A+ A-

Extázis

Cavazos ingerülten vágta be maga mögött a rendőrség kemény, acél lemezes ajtóját. Súlyos testi sértés vádjával vitték be ma reggel. Alapvetően jó ember volt, már amennyire, de volt egy nagy hibája. Nehezen tudta … Vagyis nem. Inkább, nem tudta kontrollálni a benne felgyülemlett feszültséget, legyen az bármilyen eredetű. A reggeli incidens is csak egy csepp volt a pohárba, az eddigiek mellé, mondván, nem ez volt az első ilyen alkalom. Kihozták a sodrából, ő pedig előbb ütött mint kérdezett volna – így gazdagítva provokálóját kettő törött bordával. Pedig nem is volt agresszív ember, csak egyszerűen ha „bekattant”, azaz átesett a holtponton, amin túl már csak a nyers tettek vitték előre és nem az esze, akkor kijött belőle a rosszabbik énje.
- A picsába már. – Mondta teljes meggyőződéssel Cavazos, miközben elindult a rövid lépcsőn lefelé az utcára.
Összegyűrte a zsaruktól kapott nyomtatványt, majd elhajította és azon tűnődött, vajon mihez is kéne kezdeni ma, ha már …
Az órájára nézett, délután négy is elmúlt.
- Reggel óta itt dekkolok. Se kaja, se pia, a többiről nem is beszélve. – Mérgelődött magában, miközben befordult az Elroy Street és a Venue Ave sarkán.
Éppen a cigarettáját gyújtotta meg, amikor megakadt a tekintete. Általában nem nézi meg a nőket, főleg nem így nyilvánosan, de vele szemben, egy súlyosan szexi csaj közeledett. Körülbelül két fejjel volt alacsonyabb nála, ő pedig száznyolcvan centi körül lehetett, bár már ilyen távolságból is elsőre feltűnt a magas sarkú sarkának egyenletes szimfóniája. Szerette ezt a hangot. Beindult a láncreakció és a lassú léptek közben Cavazos szeme tovább vándorolt. Ahogy követte a nő lábainak vonalát végül egy szőrméhez érkezett. Kizökkentve őt a gondolatmenetből észrevette, hogy a nőn kabát van, térdig érő szőrmekabát. Kezében retiküljét tartva, egyik lábát a másik elé helyezve billegett előre a hölgyemény. Cavazos-nak már ez önmagában feszegette a határokat. Ahogyan közeledtek egymáshoz, nyilvánvalóvá vált, hogy a nőn harisnya vagy combfix van. Fekete, enyhén átlátszó. Nem utolsó sorban, de végre megvizsgálta a nő többi részét is. Arányos test, formás alak, már amennyire a kabáttól látszott. Hosszú, egyenes, vörös haj.
Ha nem lenne rajta ruha szinte biztos, hogy a melléig leérne a leghosszabb tincse. Gondolkodott el Cavazos, és közben már el is képzelte a szituációt, aminek hatására kis híján egymásba botlottak a nővel.
- Oh! Elnézést! – Mentegetőzött Cavazos, miközben dermedt tekintetét az előtte álló nőre szegezte.
* * *
Anabell épp munkába indult. Szokásos melóba menős ruháját kénytelen kedvtelen magára aggatta, majd bezárta a panellakás ajtaját. Megint csak egy átlagos nap – gondolta.
Elindult munkába, de mire leért a lépcsőházból úgy döntött, ma nem a megszokott útvonalon megy, hanem tesz egy kis kerülőt, de cserébe vesz egy friss kávét, ha már az itthoni tegnap éjjel elfogyott. Szeretett éjjel ébren lenni, nem volt egy túl sokat alvó típus, és ezt néha még meg is toldotta egy vagy két kávéval. Esetleg egy jó szexszel. Lement két saroknyit a Pass Halfway-ig , majd balra fordult a Venue Ave-re. Eszébe jutott, hogy a rendőrséggel szemben a Melody-ba nagyon jó fekete kávét lehet kapni. Éppen mélyen belemerülve gondolkozott, hogy csoki reszelékkel, tejszínhabbal és egy kis kék szívószállal fogja kérni a kávéját, amikor váratlanul kis híján nekiment valaki az utca kellős közepén. Egy félnéger, afféle karamell srác volt, talán húsz körül lehetett, nem sokkal fiatalabb mint ő maga így ránézésre. Rövid hajára félig kapucni volt húzva, pulóvere és melegítő nadrágja egyaránt fekete színű. Olyan rapper tróger szerű. Talán kicsit ilyen rossz fiús beütése volt és ez kifejezetten tetszett Anabellnek. Ám még mindig nem tudta mire vélni a helyzetet és beletelt pár másodpercbe mire felfogta, hogy a srác éppen bocsánatot kért. Derült arcáról csak úgy sütött a döbbentség és a tehetetlenség, azt sem tudta mit mondjon. Anabell tudta, hogyha tovább feszíti a cérnát és problémát csinál az ügyből csak megszégyeníti szegény srácot, és természetesen nem ez volt a célja.
- Semmi baj. Gondolom véletlen volt. – Válaszolt végül Anabell vidám, kedves hangsúllyal.
Cavazos köpni nyelni nem tudott a meglepettségtől. Mélyen bámult a nő szemébe, amit akárhogyan is nézett, enyhén piros árnyalatú volt. Nem tudta volna pontosan leírni, hogy milyen színű is valójában, de lenyűgöző, igéző tekintete volt. Arcán a bőr oly sima, tökéletes vonalú. Precízen és ízlésesen elrendezett sminkkoncepció, a vörös legalább négy vagy öt árnyalatával. Tökéletesen kiemelte a nő szemeit és lehengerlő tekintetét. Vérvörös ajkai csak úgy duzzadtak és Cavazos úgy érezte nagyon kevés választja el attól, hogy most rögtön beléjük harapjon. De önuralmat erőltetett magára és egyenlőre csak egy válasszal tudott szolgálni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.88 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L
2018. 01. 22. hétfő 05:37
Majdnem tökéletes. Válaszolok rá!
#9 JakeAmazing
2018. 01. 3. szerda 22:54
A vámpírmese még feljebb dobta az egészet. Remélem minél hamarabb folytatod. Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2018. 01. 2. kedd 19:11
Valóban csak a vámpírmese a faszság benne, a többi jó. Válaszolok rá!
#7 Andreas6
2018. 01. 2. kedd 14:45
Nem rossz. Ha nem vámpírmese lenne, még jobb lenne. Válaszolok rá!
#6 listike
2018. 01. 2. kedd 12:12
Nagyon jó, remélem folytatod. Válaszolok rá!
#5 cscsu50
2018. 01. 2. kedd 09:29
elmegy Válaszolok rá!
#4 vakon54
2018. 01. 2. kedd 01:46
EndyHUN reméljük feleségemmel hogy folytatod! Válaszolok rá!
#3 Pavlov
2018. 01. 2. kedd 00:15
A nyalás jó volt. Válaszolok rá!
#2 sztbali
2018. 01. 2. kedd 00:15
Várom a folytatást! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 01. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!