A+ A-

A megtörhetetlen 1. rész - A Sötétség Birodalma

- Sir Jones! - szólalt meg a királynő kényelmesen hátradőlve trónszékében. - Megtalálták a tolvajt, de nem hajlandó bevallani a bűntettet. Pedig ellopni az aranysárkányomat biztos nem könnyen felejthető művelet! Mint hivatalosan is legjobb Sötét Lovagom, megbízom magát megtörhetetlennek nevező személy megtörésével. Remélem érthető és egyértelmű volt a feladat?!- beszélt egy vérfagyasztó hang valahonnan a sötét köd mélyéről a térdre ereszkedett, démonvérrel fertőzött fiatal férfinek. Jó vágású humanoid volt, jóképű, éles arcélekkel, hollófekete hajjal és éjfekete szemekkel. Bőre fehér volt, szinte annyira, mint a hó; öltözete egy kemény rockerről árulkodott; bőr atléta, gyémánt szegecsekkel, amik koponyát formálnak. Alatta feszülnek az izmok, mellkasa széles, karjai vastagok, nem kétség, hogy mintapéldány kinézete. Fiatal, 20-as évei elején jár. A szíve azonban sötét és érzéketlen. De a Királynőnek tökéletes.
- Egyértelmű, és világos, Úrnőm. Minden elvárásai szerint fog történni, és igyekszem élvezetessé tenni a műsort mindenki számára, leszámítva a rabot. Úrnőm, kívánja, hogy túlélje az éjszakát? - Szólalt meg mély, reszelős hangon. Érzelemmentes, tisztelettudó és alázatos hangnemét találta a legmegfelelőbbnek.
- Haláli szórakozás lesz ez Neked, Lovag. Nincs szükségem tovább a nőre. Legyen intő példa a lázadóknak!
- Arról személyesen gondoskodom, Királynőm, garantálom, az utolsó ellensége is visszahőköl majd, ha látja, ez mit kap.
- Menj, és láss munkához! - A férfi földig hajolt, majd felállt, és kihátrált a teremből.
Így történt tehát, hogy az ország teljes területén és minden csatornáján pontban délben leállt a műsor, megjelent az évi legkedveltebb műsorvezető, és felolvasta a nő bűneit. ,,Ítélete tehát egy halálra kínzás, melyről nyilvánosan tud majd az ország minden lakója, és felkerül az internetre, teljesen ingyen bárki bármikor és akár mennyiszer megtekintheti.” A kamrában 12 operatőr 24 kamera segítségével vette az adást; de mikor ezeket bekapcsolták, a nő már végtagjainál kifeszítve anyaszült meztelenül lógott bekötött szemekkel; egy fojtó zsákkal a fején. Jones besétált az ajtón, intett minden kamerának, az összes operatőrnek, és a már előre lefizetett segédjének is. Aztán beállt a nő mellé, és a vele szembe lévő kamerához szólt:
- Üdvözlök mindenkit! Kérem, a gyerekeket azonnal küldjék ki az utcára, ahol egységeink már várják őket fagylalttal, arcfestéssel, a tereken élőzenével, amikhez szívesen szállítjuk az idősebbeket, és ezernyi jóval; teljesen ingyen. Akik nem szeretnék ezt, küldjék el a tévé elől a kis drágákat, hogy életük nyugodtan folytatódjon tovább! Figyelem, felkavaró és hátborzongató képsorok várhatóak! Akik nem bírják a vért vagy a brutalitást, kérem, most rögtön hagyják el a helységet! Van rá fél órájuk. Addig egyeztetek a jelen lévőkkel a mai adással kapcsolatban. Köszönöm a figyelmet, térjenek vissza minél hamarabb! - És itt tartottak is egy fél óra szünetet. Ezalatt nyugodt, közkedvelt zenék szóltak. Aztán az előző helyzetben fogadta a nézőit Jones: - Köszöntöm Önöket ismét! Nos, hogy tisztázzuk: A rab nem tud a közvetítésről. Még. Ezért egyetlen reflektort hagyunk majd égve a nő fölött. Mivel a kamerák se fognak látszódni, a műsor is élvezetesebb lesz. Javaslat: Pároknak óvszert, egyedülállóknak egyéb segédeszközt célszerű előkészíteni. Hiszen én is élvezni akarom a helyzetet! Na, kezdjük! Fények! - És el is sötétült a háttér. Jones levette a zsákot a nőről, akinek a fülében egy MP3 és egy fülhallgató ideiglenesen elvette a hallását. Gyönyörű, hullámos, szőke haja izzadtságtól átnedvesedve tapadt össze, száját rongyokkal tömték tele, és egy tangával tartották az ajkai mögött. Szemeit egy egészen apró melltartó fedte. Minden ruhadarabon látszott, hogy használt volt. Biztosan nem a nőé, hiszen melleihez az ujjait is szét kellett Jonesnek tárnia, hogy átérhesse, mikor végigtapogatta, mint valami állatot a vásáron vétel előtt. Kivette a fülest a fülkagylókból, és tájékoztatta: - Sanity White, nyilván sejti, miért van itt. - A nő megrázta a fejét. - Nem? Kár. Nos! Hadd frissítsem a memóriáját: Valami súlyos bűntettet hajtott végre, valószínűleg nem egyedül, amiért elítélték. A büntetését én, Jones Lovag fogom ezer örömmel átadni. Ha segítőkészen elvezet minket a társaihoz, nagyon sok szenvedéstől kíméli meg magát. Persze ennek én nem örülnék. Nos, megszabadítom a zavaró tényezőktől. - Övéről lógó kését Jones lekapta, átvágta a két fehérneműt, és levette. A nő azonnal az arcába köpte a nyáltól tocsogó rongydarabokat, majd tüzes, ellenséges, de határozott hangon közölte:
- Nem érdekel, hogy ki vagy. Én nem tettem semmit se veled, se mással. És Neked, talpnyaló, csak Megtörhetetlen vagyok, megértetted?! - Jones vigyorogni kezdett a nő makacs ellenállásain. Nem hétköznapi lány, az biztos.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.4 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 10. 18. szerda 08:35
Abnormális, beteg állat, akiről szól, akinek tetszik és aki írta.
#6 A57L 2017. 07. 9. vasárnap 03:25
Érdekes,de kemény.
#5 cscsu50 2017. 07. 7. péntek 19:54
nem tetszett, horror téma
#4 sunyilo 2017. 07. 4. kedd 17:32
Rettentő kemény, de jó.
#3 vakon54 2017. 07. 4. kedd 13:47
Nagyon de nagyon jó írás.
#2 joozsi 2017. 07. 4. kedd 03:35
Miért reklámozzátok itt a szadizmust?
#1 Törté-Net 2017. 07. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?