A+ A-

Hugival a zuhany alatt 1. rész

Az egész délelőttöm rohanásban telt. Próbáltam mindent elintézni, hogy a délutánom szabad legyen, mert úgy terveztük a húgommal, és a barátnőjével, hogy lenézünk a termálfürdőbe, és egyszerű henyéléssel töltjük a nap hátralevő részét. Ez előző nap még remek ötletnek tűnt, ám délelőtt már máshogy gondoltam. A banki ügyintéző roppantul unalmas, és mogorva volt. Emellett pedig olyan gyorsan dolgozott, hogy hozzá képest a csigák Forma 1-es versenyzők. Négyen voltunk a bankban, természetesen én voltam a negyedik. Előttem volt még egy kisgyerekes anyuka, aki talán még nálam is idegesebb volt. Az ölében ülő két év körüli kislány pedig még tetézte a dolgot a folyamatos fészkolódásával, és az anyja birizgálásával. Előttünk volt még egy öltönyös úriember, olyan negyven év körüli. Állandóan a nála körülbelül tíz évvel fiatalabb anyukát stírölte, aki meglehetősen lengén öltözött. Rövid, lenge kis kék virágmintás szoknya volt rajta, melyet leheletnyi pántok tartottak. Ahogy keresztbe tette a lábait, a szoknya csípőig felcsúszott, és formás lábai csupaszon maradva hívogatták a fickót, aki másra nem is tudott koncentrálni. Szemeivel máris felfalta, és gondolatban a bank közepén tette magáévá újra meg újra, egészen addig, míg az ügyfélhívó el nem kezdett az ő 314-es számával villogni. Végre, eggyel kevesebb.
Egy egész életet leéltem a bankban, mire végeztem. Ezután még a posta kígyózó sorai vártak rám. Hónap vége van, mégis mindenki most akarja feladni a csekkeket. Odabent a légkondicionáló berendezés nem ment. Legalább száz fok volt, az emberekről pedig olyan sok verejték csöpögött, hogy odabent tocsogni lehetett benne. Ezek után a bevásárlás már kész felüdülés volt, és mire haza értem, ismét megjött a kedvem a termálfürdőzéshez.
Gyors kipakoltam, közben magamba tömtem egy kiflit, és felrohantam az emeletre, hogy gyors lefürödjek, mielőtt elindulunk… ám a fürdő foglalt volt… Ekkor már ott volt a húgom legjobb barátnője, Noncsi, és odabent készülődtek…
- Megjöttem - megálltam a fürdő ajtaja előtt, és bekiáltottam.
- Szia - köszöntek szinte egyszerre.
- Mikor végeztek? Le kellene tusolnom, és rendbe szednem magam indulás előtt.
- Hát még gyantázunk - válaszolt Reni, a húgom-, de gyere be, ha gondolod.
- Rendben - a szobámba slattyogtam, előkaptam egy bokszert, majd két perccel később már a fürdőben voltam. Reni a mosógép mellett egy széken ült szét tett lábakkal, teljesen meztelenül. Végig néztem rajta, a teste csillogott a verejtékcseppektől. A fürdőben megrekedt a meleg, és a hőség pillanatok alatt engem is leizzasztott. Kis, kerek mellein apró cseppek képződtek, és folytak végig a hasán, majd tűntek el csupasz puncija vájatában. Még csak alig 16 éves, de máris kész nő. Tökéletes teste csak arra vár, hogy valaki végre felfedezze. Állítása szerint még sosem volt senkivel sem…
- Mi mindjárt készen vagyunk - nézett rám Reni, miközben lepakoltam, és elkezdtem levetkőzni. Az egymás előtti meztelenkedés számunkra nem okozott gondot. Így nőttünk fel, és sosem csináltunk belőle problémát. Noncsi viszont nem ilyen merész. Nem is mert felém nézni, miközben vetkőztem. Látott már ruha nélkül. Általános óta a legjobb barátok Renivel, és nem egyszer fordult elő, hogy bent voltak miközben fürödtem, ám ő mindig kizavart, ha itt aludt, és nálunk fürdött. Pedig szívesen megnézném. Tökéletes alakja van. Kis mell, formás popsi, aranybarna bőr, és hosszú, szőke haj… Ahogy erre gondoltam, összefutott a nyál a számban, és nyeltem egy jókorát. Valahogy meg kellene győznöm, de erre semmi esélyem sincs.
- Én is hamar elkészülök - ledobtam az alsónadrágom, és megálltam Noncsi mellett, meztelenül. Ő felkapta a fejét, egyenesen a farkamra bámult, majd elpirultan fordult vissza a húgom felé. Lerántotta az utolsó gyanta csíkot, majd elkezdte összeszedni a kellékeket- Gyorsan lezuhanyozom, megborotválkozom, és indulhatunk.
- Akkor húsz perc, és indulhatunk - állapította meg Reni, majd felállt, szemügyre vette magát a mögötte lévő tükörben, és elégedetten nyugtázta, hogy tökéletesen szőrmentes lett. Miközben körbefordult ismét végig nézhettem rajta. Kerek segge hívogatóan csábított, és odalent kissé el is bizonytalanodtam. Nem csak nekem tetszett a látvány, hanem a farkamnak is. Kissé megijedtem, hogy ágaskodni kezd, de szerencsémre nem tette. Persze Reni látott már nem egyszer úgy, sőt egyszer maszti közben nyitott rám, így nincs olyan, amit már ne látott volna. Miután alaposan szemügyre vette magát, felém fordult, és mélyen a szemembe nézett- Zuhanyozhatnánk együtt, úgy megspórolnánk pár percet - mondta könnyed hanglejtéssel, az ajánlat viszont meglepett. Még sosem zuhanyoztunk együtt. Vagyis igen, még mikor kis pisisek voltunk.
- Hát nem is tudom - nyeltem egyet elbizonytalanodottságomban. Azt hiszem sikerült zavarba hoznia…
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.91 pont (123 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Ickx 2016. 08. 18. csütörtök 14:12
Ráment a kisbige rendesen... smile
Alakul a történet.
#13 RAVETRAIN 2016. 08. 15. hétfő 14:14
Nem semmi!
#12 zsuzsika 2016. 08. 15. hétfő 08:16
Várom a folytatást.
#11 cscsu50 2016. 08. 15. hétfő 07:41
egész jó
#10 supi 2016. 08. 11. csütörtök 20:40
jó sikerült
#9 vakon53 2016. 08. 10. szerda 12:49
Folytazsd 10 pont!
#8 tt5X2zDSkWEj 2016. 08. 6. szombat 00:01
király nagyon izgi
#7 pepe1022 2016. 08. 4. csütörtök 21:10
Köszönöm a véleményeket. smile Már a második, és harmadik rész is fel lett töltve smile
#6 sunyilo 2016. 08. 3. szerda 15:46
Mindenképpen folytasd, ez jó.
#5 listike 2016. 08. 3. szerda 07:09
Nagyon tetszett, folytatsd légyszíves.
#4 fiesta14 2016. 08. 3. szerda 06:56
Jó! De rövid...
várom a foytatást
#3 A57L 2016. 08. 3. szerda 06:27
Kellemes kis írás.
#2 berher 2016. 08. 3. szerda 06:21
ezt feltétlenül folytasd, ha kedved van hozzá. Nekem nagyon tetszett.
#1 Törté-Net 2016. 08. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?