A+ A-

Halloween-i különkiadás

Figyelem! Az alábbi sorok a nyugalom megzavarására alkalmasak. A nem elég erős idegzetű olvasók kérem válasszanak másik történetet!
Jeannie a színpadra sétált és bejelentette:
- Üdvözlöm a “Főzzünk Jeannie-vel!” show nézőit. A mai, Halloween alkalmi különkiadásnak egy speciális vendége lesz. Engedjék meg, hogy bemutassam a boszorkányt a Jancsi és Juliska történetből!
A közönség tapsolni kezdett. Egy elegáns kék ruhát és szakácskötényt viselő fiatal nő lépett a színpadra, a fején a boszorkányok hagyományos hosszú kalapjával. Megölelték egymást Jeannie-vel, majd leültek.
- Kedves boszorkány! Azt hiszem többek véleményét is tolmácsolom, amikor azt mondom, hogy egyáltalán nem ilyennek képzeltelek. - mondta a műsorvezető.
- Ez pusztán látszat, a fekete mágia eredménye. Varázserőmmel értem el, hogy mindenki egy fiatal nőt lásson. A valóságban természetesen csúf öregasszony vagyok, nem pedig egy színésznő. - felelte a “boszorkány”.
- Milyen étel elkészítését fogod ma nekünk bemutatni?
- Szeretném újrajátszani a Jancsi és Juliska történetet, csak ezúttal boldog befejezéssel.
- De a történet eleve boldogan ér... Ohh...sajnálom - kapott észbe Jeannie, majd folytatta:
- Jancsi és Juliska szerepében köszöntsük George-ot Maine-ből és Emily-t Atlanta-ból!
A megnevezettek kéz a kézben sétáltak a színpadra. Természetesen nem gyerekek, és még csak nem is rokonok, hanem húszas éveik elején járó fiatal önkéntes jelentkezők voltak. George és Jeannie élénken kezet ráztak. Emily és Jeannie gyors puszit váltottak.
- Örülök, hogy a show-ban találkozhatunk - mondta Jeannie.
- Egy álom beteljesülése - válaszolta George.
- Ez teljesen így van - tette hozzá Emily.
A színpad elfordult és a nézők egy hatalmas üstöt láthattak, ami alatt farakás volt.
A “boszorkány” odasétált és magyarázni kezdett:
- Az eredeti történetben szereplő sütő helyett az üstöt fogom használni. Én inkább ezt szeretem. Nekem ez olyan megszokott, mint egy irodai dolgozónak a számítógépe.
Óvatosan elkezdte megtölteni az üstöt vízzel és tovább beszélt:
- Vigyázni kell, nehogy túltöltsük. Számolni kell az összetevőkkel, többek közt két élénken mozgó emberrel. Ha később kevésnek bizonyul a víz, majd utántöltünk.
Gyógyfüveket kezdett a vízbe szórni.
- Fagyöngy, fokhagyma, farkasölőfű, cickafark különleges keveréke. - mondta, miközben megkavarta a folyadékot egy nagy fakanállal.
Ezután “Jancsira” és “Juliskára” nézve azt mondta:
- Ideje felkészülni!
A fiatalok a közönség legnagyobb örömére módszeresen vetkőzni kezdték egymást. Emily kigombolta a blúzát, amit George lesegített róla. A fiú ezután kikapcsolta a lány melltartóját és a nézőtér szinte egyhangúlag sóhajtott fel, amikor a kivetítőkön megjelent Emily formás keble. A lány levette a fiúról az inget, majd a nadrágot. Ezután az utolsó alsóneműdarabok következtek és a kamerák már mutathatták is a karcsú, csupasz fiatal testeket.
A fiatalok minden ruhájukat egy “KIDOBANDÓ” feliratú dobozba tették, majd a színpadon felállított zuhanyzóba léptek és elkezdték egymást lemosni. Ez természetesen csak a show kedvéért volt, hiszen a műsor kezdete előtt már alaposan megtisztították őket kívül és belül is. “Jancsi” meredő hímvesszője és “Juliska” ágaskodó mellbimbói a kivetítőkön nyilvánvalóvá tették szexuális izgatottságukat, de semmi nem történt köztük, mert a korábbi eligazításnak megfelelően inkább későbbre tartogatták energiáikat. Miután végeztek, a “boszorkány” elé álltak.
- Viszlát édes boszorkány! - mondták egyszerre a nőnek.
- Viszlát édes húsaim - válaszolta a “boszorkány”.
- Használsz valamilyen fájdalomcsillapító injekciót? - kérdezte Jeannie.
A “boszorkány” megsemmisítő pillantással ránézett, majd megszólalt:
- Injekciót? Nem. Nekem speciális varázsfőzetem van. Ne aggódj! Hatékonyabb minden injekciónál. Nem lesznek fájdalmas kiáltások.
Átadott a két fiatalnak egy-egy poharat, aminek azok felhajtották a tartalmát.
A “boszorkány” ezután az üstre mutatott, “Jancsi” és “Juliska” pedig lassan odasétált. A fiú előbb besegítette a lányt, majd mellé mászott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.27 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 10. 26. csütörtök 09:27
Fenotrin szinte mindegyik írásában olyan szereplők vannak, akikből láthatóan kiveszett az életösztön. Lehet, hogy léteznek ilyen idióták, de ennyi???
#6 A57L 2017. 02. 15. szerda 03:09
Ez vajon mi?
#5 vakon54 2017. 02. 5. vasárnap 08:31
fenotrin Ellehetett olvasni.
#4 cscsu50 2017. 02. 2. csütörtök 03:19
csapnivaló
#3 Pavlov 2017. 02. 1. szerda 23:36
Hát... kicsit mintha magadat ismételnéd mostanság...
#2 genius33 2017. 01. 31. kedd 18:54
Nem lett valami jo. :/
#1 Törté-Net 2017. 01. 31. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?