A+ A-

A természetben...

Kis kirándulást terveztünk a Pilisbe. Szép napos, talán egy kicsit melegebb is volt az idő, mint ami egy ilyen erdei kiruccanáshoz alkalmas.
Hátizsákok, némi kaja, kulacsban víz, látcső, túrabot (még az a hagyományos, nem az új divat) és irány a hegy.
Szeretünk túrázni, jól kifáradni egy kis emelkedőn. Felérni a tetőre és gyönyörködni a kilátásban és jót falatozni a hátizsákból. Most is ez volt a terv és többé-kevésbé sikerült is.
Amikor felértünk a kis tisztásra, ami még nem igazán a tető, egyből eldőlt, hogy itt állunk meg és nem a legfelső ponton, mert itt ezen az alig látható, bokrokkal jól eltakart kicsiny tisztáson sokkal nyugalmasabb, mint a forgalmasabb turistaút mellett, bár amúgy sem volt sok ember a hegyen akkor.
Ahogy leveszi az ember a zsákot azonnal érzi, hogy a ruha átnedvesedett alatta és jó azt is levenni. Én ledobtam a nagy hátizsákot és akkor látom, hogy a Te pólód is rendesen nedves, pedig csak a kis zsák volt rajta egy kis gyümölccsel és nápolyival megrakva.
Én ledobtam a pólót is és akkor látom, hogy Te is követed a szokást és le a pólóval….na ezt nem kellet volna….vagy mégis….nem tudom.
Ahogy kibuggyantak a formás kis melleid a pólóból, rögtön megéreztem, hogy ez most egy csodás pillanat lehet. Mögéd lopakodtam és úgy karoltalak át, hogy elől mindkét kezemben egyszer csak ott termett egy-egy érett barack. A bimbók majd átbökték a tenyerem. Kicsit meglepődtél, de azonnal élvezni kezdted a helyzetet.
Így álltunk egy darabig és lenéztünk az elbűvölő tájra.
Kis idő múlva azt kezdtem érezni, hogy kezd kicsi lenni a nadrágom és olyan keménnyé váltam, mint sráckoromban, pedig az régen volt. Te is megérezted ahogy hozzád simultam és kacéran hátra pillantottál és csak annyit kérdeztél, hogy …itt?
De válaszolnom sem kellett és már éreztem is a kezed amint a cipzáramat húzza lefelé, csak úgy a hátad mögé nyúlva. Ebből most nem lesz tízóraizás, gondoltam és hagytam helyet a kezednek, ami gyakorlottan meg is találta az utat a már ágaskodó „viperámhoz”.
Igazán nem tudtam, hogy mi is a jó megoldás, mert hát mégis csak nyilvános helyen vagyunk ugye, még ha egy erdőben, akkor is, de láthatóan ez téged nem zavart.
Lassan, de nagyon határozottan kivarázsoltad a szerszámom a nadrág sliccén keresztül, úgy, hogy közben még meg sem fordultál, csak nézted a tájat.
Amikor már kint volt, megéreztem a puha meleg tenyered és IGEN nagyon jól esett, hogy kicsi mozdulatokkal elkezdted ingerelni őt. Kis idő múlva felnéztem az égre egy nagy sóhaj kíséretében és csak az apró bárányfelhőket láttam, de mintha mindegyik ugrált volna örömében. Azt hiszem ekkortájt fordultál meg és azzal a lendülettel le is térdeltél elém a fűbe.
Mindig nagy öröm nekem, ha a szádba veszel, de most ez a hely, a látvány és a nyelved puha lágy érintése, így együtt varázslatos volt. Bestia vagy és tudod, hogy mi a jó a férfiembernek. Lassan körözve, meg-megállva, néha gyorsítva egy kicsit, majd ismét lassan, de erősebben szorítva….szóval, tökéletes az élmény….Nem is bírtam sokáig. Csak azt éreztem, hogy kezd remegni a lábam, szaporábban veszem a levegőt és alig tudtam szólni, hogy vigyázz lövök és már jött is az áldás. Az utolsó pillanatban elhúztad a fejed, bár a legutolsó alkalommal azt mondtad, hogy nem kell kiugorjak, mehet a szádba is, de most valahogy élveztem, hogy lelőhettem a tájat. Jó messzire spricceltem és ahogy a kezed még segített a végén is, lassan kilőttem az összes lőszerem.
Valahonnan előkerült egy zsebkendő és pár pillanat múlva már úgy néztem ki, mint egy normális turista.
De ahogy leültünk kibontani a zsákot és falatozni akartunk eszembe ötlött, hogy ez így nem fair, hogy csak én…
Ahogy ültél a fűben terpeszben a lábad között a kishátizsákkal, arra gondoltam, hogy nem maradok adósod és minthogy felül már nem volt rajtad a póló, nekiláttam a nadrágodat lefejteni rólad. A zsákot félre dobtam és már húztam is le a nacót rólad. Abból is látszott, hogy benne vagy Te is, hogy amikor kellett egy kicsit megemelted a feneked, hogy lecsússzon a textil. …Én máris ott hasaltam a fűben előtted és észrevettem azt a kis nedves foltot a bugyidon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.28 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2018. 01. 19. péntek 06:48
Furcsa,zavaros írásmód.
#6 cscsu50 2017. 12. 23. szombat 14:12
szép munka
#5 veteran 2017. 12. 22. péntek 14:28
Nagyon jóra sikerült,sokan cseréltünk volna veled.
#4 sunyilo 2017. 12. 21. csütörtök 11:00
Tetszetős kis darab...
#3 listike 2017. 12. 21. csütörtök 07:20
Nem szeretem ezt a fajta írásmódot.
#2 Andreas6 2017. 12. 21. csütörtök 06:55
Hangulatos kis írás. Szívesen lettem volna a helyedben!
#1 Törté-Net 2017. 12. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?