A+ A-

Szex egy prostival

Nos, az egész úgy körülbelül pár éve történt. Egyik barátom mesélte, amikor ellátogattam hozzá, hogy nagyon jó élménye volt egy olyan „lánnyal” és mondta, hogy a közhiedelemmel ellentétben, teljesen megéri elmenni egy olyan lányhoz, szerinte csak jobban lett önbizalma, az ő kifejezése szerint „megéreztem a punci illatát”. Ekkor voltam 17 éves, srác, még szűz, komoly kapcsolatom nemigen volt még, alig volt pár barátnőm, de a simizésen, az összebújáson, és a csókok/puszik-on kívül nemigen jutottam eddig semmire, azt hiszem eddig még mindig csak a rosszabb fajta lányokat fogtam ki magamnak… szóval épp ezért már én is bele szerettem volna harapni a gyönyör almájába.
Így a barátomnál tett látogatásom után kezdtem el gondolkodni, hogy.., „a kutyafáját már, én is akarok már végre” persze, tudom, hogy úgy hangzik mintha már tényleg végső elkeseredésemben tettem volna mindezt, de azt hiszem csak szimplán a kíváncsiság, és a nagy mértékű libidóm egyvelege keveredhetett.
Itt volt az iskola, ami hál’ Istennek, jókora ösztöndíjat is ad. Így telt el pár hónap, és arra jutottam, hogy az Interneten keresgélni fogok olyan lányokat, magamnak.
Barátom segített, hogy ő hol keresgélt, megmutatta az oldalt, és átadta a stafétabotot.
Így keresgéltem, kb. egy héten keresztül, noha, nem azért mert nem volt senki, csak tényleg, a tökéletest kerestem. Így akadtam rá, egy új hirdetésre az egyik nap, (nevezzük más néven) Réka, nagyon gyönyörű leányzó volt, (később kifejtem, hogy néz ki, de itt megfogott a tökéletessége) nagyjából (kis túlzással) korombeli volt, 20 éves.
Volt egy telefonszáma, de végiggondolva, inkább tartogattam ezt a kis ajándékot szülinapomra, mert az egy 3 nap múlva lett volna esedékes.
Így hát, vártam kb. egy hetet, (mert ugye, a szülinapi bulit ne hagyjam ki, aztán meg józanodhattam… És persze, bárki fejében megfordulna az, hogy a szülinapi bulin sikerült-e valakit felszednem, azt le kell hogy lombozzam, sajnos nem, ugyanis eléggé… introvertált személyiség vagyok, az alkoholtól is nagyon nehezen oldódom.)
Hál’ Istennek téli szünet volt, úgyhogy nem kellett sietnem sehová. Leültem a számítógép elé, megnéztem Réka telefonszámát, és felhívtam. Összeszorult a torkom, kezdtem izgulni dolgokon, hogy „Jaj, ez a lány letépi a fejemet, mi lesz most, stb.”
Csöngött, vagy egy fél percig, már kezdtem feladni, és érezni, hogy enged a láthatatlan kötél a torkomon, és megúsztam. (Persze én barom, jó hogy reggeli fél 8-kor hívom fel…)
De nem, ugyanis felvette a telefont, elakadt a szavam, beleszólt Réka hogy „Szia, ki az?” Az agyamig ez a 3 szó kb 10 másodperc alatt jutott el az agyamig, ugyanis úgy megbabonázott a hangja, hogy az valami eszméletlen... Én meg próbáltam nagy elszántan még a hívás előtt nyugtatni magam, hogy „áhh, ez csak egy prosti, mi lehet, mondom neki, „baszunk?” lefixáljuk nagyon gyorsan a dolgokat és jól leteszem, aztán meg kikefélem belőle még az Atya Úr Istent is”
Na szóval, kb. mint egy mókus és egy kisebb óvodás hang egyvelegével, belenyögtem a köszönésem, majd azt hogy mit is szeretnék. A lány hangja határozott volt nagyon, én meg csak a jól bevált „ühüm”-el fixáltam le a dolgokat, nagy erőt vettem magamon, kérdezgettem, hogy mit vállal, mit nem, mennyi is az ár. Megegyeztünk, (Megegyeztünk? Ha kevesebb árat mondok, tuti nem kapom meg amit akarok) és mondtam neki, hogy nála volna kedvem, ide ugyanis nem hozhattam, ide a lakásba, úgyhogy mondtam neki hogy én megyek inkább hozzá, Úgy körülbelül 30km-re lakott. Megbeszéltük hogy hova menjek, mennyi az ár, és mikor. Megbeszéltünk egy holnapi napot, délután, majd remegő hangommal el is köszöntem, majd letettem a telefont. Még azt sem vártam meg hogy elköszönjön…
Eztán, valahogy valamivel próbáltam lefoglalni magam, de nem ment, be voltam sózva magyarán, annyira izgultam. Az volt az egyik leghosszabb napom, alig tudtam aludni, persze jól álcáztam, hogy nincs semmi bajom, meg amúgy is azon a napon egész nap bujkáltam…
Aztán eljött a holnapi nap, kezdődött az egész elölről, szóval fülhallgatót tettem a fejemre, és benyomtam egy több órás válogatást, a kedvenc zenéimből, és felvettem a „Me Gusta” pózt.
Eztán úgy délután 2-kor észbekaptam, letusoltam alaposan. és elkezdtem öltözködni, de úgy öltözködtem, mint valami rab, aki úgy reszket mint a nyárfalevél.
Jól belőttem a séróm, befújtam magam mindenfajta pacsulival, azt hiszem elég intenzív szagot áraszthattam. És minden cuccommal el is indultam. Volt nálam minden szükséges, mintha egy hatalmas expedícióra mentem volna…
A buszon alig tudtam meglenni, vagy álltam, vagy ültem, de inkább javarészt álltam.
Azt hiszem, (bár ekkor ez volt a legkisebb dolog, amivel törődtem) eléggé megnézhettek az utasok, hogy mit vagyok annyira besózva…
Megérkeztünk, én meg mint valami Bibliai szent, az ég felé néztem, és lassú léptekkel lépkedtem le a buszról.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.71 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2018. 03. 20. kedd 15:43
Jó volt.
#8 sunyilo 2017. 09. 29. péntek 19:01
Finom volt, az apró hibák ellenére is. Már olvastam én is, de tetszett másodszor is...
#7 veteran 2017. 09. 29. péntek 14:54
Nekem 9 pontot ér.
#6 vakon54 2017. 09. 29. péntek 12:31
Debreceni, ez 10 pont.
#5 listike 2017. 09. 29. péntek 08:43
Jó volt.
#4 cscsu50 2017. 09. 29. péntek 06:08
jó élményleírás
#3 Andreas6 2017. 09. 29. péntek 06:02
Máshol már olvastam, de attól még jó. Hogyan is lettél introvertált személyiségből introvertált?
#2 A57L 2017. 09. 29. péntek 03:20
Ez jól sikerült.8P
#1 Törté-Net 2017. 09. 29. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?