A+ A-

Egy bárban kezdődött

Ausztriában dolgozom, hétvégente járok haza. Minden pénteken meló után azonnal indulás, hét nyolc óra utazás, mikor haza érek gyors fürdés, vacsora.
Egyik ilyen alkalommal vacsora után megkívántam egy pohár bort. Le mentem a sarkon lévő bárba, huszonöt - harminc vendég élő zene, jó hangulat volt.
A pulthoz ültem kértem egy italt és néztem a táncolókat. Nem volt semmi tervem csak pihenni szerettem volna kicsit. Egyszer csak mellém ült egy negyvenes nő 160 - 165 magas, vállig érő sötétbarna haj, szolidan kifestve nagy mellek, vékony de asszonyos derék, formás fenék. Szóval jól nézett ki.
Szóba elegyedtünk a szokásos semmit mondó beszélgetés idegenek között, munka, család meg a többi.
Egyszer csak megkérdezte kérek e még egy bort, ez meglepett mert inkább én szoktam meghívni a nőket egy italra ha a pulthoz ülnek, de most fordítva történt.
Közben néha elment táncolni a társasággal akivel jött, hát néha eltátottam a számat ahogy egy fiatal lánnyal táncoltak, elég izgató volt. Később megint csak vissza ült mellém. Utána még egy ital amit már én kértem, és mentünk táncolni most mi ketten. Nem volt berúgva de eléggé felszabadult volt az italtól. Táncolgattunk, majd egy lassú szám következett erre szólt hogy maradjunk. Átkaroltam, táncolni kezdtünk nagy mellei a mellemnek nyomódtak, fejét a vállamra hajtotta, mire lenéztem. Csodálatos látvány a két gyönyörű halom között a napbarnított völgy. Tánc közben kicsit közelebb húztam magamhoz, nem ellenkezett. Mire jobb lábammal beléptem a combjai közé, így táncoltunk tovább éreztem ahogy a combomnak kezdi feszíteni a szeméremcsontját.
Erre elkezdtem egy sötétebb sarok felé terelgetni, nem volt ellenére.Lehajoltam a és egy puszit leheltem a füle mögé amit viszonzott a nyakamon. Ettől felbátorodtam és a derekáról blúza alácsúsztattam a kezemet lassan simogatva fel a gerincén mire kicsit megremegett és már szinte dörzsölte magát a combomhoz. Vége lett a számnak szünetet tartottak a zenészek. Vissza mentünk a pulthoz ittunk egy kortyot, közben nézegettem a nőt vékony nyári blúzán és a melltartóján keresztül is látszott hogy ágaskodnak a bimbói.
Nagyon meleg volt bent ezért kimentünk az utcára beszélgetni kint kellemes idő, lágy hűvös szellő mitől még jobban ki emelkedtek a kis csúcsok a ruhán keresztül. Meg borzongott, magamhoz öleltem hogy ne fázzon erre megint nekinyomta magát a combomnak, csókolózni kezdtünk jobb kezemmel fogtam a tarkóját ballal lassan a derekáról elindultam a ruha alatt a melle felé, mire még közelebb bújt hozzám ha lehet. Megfogtam a mellét felsóhajtott és szinte a számba lökte a nyelvét. Ekkor már nem hiányzott a zene, sétálni indultunk egy közeli parkban kötöttünk ki.
Eléggé fel voltunk már izgatva mind ketten néhány lépésenként csókolóztunk simogattam ruhán keresztül a melleit, fenekét meg ahol éppen értem. A parkban leültem egy padra ő az ölembe és fojtattuk tovább. Itt már hátulról felhúztam a szoknyáját és simogattam a fenekét csipkés bugyiján keresztül, középső ujjamat a combjai közé csúsztattam és a tocsogósra ázott bugyin át hozzá értem a puncijához. Nagyot sóhajtott és elkezdett fészkelődni az ölemben dörzsölte már álló farkamat, combjait összeszorította így nyomta jobban az ujjamat a már nedveiben úszó bugyijához. Kezdett kényelmetlen lenni hogy álló farkamon ül ezért szemből az ölembe ültetem. Nem volt szégyenlős, felhúzta a vékony szoknyát a derekára átlépett a padon és széttett lábakkal vissza ült az ölembe, álló farkamat a hasamnak nyomta szeméremcsontjával mellei a szám előtt, innét már nem volt megállás kigomboltam néhány gombot a blúzán melleit kibuktattam a melltartóból és csókolni kezdtem őket, szoptam a bimbókat kicsit harapdáltam is egyre mélyebbeket sóhajtott, csípőjét mozgatta az ölemben már ruhán keresztül dörzsölte álló farkammal a csiklóját. Közben a szoknya alányúltam és hátulról simogatni kezdtem vérrel teli szemérem ajkait. Félre húztam a vékony csipkebugyit és bedugtam egy ujjam a tüzes, nedvekben úszó punciba. Végre, sóhajtott fel és megszorította az ujjamat. Elég szűk volt de miközben izgattam nedves lett az egész kezem így a mutató ujjam is becsúszott a középső mellé pár húzás után remegni kezdett éreztem hogy közeledik erősebben szoptam a mellét, ujjaimat ameddig tudtam benyomtam neki, remegni, élvezni kezdett és fojt bele a tenyerembe.
Kicsit pihentünk és lassan egymásba karolva haza indultunk. Nem lakott távol de két lakótelepen át kellett vágni, séta közben persze hogy nem tudtam parancsolni a kezemnek simogattam derekát át karoltam és oldalról a mellét birizgáltam. Néha seggére csúsztattam a tenyerem, éreztem hogy járás közben megfeszülnek a farpofái. Hajnal három volt alig néhány ember lézengett az utcán senkit nem zavart mit csinálunk ezért hátulról simogatás közben felhúztam a rövidke szoknyát és benyúltam a lába közé. Bugyija tocsogott, pinája úszott a nedveiben. Mikor megérezte ujjaimat a szemérmén kicsit össze szorította a combjait de nem tiltakozott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.59 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherkalman1 2017. 05. 22. hétfő 22:34
Köszönöm a hozzászólásokat. Tisztelt Andreas6 és A57L kíváncsi vagyok hol olvashatom az írásaitokat.
üdv: feherkalman.
#6 cscsu50 2017. 05. 19. péntek 06:12
alakul , folytasd
#5 vakon54 2017. 05. 18. csütörtök 12:09
feherkalman folytazsd.
#4 listike 2017. 05. 18. csütörtök 06:08
Jó lesz ez, jöhet a folytatás.
#3 Andreas6 2017. 05. 18. csütörtök 06:00
Ebből a minőségből ez is sok volt.
#2 A57L 2017. 05. 18. csütörtök 03:35
Többet és jobbat vártam.
#1 Törté-Net 2017. 05. 18. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?