A+ A-

Látogató

Egész este azon dühöngtem, hogy szüleimnek mennyire sikerült elszúrni a hétvégémet. Meghívták az unokatestvéremet egész hétvégére! Én mondjuk konkrétan a barátnőmmel terveztem eltölteni azt a pár napot, de most az egész kútba esett. És mindehhez jó képet kell vágnom! Dühítő!
"Mindegy, majd kibírom valahogy" gondoltam, és a fal felé fordulva elaludtam.
A péntek reggelt telefonálással kezdtem, a barinőmet, Vikit hívtam fel a jó hírrel: nem lesz a bakonyi kirándulásból semmi. Mit ne mondjak, az "öröm" csak úgy sugárzott a hangjából, és nem a felhőtlen boldogság volt a jellemző ránk, mikor letettem a telefont. 11 körül szólt anyám, hogy lassan indulnom kéne az állomásra, mert fél óra múlva befut Cica vonata. Egyébként az unokahugit Évának hívták, és az Évicából lett Cica. 14 éves múlt, és az én "érett" 17 éves gondolataimban egy kis infantilis fruskát pesztrálgattam egész hétvégén.
Rosszkedvűen ültem be apu Mazdájába, és elindultam az állomás felé. Büszkén feszítettem az autóban, friss jogsi, meg minden. Kb. 10 perc múlva meg is érkeztem a pályaudvarra, és várakozó álláspontot erőltettem magamra.
Úgy 2 perc késéssel be is futott a vonat, és özönleni kezdtek róla az emberek. Szemeimet ráhangoltam a szandit viselő, fehér blúzos, sötét szoknyás, copfos lánykákra, köztük kerestem az unokahugit. Már majdnem elindultam az egyik felé, hogy köszöntsem, mint rokont, amikor is a bal vállamat megbökte egy kéz. Én odafordultam, nem láttam senkit, viszont a jobb oldalról hirtelen rámköszönt valaki, és én majd" frászt kaptam.
Egy gyönyörű lány állt velem szemben, hosszú, egyenes szőke hajjal, nagy, igéző kék szemekkel, és olyan mosollyal az arcán, amitől érdekes módon megborzongtam. Kellemes borzongás volt.
Fogadjunk, nem ilyennek emlékeztél rám, ugye? - kérdezte, és ledobta a lábához a sporttáskát. Én még mindig értetlenül (és gondolom elég bambán) álltam előtte, ezért benne is kétségek támadtak.
- Elnézést, nem te vagy Laci, az unokabátyám? Itt kellett volna vele találkoznom...
- De én vagyok, csak...azt hittem, hogy... - hebegtem, és fülig vörösödtem. Pláne akkor jöttem zavarba, amikor Cica kedvesen egy puszit nyomott az arcomra.
- Kis pisisre számítottál? Akkor remélem, megleptelek! - mondta, és a kezemet fogva húzni kezdett a kijárat felé.
- Hát igen, sikerült meglepned! Milyen volt az út? - kérdeztem zavaromat leplezendően.
- Jól utaztam, mert már alig vártam, hogy találkozzunk! Kíváncsi voltam rátok, öt év, mégiscsak öt év. De főleg rád voltam kíváncsi! - válaszolta csibészes mosollyal a szája sarkában. Az ajtóban előre engedtem, így volt alkalmam jobban szemügyre venni. Fekete blúz volt rajta, térdig érő, hosszan felsliccelt szoknyával. Szép hosszú combjai elővillantak minden egyes lépésénél. Gyönyörű látvány volt. Olyan látvány, ami egy pillanat alatt feledtette velem korábbi aggályaimat a hétvégével kapcsolatban. Más színben láttam a jövő két - három napot. Szórakozni fogunk, strandra megyünk, és minden haverom irigykedni fog rám. Ahogy ezen gondolkolkodtam, hirtelen fájdalmas felismerés hasított belém: hiszen rokon! Ráadásul anyu testvérének lánya! Tehát tabu... Abban a pillanatban el is szomorodtam, szinte láttam, ahogy a haverok nyomulnak, nekem meg végig kell néznem, és maccsom sincs.
- Nem rontottam el nagyon a hétvégédet? - kérdezte, miközben beült az autóba.
- Nem, dehogy! Alig vártam, hogy megérkezzél! - hazudtam, és mosolyt erőltettem az arcomra.
- És terveztél valamit ma estére? Nem nagyon járok még discóba, de hidd el, nem is vágyom rá nagyon. Nem baj? - én persze már leszerveztem az estét az egyik közeli discoban, de ez felborította.
- Nem gond, csak akkor lehet, hogy kettesben töltjük az estét, mert a srácok biztosan discoba mennek. Elmehetünk egy pizzériába, és beszélgethetünk!
- Az jó lesz!
Elindultunk haza. Otthon kipakoltunk, szokásos családi "miújságanyuékkal" - ozás, satöbbi. Este hat körül már készülődtünk, nekem a lélegzetem elállt, amikor Cica lejött hozzám, és megkérdezte, hogy jó lesz - e a ruhája és a sminkje az estéhez. Fekete miniruha volt rajta szőke hajzuhatag omlott a vállára. Sminkje diszkrét és gyönyörű volt. Alig bírtam válaszolni neki a meglepetéstől. Alig múlt 14, és kész nő! Nem is akármilyen nő!
Egy közeli pizzériába mentünk, és vacsi közben jókat beszélgettünk. Rendkívül közvetlen viszony alakult ki köztünk már az első percek után. Kiderült, hogy Cica modelltanfolyamra jár, ott tanult sminkelni, viselkedni.
Vacsi után sétálni szeretett volna, kinézte a közeli parkot. Hiába mondtam neki, hogy elég veszélyes 10 után ott sétálgatni, hajthatatlan maradt.
Már közel negyed órája sétáltunk a hatalmas park rengetegében, amikor a nyári est alaphangjait oda nem illő hangfoszlányok törték meg. Egyből megálltunk, meg se moccanva hallgatóztunk. Cica hozzám simult, éreztem rajta, hogy fél.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.05 pont (177 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#27 Andreas6 2017. 09. 16. szombat 08:10
Első ízben értek egyet vakon53-mal. Bár le tudta volna írni magyarul...
#26 tt5X2zDSkWEj 2016. 07. 31. vasárnap 17:52
nafyon jó
#25 vakon53 2016. 01. 17. vasárnap 05:59
Zsuzsika, lábaiköszt a muzsika.

Te szeríntem mértvagy ezen a listán ha szinte mindenírást lefikázol.

Szeríntem nemkellene ittlenned hacsak fikáznitudol minden írást.
#24 zsuzsika 2014. 11. 1. szombat 11:07
Gyenge.
#23 feherfabia 2014. 11. 1. szombat 07:14
10P
#22 A57L 2013. 08. 23. péntek 03:37
Elmegy.
#21 Bikmakkocska 2013. 05. 11. szombat 11:44
Volt már jobb is.
#20 sihupapa 2008. 12. 22. hétfő 20:44
jóóóó
#19 papesz 2005. 03. 30. szerda 16:03
Nagyon jó!
#18 Johnny English 2004. 02. 7. szombat 23:39
This is very good, I think this is the best story, which I have ever read in this page.
Hi!
#17 Mallika 2003. 04. 16. szerda 13:57
Szerintem király a sztori a korhoz meg hozzászólva: a barátnőm 13 évesen vesztette el s nekem is volt osztálytársam aki...
#16 TheChronic 2003. 03. 3. hétfő 16:02
Nikike,Lala:
fullosan igazatok van,teljesen valóságos lehet a sztori.A 14-15 éves lányok már teljesen készek a szexre és nagyon vágynak is rá,de a fiúk még akár 18-20 évesen is annyira tehetetlenek,hogy tölük csak ritkán kapnak ezek a lányok kielégülést.Számtalanszor látom az olyan lányok szemében az éhes szexvágyat,akiket
részeg fiúismerösök tömkelege vesz körül.
Szegény csajok!!
Egyébként én fiú vagyok,pont ez benne a dráma,hogy még én is észreveszem.
#15 Egy srác 2003. 01. 9. csütörtök 21:24
nem akarok bele kötni de 14 évesen ennyire jól csinálja hány fiúja volt előtte hogy a lány ennyire értett hozzá :) hm csak ennyit akartam :)
#14 Nikike 2002. 12. 4. szerda 19:06
Ti el sem tudjátok képzelni, hogy mi mit gondolunk és mit teszünk már 11-12 éves korunkban. Akinek van ilyen koru huga és jó a kapcsolatuk, akkor beszélgessen vele egy kicsit. Meg fog lepődni!!! Különben 14 éves vagyok! Sziasztok!
#13 Lala 2002. 10. 13. vasárnap 09:19
Azon vitatkoztok, hány éves tinilánynak lehetnek hasonló gondolatai. Ezekben az írásokban szerintem nem azt kelllene keresni, mennyire valósághűek, hanem azt, mennyire izgalmas, milyen a stílusa, stb. Egyébként ha arra gondolok, hogy az én tinikorú lányom fantáziájában mi minden játszódhat le, nem is tartom abszurdnak Cica történetét.
#12 algar 2002. 10. 1. kedd 16:53
"... várakozó álláspontot eröltettem magamra" hehe, igazán stílusos :-)))
#11 Kutty 2002. 06. 12. szerda 21:47
Áh ez jó volt elalvás elott, de ....
#10 sexdrew 2002. 04. 30. kedd 16:51
Ne a lány korával foglalkozzatok, hanem élvezzétek a sztori lényegét!
Ami szerintem igencsak izgatooohhhhh....
#9 jambort 2002. 04. 28. vasárnap 21:56
,,Mért olyan elképzelhetetlen, hogy egy 14 éves lánynak, eféle gondolatai, cselekedetei lennének? " Gondolatai talán vannak, de cselekedetei...
#8 Dodeszh 2002. 04. 28. vasárnap 21:52
Nem a gonfolattal van gond, az elehet, de épp a hétvégén kísérem egy csapat nyolcadikost az osztálykiránduláson, és nem tartottam elképzelhetőnek, hogy bármelyik lányka komolyan gondolt volna eddig a szexre...