A+ A-

Egy különleges éjszaka

Már több éve ismerték egymást, ismerték a másik minden mozdulatát. Csak egymásra néztek és tudták, mit szeretne a másik. Sokszor töltöttek el vad éjszakákat együtt, ahogy az a szerelmesekhez illő. Mégis tudták, hogy ez a nap más lesz, mint a többi.
Este érkezett meg a repülőjük, egy csodás szigetre. Egy baráttól kapták ajándékba az utat. Megérkeztek a szállodához, bejelentkeztek, és elindultak a szoba felé. Betti kicsit csalódott volt, hogy Tamás rá sem kérdez a vacsorára, de nem akart ilyen jelentéktelen dologgal foglalkozni. Most nem. Beléptek a szobába, maga volt a mese. Egy hatalmas francia ágy, mindenhol meggyújtott gyertya, hatalmas tükör az ágy mellett, ami mögött szekrény volt. A fürdőben egy meseszép két személyes fürdőkád, a mosdónál pedig szintén nagy tükör. Betti bement és megnyitotta a vizet.
- Elmegyek, fürdök, velem tartasz? - kérdezte Tamást
- Persze, nem hagyok ki egy ilyen lehetőséget. De hamarabb kimászok, mint te, hagylak egyedül is lubickolni, mert tudom, mennyire szereted.
- Ez nagyon kedves tőled... - mosolygott a lány.
Betti kiment a törülközőkért, közben valamit elrejtett a sajátjában.
Megfürdették egymást, egyikük, sem akarta ezt a rendkívüli eseményt a fürdőkádban elkezdeni.
Tamás megtörölközött, rákacsintott a lányra:
- Aztán ne legyél sokáig!
Pár perc múlva csengettek.
- Biztos Tamás rendelt pezsgőt - gondolta Betti, és elkezdett megtörülközni. Nem volt dagadt, de modellnek elég vaskos lett volna. Viszont, ami a legfontosabb volt, hogy a párja így szerette. Ezekkel a plusz kilókkal. Elővette törülközőjéből a már korábban elrejtett ruhadarabot, egy hófehér selyemhálóinget. Felvette. Igazán szexinek és kívánatosnak találta magát benne.
- Egy kis sminkkel megspékelem, és tuti nem marad el a hatás - mosolygott.
Miután elkészült, felvett egy fürdőköpenyt. Kilépett az ajtón, majd elállt a lélegzete. Az addig üres asztal, most terülj-terülj asztallá változott. Volt minden, hideg-meleg, gyümölcs...
- Ezt hogy csináltad? - kíváncsiskodott a lány. - Már zárva volt a konyha, nem?
- De igen, csak tegnap idetelefonáltam, és megkértem őket, hogy tegyenek félre egy-két falatot.
Nekiláttak vacsizni. Betti jól belakmározott, ivott egy korty bort, és elégedetten dőlt hátra.
- Ez nagyon finom volt. De most látom, te alig ettél valamit!
- Viccelsz?! Itt ülsz velem szemben egy köntösben. Azt hiszed, tudok így figyelni másra? Alig várom, hogy kicsomagoljalak!
- Hát, ha ezt szeretnéd...
Betti felállt, és odasétált Tamáshoz. Megállt előtte:
- Tessék itt vagyok.
Tamás remegő kézzel kötötte ki a köpenyt, ami halk puffanással hullott a földre. A férfi le sem tudta venni a szemét az ruhadarabról. Nagyon tetszett neki. A lány combjára tette a kezét, adott egy puszit a hasára, és ahogy simogatta a lányt egyre feljebb úgy csúszott a falatnyi anyag felfelé.
Betti behunyta a szemét, és teljesen átadta magát az érintésnek. Érezte, hogy egyre gyengébbek a lábai.
- Szívem, ezt nem bírom ki állva, menjünk az ágyra.
- Ahogy gondolod - szólt kissé rekedtesen a válsz.
Tamás felkapta a lányt, és az ágyra tette. Nem feküdt mellé, csak leült az ágy szélére. Gyengéden csókolta meg, majd nyelve lassan utat tört a lány szájába. Készségesen engedelmeskedett Betti minden mozdulatra. A férfi gyengéden csókolta a lány nyakát, közben bal keze ismét a hálóruha alatt simogatta a forró testet. Gyengéden érintette meg a melleit. Csak simogatta, és masszírozta. De nem játszadozott a mellbimbóval. Nagyon kívánta a lányt, de nem akart semmit sem elkapkodni. Lassan szabadította meg Bettit a ruhától, mintha most látná először meztelenül a lányt. Levette róla a csöppnyi tangát, ami addigra teljesen nedves lett.
Ekkor a lány felült, és vetkőztetni kezdte partnerét. Bármennyire is kívánta a férfit, pont ugyanolyan lassan tette, ahogy Tamás tette vele. Amikor a pólót vette le, a körmei gyengéden végigkarmolták a férfi testét, aki persze rögtön libabőrös lett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.77 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 sunyilo 2016. 08. 18. csütörtök 21:57
Elsőrangú.
#4 vakon53 2016. 08. 18. csütörtök 12:43
Feleségemnek és nekem tetszett-e írásod. 10 pont!
#3 listike 2016. 08. 18. csütörtök 06:17
Nagyon szép írás.
#2 A57L 2016. 08. 18. csütörtök 04:57
Szép és jó írás.
#1 Törté-Net 2016. 08. 18. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?