A+ A-

A szőke ciklon

Egyszerű mozizásnak indult az éjszaka. Haverom jött értem, akkor tette le a jogsiját, úgyhogy ennek örömére elkérte szombat estére a kocsit, hogy elmenjünk moziba és enni utána. Korán jött és volt még egy óra a filmig szóval azon törtük a fejünket, hogy mit is csináljunk. Nyár volt, éjszakára ugyan lehűlt az idő egy kicsit, de még mindig meleg volt.
- Tudom már, - mondtam neki. - Menj a Citadellához, talán szerencsénk lesz. - a citadella egy night club volt a városban. A név onnan jött, hogy valamikor egy katonai épületnek indult a régi időkben, de a rendszerváltással abba maradt, majd 10 évig állt üresen, drogosok számára menedékként, mikor is megvették és szórakozó helyé építették. A város egyetlen ilyen klubja és ilyenkor mindig nagy a buli arra felé. Persze nem igazán voltunk bulizós típusok soha, ezt hűen mutatja az is, hogy még sose mertünk bemenni ide. Igazából most se akartam de az egyik nap séta közben felfigyeltem valami érdekességre. A parkolója nagy volt ráadásul nem csak a klubé volt úgyhogy bátran gurultunk be. - Itt fordulj be. - irányítottam. - jó, most lassan valahol itt kell legyen. Ez az! Állj be ide gyorsan! - Barátom beállt a helyre ami a faltól az első sor volt. Velünk szemben a falon egy Ivókúttal. - Ezért jöttünk ide? - kérdezte haverom csalódottan. - Igen, pontosan, váruk egy kicsit nézelődünk, figyeljük a felhozatalt. - feleltem neki.
Meg kell hagyni nem unatkoztunk, volt mit nézni szaladt is az idő. Fél óra múlva, megjelent egy punk figura egy szőke bombázóval az oldalán.
- Azt nézd! - szólt a barátom.
- Nem semmi, micsoda nő! - Egész jól elbeszélgettünk, míg elhaladtak előttünk. Jól szemügyre vehettük a nőt. Világoskék lenge ruha, hosszú szőke haj, szép arc, kerek közepes mellek feszes fenék. Bombázó volt a javából. Majd befordultak a sarkon, és bementek a bárba. Eltelt egy kis idő, és, barátommal már épp indulni készültünk mikor a sarkon újra megjelent a szőke ciklon. Egyenesen a kúthoz jött és lehajolt hogy igyon a vízből. Ahogy lehajolt előtűnt a ruha alól a fehér tangája. Lefagytunk, csak néztük amint a szőkeség iszogat a kútból óriási showt és erekciót adva nekünk ezzel. - Van egy ötletem! - szólt haverom, és azzal a mondatával ráküldte a fényszórót, reflektorfénnyel árasztva el az egész kutat és környékét benne a ciklonnal.
- Fogadok, hogy most bepisál és rémülten elszalad! - Sose volt érzéke az ilyesmihez, de hát mit tegyek ő a legjobb barátom. Sok minden másban profi de a nőkhöz nem ért. Ám ekkor olyan dolog történt amire álmomba se gondoltam volna. A szőkeség hátrasandított, majd felhúzta a kék ruháját a derekáig, megfogta a tangáját, és letolta magáról.
- Mond, hogy ez nem álom! - mondtam a haveromnak, de ő már szólni se tudott annyira lesokkolta a látvány, ahogy a szőke letolta a bugyit és kilépett belőle. Ezután könnyen oda integetett nekünk, majd újra lehajolt mintha még mindig inni akarna, jó kis belátást engedve ezzel nekünk.
- Ki a fene ez a nő? - kérdeztem barátomtól ahogy néztük amint a szöszi pózol nekünk a kútnál.
- Nem tudom de nem a személyiére vagyok kíváncsi. - felelte a barátom rezzenéstelen arccal kiguvadó szemekkel. Közben a szőkeség a kiszűrődő zene ritmusára illegette a fenekét nekünk. Lehajolva széthúzva azt két feszes fenék gömbjét megmutatva nekünk a punciját.
- Te ezt nem hiszem el! - Mondtam röhögve a barátomnak. A szőke ekkor már úgy belejött, hogy már finoman az egyik kezével izgatta is a punciját. Felsóhajtva, nagyokat nyögve az ég felé. - Ember ez fel akar minket húzni! - mondtam, mire megfordult és elindult a kocsi felé, fellépett a lökhárítóra, majd onnan a motorháztetőre és azokat a feszes kerek melleket az ablaknak nyomta betöltve a látómezőnket.
- Uh.. összekarcolja a fater kocsiját! - mondta a barátom egy pillanatra felébredve a bűvöletből.
- Kit érdekel, élvezd a műsort! - feleltem neki kicsit mérgesen. - Szentséges ég, szűzanyám, ne hagyj el! - gondoltam magamban, miközben néztem a nőt.
- Nézd ezeket a melleket! - szólt a barátom és a kezét az ablakra tette mintha csak meg akarná markolni azokat a csodás melleket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.95 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 zsuzsika 2018. 04. 26. csütörtök 13:43
közepes alá
#12 deajk2008 2018. 02. 1. csütörtök 09:03
Érdekes lett és nagyon izgató volt számomra... 9p
#11 tutalibermaliber 2017. 12. 29. péntek 22:36
jó kis képregény, amit áttettél ide wink
#10 Pavlov 2017. 12. 27. szerda 22:07
Amolyan kocsmai beszámoló.
#9 cscsu50 2017. 12. 17. vasárnap 06:05
közepes
#8 feherfabia 2017. 12. 14. csütörtök 06:02
Közepes!
#7 sunyilo 2017. 12. 13. szerda 19:44
Olvasmányosság...
#6 vakon54 2017. 12. 13. szerda 11:49
Nemrossz.
#5 veteran 2017. 12. 13. szerda 08:07
Biztosan jó álom volt.
#4 listike 2017. 12. 13. szerda 07:51
Egy fantáziának elmegy.
#3 gyuri0926 2017. 12. 13. szerda 07:36
És hová tette le a jogsiját ? Megtalálta amikor kellett neki , vagy elfelejtette , hogy hová tette le ?
#2 Andreas6 2017. 12. 13. szerda 06:51
Eléggé valószínűtlen történet.
#1 Törté-Net 2017. 12. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?