A+ A-

Színpadi parti

Istvánt a barátnőjével egy privát partira megy, keveset tud arról, hogy mi fog történni vele, és Verával. Amikor belépet a kapun nem gondolta, hogy eddigi élete legvadabb gangbangjét látja, és a barátnője is részt vesz benne.
Megismertem egy nagyon gazdag gyár tulajdonost, Kálmánt. A cégem egy szoftvert fejlesztet számukra. Nagyon meg volt elégedve a munkánkkal. Ő volt az idősebb, az 50 - es éviben járt, és azt hiszem, igazi barátságot kötöttünk, ezért hívót meg minket a barátnőmmel egy vacsorára. Tudom, hogy tetszett a barátnőm, mert szinte levetkőztette a szemével, amikor úgy gondolta, senki sem figyeli őket! Vera forró szőke, ideális csípővel szép mellekkel kívánatos nő volt. Kálmán egy napon meglátogatott a munkahelyemen, és azt mondta, hogy a barátja egy privát partit tart a birtokán, megkérdezte tőlem, hogy szeretnék - e a barátnőmmel a partira elmenni. Azt mondta, hogy ott sok jó üzleti kapcsolatot szerezhetek, és hogy Ő már beszélt néhány partnerével rólam. Hogyan mondhattam nemet,felhívtam telefonon barátnőmet, nem kellett sokat győzködnöm hogy OK - t kapjak a meghívásra, aztán felhívtam Kálmánt és elmondtam, hogy örömmel veszünk részt a partin. Elküldte nekem a címet az ingatlanhoz, és amikor jött a szombat, a barátnőm és én már vártuk a bulit. A birtok óriási volt, körülvéve egy magas tégla kerítéssel. A kapunál őr volt aki ellenőrzött minket, azt mondta nekünk, hogy kövessük az aszfaltozott utat a kastély elülső részéhez, és ott lesz valaki, aki bevezet minket a házba. Mi kuncogva biztattuk egymást, hogy akkor elindulunk a sárga köves úton,a nagy varázslóhoz. Valószínűtlenül szép volt a park, fű, fák és cserjék, egy kis tó, kacsákkal. A kastély előtt találkoztak, a meghívottak, akiket felváltva kísértek be a hoszteszek a kastély báltermébe. Elkísértek minket is.
A kastély annyira nagy volt, hogy ha nem kísérnének bennünk biztosan eltévedtünk volna. Beértünk a nagy teremben ahol sokan voltak a pincérek pezsgőt kínáltak. Kálmán meglátott minket, átvágott termen belénk karolt, és elvitt minket, hogy találkozzunk a házigazdával, aki úgy üdvözölt minket, mint a régi barátokat! A pincér két italt adott nekünk, a házigazda azt mondta, hogy érezzük otthon magunkat, és a barátom vitt tovább bennünket, hogy találkozzunk néhány emberrel. Pincérek és pincérnők tálcával jártak, és amikor az poharaink üresek lettek, egy pincér jelent meg egy új itallal. Ez a parti elegáns és bohém volt! Az emberek valóban éltek, és látszott jól érzik magukat! Néhány pohár után úgy tűnt, hogy megállt idő és minden összeolvadt! Aztán rájöttem, hogy a nincs velem Vera. Megkérdeztem Kálmánt, hogy látta - e őt, és Ő azt mondta, hogy ne aggódjak, a házigazda kért tőle valamit, de jó kezekben van, és néhány perc múlva meglátom. A pincérek csengővel kezükben csengetnek a teremben, a barátom megfogja a karomat, azt mondja, hogy itt az idő kezdődik a mai előadás, és követünk mindenkit a pincében. Nagyon nagy terem volt, emelkedő széksorok mint színházban már sokan ültek, teremben. Volt egy kis színpad, olyan szép aranyozott színpad nyílással. Egy nő hangja üdvözölte a vendégeket, és közölte, hogy a műsor hamarosan elkezdődik, és ma este új résztvevő lesz a nézők élményéért! Leültünk és megláttam a konferáló gyönyörű vörös nőt aki egy csodaszép de keveset takaró estélyiben volt.
- Hát akkor élvezzük a show-t - búcsúzott. A lámpák kialudtak, teremben. A színpad fénye felgyulladt, és a következő pillanatban megláttam, Verát nagy mosollyal állt ott egy szép és nagyon szexi vörös szatén ruhában, és mellette három fiatal férfi magasak és sportosak, szmokingban, kezükben egy szál szegfűvel lépetek mellé. Megszólalt zene. Az egyik srác átkarolta és táncolni kezdett vele. A másik a nézők felé fordult, és mondta lássuk? Nézők válaszoltak lássuk. A harmadik lekérte a barátnőmet, és most ő táncolt vele a színpad közepén megállt nyakába csókolt és mintha a fülébe súgná hangosan mondta neki, - ideje megszabadulni ruhádtól, hogy mindenki láthassa, milyen szép vagy! Vera csak állt ott, mosolyogva, miközben levetkőztették, és néhány másodperc alatt teljesen meztelen lett. Akkor a második fiú kezdet vele táncolni színpadon, a másik két fiú kiment. Nagyon látványos volt a fiú szmokingban Vera csak egy magassarkú cipőben táncolt a színpadon. Olyan izgató volt észre se vettem, hogy egy széles ágyat betolva meztelenül jöttek vissza a fiúk.
Tudom, hogy az első ösztönömre kellett volna hallgatnom! Odamenni, és kivinni Verát innen, de én is, kíváncsi lettem a folytatásra, mi történik még. Vera arcán is az élvezet mosolyát láttam. A srác akivel táncolt az ágyhoz vezette és csókolni kezdte, Vera visszacsókolt a fiú ledöntötte az ágyra. Aztán második a srác mellé feküdt elkezdte szívni a mellbimbóit, míg a harmadik a lába közé kuporodott és dörzsölni kezdte a punciját, és a barátnőmön az élvezet mosolya jelent meg.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.27 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Jani47
2019. 03. 4. hétfő 21:22
Én nyitott vagyok dolgokra, de ez baromság ugy ahogy van. Ráadásul én meg sem engedném a feleségemnek, pláne igy, hogy kész tények elé állitanak benünket. Válaszolok rá!
#13 zsuzsika
2018. 03. 27. kedd 11:35
Nem voltam elragadtatva. Válaszolok rá!
#12 Pavlov
2017. 11. 5. vasárnap 23:25
Az alapötlet izgató, de a bekezdések kihagyása és a sok helyesírási hiba élvezhetetlenné teszi. Válaszolok rá!
#11 sunyilo
2017. 10. 19. csütörtök 21:41
A tartalom jó, a stílus szörnyű, a nyelvezet botrányos. Pedig az alapötlet tetszik. Válaszolok rá!
#10 vakon54
2017. 10. 18. szerda 12:14
Én a tartalmát értékelem. Válaszolok rá!
#9 veteran
2017. 10. 18. szerda 07:55
Ellenkezője az előzőnek, borzasztó. Válaszolok rá!
#8 cscsu50
2017. 10. 18. szerda 07:46
jöhet a folytatás Válaszolok rá!
#7 zoltan611230
2017. 10. 18. szerda 06:48
Nem hiszem hogy ilyen sokat kibírt a nő... Válaszolok rá!
#6 feherfabia
2017. 10. 18. szerda 06:35
Közepes! Válaszolok rá!
#5 listike
2017. 10. 18. szerda 06:18
Ökörség az egész. Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2017. 10. 18. szerda 06:02
sztbalival értek egyet, ráadásul tele van nyelvtani hibákkal, magyartalanságokkal. Kb. a felénél hagytam abba az olvasást - ami sok, az sok! Válaszolok rá!
#3 A57L
2017. 10. 18. szerda 04:08
Szerintem pedig nem lett rossz. Válaszolok rá!
#2 sztbali
2017. 10. 18. szerda 00:21
Ez marhaság. Ilyen nem létezik; ezért nem tetszett. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 10. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!