A+ A-

Büntetés barátok közt 3. rész

Géza barátommal üldögéltünk törzshelyünkön sörünket kortyolgatva. Nyár volt, kánikulai meleg. Nagyon jól esett a habos nedű, ami lecsúszott torkunkon. Frissítőként hatott ránk, és a néma kortyolgatás közepette forró gondolatokat keltett bennünk. Egyszer csak Géza tűnődve megszólalt:
- Tamás el kell hogy meséljek valamit neked! Tudod, hogy szépen élünk Erikával! A múlt héten továbbképzésen volt, elkísérte egyik barátnőjét, aki nem akart egyedül utazni. Én meg magányomban a hazaérkezése napján felmentem egy pornófilmes oldalra és a fehér feleség – néger fiúk filmek között találtam egy csemegének tűnő történetet. Az álló képen mintha a feleségemet láttam volna hátulról. Nagyon ismerősnek tűntek a nő idomai. A finoman izmos hát, a kerek, feszes popsi, a tarkóján felnyírt szőke haja, a modern frizura, az izmos combok, jó formájú vádlik a lábán! Ez pont olyan, mint a feleségem! Elindítottam a filmet és megdöbbentem, mert valóban a feleségem volt a néger srácokkal!
- Ezt nem mondod komolyan! – vetettem közbe.
- Elég nehéz erről beszélnem, mert rendkívül megalázó, mocskos élmény. A férji, férfiúi büszkeségem teljes sárba tiprása. Ennek folytatása elméletileg soha többet, vagy legalábbis egyhamar nem lesz. Ezért a rendes történet folyamban erre hivatkozni nem fogok soha, ez úgymond meg nem történt esemény hivatalosan. És, hogy miért mesélem el? Nos, néha jobb kibeszélni magából az embernek a dolgokat. Szóval, mint tudod, a feleségem Erika nem dolgozik, a gyerekünket neveli. Mindig is aggódtam, hogy fel ne szedje valaki, és meg ne basszák. Igyekeztem vigyázni, rendszeresen kielégítettem stb. Szóval, egyik nap bent voltam az irodámban. Az öreg engedélyezte, hogy az irodai számítógépeinken a Komáromi Sanyival menjen az internet. Általában persze szakmai dolgokat nézek rajta, mert hát a sok szeretőm mellett a pornóra én nem szorulok rá. De néha csak keresek egy kis pornót, mert az öreg úgysem ellenőrzi a gépeinket. Éppen ott böngészgetek, és az egyik oldalon bejön a kis feleségem, amint egy képen 2 hatalmas néger bassza széjjel. Egyszerűen nem akartam elhinni ami látok, de tényleg, egyetlen szőkém formás , általam ezerszer megkefélt testét sajnos nem lehetett eltéveszteni. Elkapott az ideg és a hányinger. Hogy tehette velem ez a büdös kurva, és mit keres egy ilyen kemény pornóban? Mert az volt, egy másik ajánló képen épp egy időben nyársalta fel a két fekete fasz a pináját és a segglyukát. Dombor nyomott , nemzetközileg használható hitelkártyám van, kifizettem az oldal egy hetes elérését, és elindítottam a videót. Látnom kellett, bármennyire szörnyű is. Kezdetben csak angolul beszéltek párszót, Erika közepesen beszéli az angolt. Aztán elkezdték csókolgatni, fogdosni. A fekete mancsaik kezdték a formás fehér testéről leszedni a ruháit, amit Erika igencsak élvezett. Aztán ők is levetkőztek, és az egyikük letérdeltette a feleségem. Látható vággyal az arcán nagyra nyitotta a száját, és a nagy fekete dorongot beengedte a szájába, majd szopni kezdte.
A néger belemarkolt a természetes szőke hajába, és rángatta a fejét, így sokkal vadabb lett az egész szopás, gyakorlatilag szájba baszta. De ezt kifejezetten élvezte, ismerem jól, amikor élvezi. Iszonyatosan fájt, szinte a szívemet tépték ki minden másodpercben, de néznem kellett egyszerűen. Aztán a néger szájba élvezte, láthatóan lenyelte a szájába fröcskölt spermát. Nekem nagyon ritkán teszi meg. Átmentek az ágyra ami addig a szoba hátsó részében látszott, négykézláb felmászott rá. Most a másik néger térdelt oda az ágyon az arca elé, és annak kapta be a farkát. A másik, akit előzőleg leszopott mögé ment, és elkezdte nyalni előbb a pináját, majd széthúzta a seggét, és a segglyukába nyalt. Aztán oda tartotta a farkát. Na, gondoltam keserűen, mindjárt megbassza a feleségem fehér, szőke pináját. De nem. Hirtelen bevágta a farka első pár centijét Erika segglyukába! Láttam a kis fájdalmas fintort az arcán, de nem hagyta abba a másik néger szopását. Ez annyira végtelenül mocskos volt, hogy hiába küzdöttem ellenne, felizgultam, és merev lett a farkam. Nm bírtam magammal, és kivettem az ágaskodó farkam, és a továbbiakban kivertem arra, hogy immár teljesen belemegy a néger farka a seggébe, és a feleségem legnagyobb megelégedésére vadul seggbe bassza. Ekkor már erősebb volt bennem az izgalom mint a düh, és vadul vertem a farkam a mocskos látványra. Kihúzta a néger a seggéből a farkát, és ezzel egy időben a másik is a szájából. Elől- hátul folyt a feleségemből a geci! Ettől én is elélveztem, épp a monitorra, ahol ment a film, ahogy megbasszák a feleségem. Azután az a néger aki eddig seggbe baszta a hátára feküdt, és Erika az ágaskodó farkába belesüllyedt a puncijával. Előbb lassan, majd vadul és hevesen lovagolni kezdte a fekete faszt, láttam rajta, hogy mindjárt élvez, és így is lett. Teste megfeszült, és hatalmasat élvezett. Ekkor már a monitor gyors letörölgetése után én is újra vertem a látványra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.95 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Pavlov 2017. 11. 6. hétfő 01:32
NAgyon tömör....
#7 sipospista 2017. 05. 1. hétfő 01:23
Ez nem tetszet anyira mint az elozok
#6 cscsu50 2017. 04. 26. szerda 20:34
remek dolytasd
#5 veteran 2017. 04. 25. kedd 15:40
Kinek mi jár, megkapta.
#4 vakon54 2017. 04. 25. kedd 12:38
sportyman folytazsd. 10 pont.
#3 Andreas6 2017. 04. 25. kedd 07:01
Valahol leírja a pasas, hogy sok szeretője van: akkor egy szava sem lehet! Azt kapta, amit megérdemelt a bunkókám.
#2 A57L 2017. 04. 25. kedd 03:09
Jó írás,megérdemled a 10 pontot.
#1 Törté-Net 2017. 04. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?