruhát.
Közben a feleségem is elkészült. Most a kosztümöt próbálta fel a fehér blúzzal. A szoknya, pont mint az előbb a farmer, tökéletesen hozzá simult a testéhez, a karcsúsított kosztümkabát pedig kiemelte vékony alakját. A haja a feje tetején fel volt kötve kontyban és a szemüvege is rajta volt. Pont olyan szexin nézett ki, mint a felnőtt filmekben a titkárnők. Mindezt csak tetézte, hogy amikor előre hajolt, hogy bekapcsolja a cipője pántját, teljes belátás nyílt a dekoltázsába. Éreztem, ahogy a farkam elkezd merevedni.
- És ez hogy tetszik? - kérdezte, miután újra felegyenesedett és körbefordult, mint egy modell a kifutón.
- Ez is teli találat! - válaszoltam mosolyogva.
- Akkor ezt is megveszem! - mondta kacéran, és már ment is vissza megint.
Közben a nő is visszaöltözött. Kijött a fülkéből, és amikor elment mellettem, egy pillanatra rám nézett, elmosolyodott, majd szó nélkül továbbment. Volt valami cinkos abban a mosolyban.
- Vajon direkt csinálta? Tudta? - villant át az agyamon.
De igazából ez már nem is érdekelt, mert addigra már keményen állt a farkam a nadrágomban. Odaléptem a feleségem fülkéjéhez és bementem. Alulról nem volt rajta semmi csak egy tanga. Pont akkor vette fel a garbót. Tökéletesen passzolt ez is rá. Teljesen felvette az alakját. Olyan volt, mint egy fekete párduc.
- Hé, még nem vagyok kész! - mondta kissé felháborodottan.
- Nem baj! - mondtam határozottan.
Azzal hátulról átöleltem és elkezdtem a fülét csókolgatni. A tükörből láttam, ahogy behunyja a szemét és csak hagyja, hogy kényeztessem. Halkan sóhajtozott. Ez bátorítólag hatott rám. Jó alaposan megmarkoltam a melleit. Hosszasan masszíroztam, majd kicsivel később, amikor már éreztem, hogy kellőképpen ellazult, becsúsztattam a kezemet a bugyijába. Már elég nedves volt, így rövid simogatás után, különösebb nehézség nélkül tudtam felnyomni az ujjaimat a puncijába.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.83 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zsuzsika 2018. 05. 5. szombat 11:18
Elmegy....
#11 cscsu50 2018. 01. 19. péntek 23:21
közepes
#10 sztbali 2018. 01. 16. kedd 23:12
Mi mindenre jó egy próbafülke.
#9 sunyilo 2018. 01. 16. kedd 18:44
Volt az idegen nőnek is szerepe. Ő volt, aki a fát szállította. Magyarul faszállító...
#8 veteran 2018. 01. 16. kedd 13:48
Jó közepes.
#7 listike 2018. 01. 16. kedd 07:52
Nem nagy durranás.
#6 Andreas6 2018. 01. 16. kedd 07:52
Először azt hittem, hogy az idegen nőnek is lesz valami szerepe, de csalódnom kellett. Jó lett volna egy édes hármas.
#5 zoltan611230 2018. 01. 16. kedd 07:24
Rendes felesèg..
#4 vakon54 2018. 01. 16. kedd 03:58
Én a hellyedbe beleírtamvolna hogy viszonoszta a nő a lesekedést.
#3 A57L 2018. 01. 16. kedd 03:52
Ilyen vásárlásban én is részt veszek.
#2 Pavlov 2018. 01. 16. kedd 00:22
Az ötlet jó lett volna, de van benne egy csomó helyesírási hiba és kidolgozatlan részlet. Sokkal jobbat is ki lehetett volna hozni belőle. Legözelebb nézesd át valakivel, én is szívesen segítek.
#1 Törté-Net 2018. 01. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?