A+ A-

Nagy Ő 1. rész

Soha nem voltam nagy nőcsábász, nem dicsekedhetek sem macsó kinézettel, sem nagy farokkal, sőt, nőügyekben kimondottam szerencsétlenül alakultak a dolgaim. A feleségem elhagyott egy nálam lényegesen fiatalabb, és macsósabb pasiért, és szinte minden kapcsolatomból a nő lépett ki, nem én. Nem csoda hát, hogy közel negyvenévesen az volt a szokásos szexuális élményem, hogy kivertem magamnak, valami internetes pornóra.
A munkahelyemen nőkkel dolgoztam, egy kis webdesigner cégnél, és sokszor fantáziáltam róla, hogy valamelyiket feldobom az asztalra és megdudgom, de igazán komolyan soha nem gondoltam, és ennél továbblépni soha nem volt bátorságom, maradt csak az álmodozás. A három nőből, akik a kollégáim voltak Móni és Ági tényleg jól nézett ki, ők nálam pár évvel fiatalabbak voltak, és mindketten nagyon jól karbantartott szép testtel büszkélkedhettek, aztán ott volt a nálam kb hat-hét évvel idősebb nagydarab félvér fekete nő, akit a háta mögött Godzillának hívtunk (igazábó Fatima volt a neve) mert legalább egykilencven magas volt és minimum egy mázsa. Nem mondanám, hogy kövér volt, csak valahogy mindene olyan nagyon nagy volt. Hatalmas mellek, vastag combok, hatalmas segg. Ő volt a közvetlen felettesünk, ezért mindig egy korbáccsal a kezében képzeltem el, ahogy hajt bennünnket, mint a rabszolgákat, pedig igazából egész barátságos volt, csak mindig olyan távolságtartó, kicsit magánakvaló.
Velünk például sosem beszélt a magánügyeiről, sosem haverkodott. Hosszú göndör fekete haja volt, az a tipikus afro frizura, ezért úgy nézett ki, mint egy afrikai kommandós domina a Streetfighterből. A lányok azt sugdosták, hogy leszbikus, amit abszolut el is tudtam róla képzelni. Amikor nagyon felhúzott, mert mondjuk nem készültem el egy melóval időre és letolt, vagy csak simán siettetett, elképzeltem, ahogy ráélvezek a spirálisan göndör fürtjeire, és beledörzsölöm, mint a sampont, aztán kikötözöm és elverem a hatalmas seggét, csak úgy tenyérrel. Az, hogy valaha is kapcsolatom lehetne vele, akár szexuális, akár romantikus, soha meg sem fordult a fejemben, annyira nem illettünk össze. Legalábbis akkor ezt hittem, valószínűleg amiatt, hogy jóval magasabb és nehezebb volt nálam, és mindig úgy éreztem egyszerűen levegőnek néz mindenkit (engem csak azért nem, mert néha kitöltheti rajtam a mérgét), de leginkább amiatt gondoltam ezt, mert akkor még egyáltalán nem ismertem.
Egyszer, egy különösen jól sikerült megrendelés után, amikor a prémiumokat kiosztotta, Fatima nagyon jó hangulatban volt, viccelődött, nevetett, mi pedig vele nevettünk, mert mindig jó érzés volt, ha a kisfőnök éppen nem durcás, az meg egyenesen ünnepnapnak számított, ha jókedvű. Pizzát meg kólát rendelt, és miközben élvezettel tömtük magunkba a gőzölgő ingyenkaját, egy pillanatra ottfelejtettem a tekintetem Fatima vastag ajkain, ahogy mohón falta a sajtos-szalámis pizzát, néha a nyelvével elkapva egy lelógó sajtcsíkot, és nem bírtam megállni, hogy ne képzeljem el, ahogy ezek a húsos afro ajkak a farkamat szopják, ugyanilyen élvezettel. Lehet, hogy ebből valami az arcomra is kiült, mert Fatima egyszer csak visszanézett rám, és a tekintete félig csodálkozó, félig kérdő volt. Gyorsan megráztam a fejem, hogy semmi, csak elbambultam, mire felvonta a szemöldökét, majd evett tovább. Pár perccel később, amikor már csak a kóláinkat szopogattuk, egyszer csak megszólalt:
- Arra gondoltam, a hétvégén elmehetnénk valahova így négyesben, egy kis csapatépítő bulizásra. - majd látva kétkedő tekintetünket hozzátette: - A cég pénzén.
Nekem hirtelen eszembejutott, hogy hétvégére terveim voltak... Magányos tévénézés, videójáték és miután rendeltem egy kínait, talán egy gyors maszturbálás lefekvés előtt, természetesen szintén egyedül.
- Én sajnos nem érek rá ezen a hétvégén, talán majd máskor - mondtam. Semmi kedvem nem volt három nő között a kakukktojást játszani, és jópofizni, mintha barátok lennénk, mikor alig ismerjük egymást. Móni és Ági beleegyeztek, így hetvenöt százalékos többséggel eldőlt, hogy szombat este a Fatima kocsijával elmennek a szomszédvárosba, ahol senki nem ismeri őket, és buliznak egy jót. Fatima azt mondta, van egy szuper kis motel ahol meg is szállhatnak éjjelre, így neki sem kell majd visszafognia magát alkoholfogyasztás terén, és másnap reggeli után hazajönnek.
Egyelőre ennyiben is maradtak, és folytattuk is a munkát. Nekem éppen egy elrontott css kódot kellett volna átnéznem, amit Móni írt, de tele hassal már semmi kedvem sem volt dolgozni, és amúgy is hamarosan vége a munkaidőnek, úgysem fejezném be. Úgy döntöttem, hagyom másnapra. Gondoltam, addig, amíg letelik a munkaidő, megnézem a mailjeimet, esetleg a facebookomat és valahogy elsunnyogom az időt. Ahogy kinyitom az E-mail programot, látom, hogy levelem van Fatimától. Na gondoltam, kapok a pofámra, amiért kilógok a csapatból. Kinyitom:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.54 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 t.555 2018. 03. 1. csütörtök 15:03
Egyáltalán nem unalmas!
#8 cscsu50 2017. 05. 31. szerda 08:43
nagyon jó
#7 sunyilo 2017. 05. 29. hétfő 21:31
Határozottan jó.
#6 vakon54 2017. 05. 29. hétfő 12:05
Dogio Jó írás 10 pont.
#5 listike 2017. 05. 29. hétfő 08:24
Szép sztori.
#4 veteran 2017. 05. 29. hétfő 08:20
Ilyen még nem volt, csatlakozom Andreas6-hoz.
#3 Andreas6 2017. 05. 29. hétfő 06:30
Szerintem sokkal jobb, mint az itt tömegével található unalmas pornó forgatókönyvek.
#2 A57L 2017. 05. 29. hétfő 02:42
Nem rossz,de nem nagy szám.
#1 Törté-Net 2017. 05. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?