A+ A-

Kiránduláson

Sétáltunk, vidéken, ezúttal kutya nélkül.
Jó idő volt, kellemes szellő fújdogált, és ahogy elnézegettem párom szépen mozgó hátsófelét, hirtelen hancúrozni támadt kedvem.
A nadrágzsebébe akasztottam két ujjam, és visszahúztam magam felé.
Nevetett.
Szembefordult velem, és puszit nyomott a számra.
Azt hitte, csak bolondozok, már épp fordult volna vissza, hogy továbbinduljon, de én csak álltam, fogtam a kezét és néztem.
Próbáltam úgy nézni rá, hogy értse, mit szeretnék, de úgy voltam vele, hogy ha ez esetleg kevés, üsse kavics, egyik kezemet a farzsebébe dugtam és magamhoz húztam.
Egészen közel volt hozzám, a szája még mosolyra nyitva, lenézett rám.
-Na, Kicsi, mit csinálsz? - még közelebb hajoltam, a homlokunk összeért. Belemarkoltam a fenekébe, és halkan sóhajtottam egyet.
Nem csókoltam meg, csak ott voltam közel a szájához, egészen közel.
- Neked... Te... Itt akarod?
Bólintottam. Egy mezőn voltunk, közel-távol senki. Csak a fák, a bokrok, ő meg én... Meg a meleg napsütés a pici széllel.
Annyira felvillanyozott a kép, amit magam elé képzeltem, hogy úgy csókoltam meg, mintha már fél órája kényeztetne, kínzó lassúsággal.
Magához vont, és visszacsókolt. Imádom, ahogyan a szájával az én számat fedezi fel. Hol elenged, és csak vár, szemét a szemembe fúrva, majd odacsókol és elhúzódik, hol pedig hosszan csókolja az ajkaimat...
Úgy csókol, mintha már szeretkeznénk.. Imádom érte.
Annyira felhúz ezzel, hogy mire levegőhöz jutok, már az sem érdekelne, ha öten néznének a bokorból.
- Add ide magad nekem.
- Kicsi, megláthatnak, ki tudja, ki mászkál erre...
Kezem már a nadrágjában turkál. Annak ellenére, hogy tiltakozik, elég egyértelműen vevő a mókára. Elmosolyodok.
- Nézd csak... Hát nem is olyan rossz ötlet ez, igaz?
A fülét bekapom a számba, és megszívogatom. Meleg csókot lehelek a fülcimpájára, és aprót beleharapok. A kezemmel érzem közben, hogy egyre inkább ágaskodik odalent. Ahogy haladok lefelé, egyre jobban lüktet... A nyakát csókolom, a füle mögött kezdem, lassan, leheletfinom pillepuszikkal közelítek a kulcscsontja felé. Ez a kedvenc részem itt, ahol a két csont találkozik, ez a gödröcske.
A hajamba túr, és húzza magához a fejemet. A másik kezével a csípőjéhez szorít. Érzem már a nadrágon át is, hogy kedvére van a játék.
Kiveszem a kezem az alsójából, de csak azért hogy lehúzzam róla a pólót. Végigsimítok a mellkasán, és a vállain át a hátára csúsztatom a kezem. Finom mozdulattal végigszalad az ujjam a gerince vonalán. Megfeszül.
Megcsókol hosszan, mohón és követelődzőn.
Nedves vagyok már attól, ahogyan érzem, hogy kíván. Hogy tudom, itt fog magáévá tenni a mezőn.
Leveszi a szűk pólót rólam, melleim már szinte kiszakították az anyagát. Ahogy a hűs szellő először végigsimít a mellkasomon, érzem, ahogy bimbóim kőkeménnyé válnak. Hívogatóan merednek felé. Csak nézi, ahogy mellkasom emelkedik a zihálástól.
Nagyon szeretném, ha hozzám érne.
Szinte pillekönnyen simít végig, a jobb mellem külső vonalát rajzolja újra. Megfeszül a hátam, fejem önkéntelenül is hátrahajlik... Odatolom neki a másikat is.
Lehajol, és a szájába veszi, fejét közéjük fúrja, aztán letérdel elém, és a hasamat csókolja. Szájának nyomán libabőrök támadnak a testemen, a szél eltüntetni a nyomait, emiatt csak még fájóbb a hiánya...
A nadrágomat gombolja, de a ruhán keresztül mér csókol.. Amint lekerül rólam a farmer, azonnal nekem esik. Felkiáltok a heves mozdulattól, ahogy a bugyimba túr. A kezével szinte azonnal belém hatol. Fáj is és érzéki is egyben. Aztán lassít, és simogat, lágyan, mint aki ki akar engesztelni, közben engem néz, arcát a hasamhoz dörgöli közben, apró csókokkal borít be, de szájjal nem ér hozzám ott lent, csak mosolyogva nézi, hogyan záródik le a szemem és hogyan nyílik ki a szám...
Olyan nedves vagyok, hogy szinte szánkáznak rajtam az ujjai.
Csillog a szeme, ahogy felnéz rám, és maga mellé int a földre.
- Beléd akarok hatolni, azonnal. Addig akarlak dugni, hogy tőled zengjen az egész erdő...
A tarkójánál fogva magamhoz húzom, és megcsókolom. Másik kezemmel a nadrágját bontogatom, de elhúzódik, és maga tolja le, gyorsan és határozottan. Nem kerül lejjebb a térdénél...
Lehajolok a csípőjéhez, szeretném a számba venni, mielőtt még elmerül bennem. Imádom az ízét.
Úgy érek hozzá, mintha egy fagyi lenne. Megmarkolom és nyalni kezdem a tetejét. Azt játszom, hogy finom vanília, ízlik nekem, nem csak a nyelvemmel, az ajkaimmal is kérek belőle. Egészen mélyen nyelem magamba, a szemembe könny szalad.
Kiveszem, és nézem, hogyan csillog a napfényben. Szép ívesen áll, kőkeményen meredezik felém. Csodaszép farok. Megint tövig nyelem, aztán megint. Aztán hagyom, hogy birtokba vegye a számat. A sarkán ül és a csípőjét emelgetve kedvére járatja bennem. Aztán felhúz magához, és lecsókolja számról az ízét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.68 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 sunyilo 2016. 10. 25. kedd 21:50
Nem rossz...
#10 veteran 2016. 10. 25. kedd 21:11
Talán közepes.
#9 Andreas6 2016. 10. 25. kedd 17:20
Nem fogott meg.
#8 sipospista 2016. 10. 25. kedd 10:39
Megy a pont
#7 deajk2008 2016. 10. 25. kedd 08:42
számomra érdekes volt... 6p lett
#6 zsuzsika 2016. 10. 25. kedd 08:32
Négy pontos történet.
#5 listike 2016. 10. 25. kedd 07:52
Nem nyerte el a tetszésem.
#4 feherfabia 2016. 10. 25. kedd 06:49
Nem tetszett!
#3 A57L 2016. 10. 25. kedd 04:11
Nekem nem tetszik.
#2 vakon54 2016. 10. 25. kedd 03:51
Megfogod írni a kilátóbanlévő történetet is? Idáig 10 pont!
#1 Törté-Net 2016. 10. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?