A+ A-

Fura hármas

Az utolsó partink óta sikerült megbeszélnünk a mostani sztorit. Egy szokványos szombatra esett a választásunk.
Dóri lelkesen, felaljzottan készülődött az estére, amikorra vártuk Katit. Dóri vibrátorai készen álltak, a síkosítók hegyekben. Sikerült beszereznünk egy elég komoly méretű anál tágítót, és egy anál horgot, amik bevetésre vártak.
Dóri gondosan borotválta a pináját, engem sem hagyott békén, nekem is mennem kellett zuhanyozni, és borotválkozni. Süteményeken, és pezsgőn kívül nem volt mit fogyasztani. Dóri már teljesen kiakasztott, szaladgált, semmi sem volt jó ahogy volt. Arra gondoltam amíg Kati megérkezik, megszopatom Dórit.
Úgy is tettem, utána mentem, a gatyámat letoltam, Dóri haját elkaptam, és ráhúztam a fejét a faszomra. Nem volt oda érte, de nem volt más választása.
Hát persze, hogy ekkor kopogtattak..... Kati Megérkezett. Végre....! Kurvásan öltözve, azt gondoltam, szétbaszom a vén kurvát. Dóri azonnal lesmárolta, én meg csak néztem! Tetszett persze. Következett a szokásos kötelező beszélgetés, amiért annyira nem voltam oda, de ez is kell. Dóri folyamatosan a pezsgőt kínálta, persze itta is, és Katit simogatta, és csókolgatta. Majd végre eljutottunk a dologhoz. A nappaliban kezdtük, ahol Dóri kicsomagolta a farkamat a nadrágomból, majd tövig vette a szájába. Vadul szopott, már kicsit kellemetlen volt. Kati látta az arcomon, ekkor elhúzta Dórit, és azt mondta, hogy akkor csináljuk úgy, ahogy azt ők megbeszélték.
Ekkor nem tudtam miből is maradtam ki, de nem is volt olyan fontos akkor. Le kellett vetkőznöm meztelenre, a hálóba kellett mennem, és lefeküdni az ágyra. Ekkor megjelentek mindenféle sálakkal, és kikötözésre alkalmas ruhákkal. Hanyat feküdtem, és el is kezdtek kikötni. Elég erősen csinálták, nem tudtam volna kiszabadulni, szorított rendesen. Kikötötték a kezeimet, lábaimat, a fejem alá párnát tettek, és a nyakamat is hozzákötötték az ágy fejrészéhez. Kicsit megijedtem, mert nem tudtam mozogni semennyit sem. Amint velem végeztek egymásnak estek. Kati elkapta Dóri fejét, és lesmárolta, közben Dóri vetkőztette Katit, és persze magát.
Már ekkor állt a farkam, nem sok ilyet láttam még. Miután meztelenek lettek, a smárolás közben Dóri Kati pinájához nyúlt, simogatni kezdte, paskolta a szeméremdombját, csavargatta csiklóját, amit Kati élvezhetett, mert eléggé hallatta a hangját. Kati Dóri melleit gyűrte, majd két ujjal kezdte izgatni, ami jól sikerülhetett, mert a két ujja hamar becsúszott Dóri pinájába, aki megragadta Kati kezét, és segített magába dugdosni azt, és mindketten nyalták a pinája levét.
Már azt hittem felrobbanok.
Dóri síkosítót vett elő, Katit mellém fektette, majd bő síkosítás után ujjazni kezdte három ujjal. Kati azonnal vonaglani kezdett, nyöszörgött. Úgy viselkedtek, mint ha ott sem lennék. Dóri a negyedik ujját is Katiba dugta, aki a csiklóját izgatta. Már fél ökle benne volt, a hüvelykujjáig, amikor mégtöbb síkosítót kent a kezére, majd nem annyira lassan, de azért vigyázva jobb kezével benyúlt Kati pinájába. Én csak néztem, ilyet még csak filmekben láttam.
Dóri egyre erősebben csinálta, amikor Kati sikoltozva elélvezett, de nem hagyta abba, Katinak ismét orgazmusa volt. Majd megállt, de nem vette ki a kezét Katiból, a csiklóját vette kezelésbe. Megint dolgozni kezdett a bent lévő kezével, a pinát nagy beleéléssel falta, amíg Kati Dóri fejét a pinájába nyomta, és hatalmasat élvezett. Szűnni nem akaró hörgéssel díjazta a nem akármilyen kényeztetést. Nem bírt felkelni.
A farkam majd szét durrant, arra vártam, hátha én következek. Hát...... nem. Kati lassan összeszedte magát, Dórit mellém fektette, és csókolgatni kezdte a testét, gyűrkészte a mellét, majd rátért a pinájára, amit széthúzott, szívta a csiklóját, ujjaival a gátat masszírozta. Már nyögtem a kíntól. Ekkor Dóri verni kezdte a farkam, olyan teljesen érdektelenül. Rám sem nézett, csak verte a faszt, aminek hamar meg lett az eredménye, elélveztem, de ez sem hatotta meg Dórit, aki azonnal Kati hajába kapaszkodott, és nyalatta magát, amitől ő is hamar elélvezett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.05 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Pavlov 2016. 10. 16. vasárnap 00:27
Legalább síkosítanak...
#11 sunyilo 2016. 10. 9. vasárnap 21:33
Elmegy...
#10 gáborka 2016. 10. 9. vasárnap 17:37
Érdektelen és bűnrossz
#9 sztbali 2016. 10. 8. szombat 10:00
Gyengére sikerült.
#8 listike 2016. 10. 8. szombat 07:07
Kár volt megírni.
#7 cscsu50 2016. 10. 7. péntek 10:37
csapnivaló
#6 zsuzsika 2016. 10. 7. péntek 09:39
Mint egy rossz pornó forgatókönyv.
#5 Andreas1953 2016. 10. 7. péntek 06:44
Minősíthetetlen!
#4 feherfabia 2016. 10. 7. péntek 06:20
Nulla!
#3 A57L 2016. 10. 7. péntek 05:07
Tömény szex.
#2 veteran 2016. 10. 7. péntek 04:47
Nagyon gyenge írás.
#1 Törté-Net 2016. 10. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?