A+ A-

Orgazmusom a lovon 1. rész - Az első közös élmény

Budapest határában, levő lovardában, ahol a lovamat tartom egy új paci érkezett, gazdájával egy hosszú hajú sráccal. A fiút már az első perctől kezdve szimpatikusnak találtam. Egy-két hét elteltével, az egyik reggel, miközben a lovamat nyergeltem odalépet hozzám és megkérdezte, lenne e kedvem vele tartani. Hogyne lett volna, mióta megláttam, attól a perctől kezdve erre a napra vártam. Azóta együtt lovagolunk, és ahogy az már lenni szokott hamar jött a közelebbi kapcsolat is. Ennek a közelebbi kapcsolatnak köszönhető erotikus élményeimet (lovon és ló mellett) szeretném megosztani, pár történetet elmesélésével.
Kilovaglás előtt megbeszéltük, hogy aznap szőrén ülve megyünk a lovakkal, így is tettünk. A tanyát már jó ideje magunk mögött tudva, kényelmes tempóban léptettük lovainkat, közben folyamatosan beszélgettünk. Hirtelen ötletből megkérdeztem, -Nem lenne ahhoz kedved, hogy egyszer mögém, üljél?
Kérdésemre nem szóban válaszol. Cselekszik.
Gyors mozdulattal a jobb kezében tartott szárra egy csomót köt, majd a lova nyakára fekteti, lábát felhúzva, elrugaszkodik róla, és már ugrik is át hozzám.
Jó lovaink vannak, az egész művelet semmilyen reakciót nem váltott ki belőlük.
Most már mögöttem ülve a fülembe súgva kérdi, -Vágta mehet?
Rábízom magam, hiszen mióta megismertem, erre a pillanatra vártam. Lovamat vágtába indítom, de ő nem kapaszkodik belém, kezét, lazán lógatja maga mellett, csak azt érzem, hogy könnyed csípő mozgásával finoman átveszi a lovam irányítását. A vágtától hátradőlve, érzem izmos mellkasát, ellazulok, nem húzok a száron, hagyom, hogy a lovam nyugodt egyenletes tempójában haladjunk. Míg az ő lova pár méterre lemaradva tőlünk, követ minket.
Érezni kezdek egy erősödő vágyakozást, hogy hozzámérjen, kissé még jobban rádőlők, majd a bal kezemmel hátranyúlok, megfogom kézfejét, előre hozom, és a combomra fektetem. Meglepődők, újból, mert most is határozott. Mind a két kezével átkarolva az övemet kezdi el kilazítani. Nem tiltakozom. Hagyom, hogy a farmerem gombjaimat leküzdve jobb kezét bedugja, és a bugyimon kívül maradva végig simítson egészen a ló hátának határáig. Az ujjai, pont jó helyre kerülnek. Kis körkörös mozdulatokkal el is kezdi, lágyan mozgatni őket. A másik kezével sem tétlenkedik, a balt is munkába állítja. Becsúsztatja pólóm alá, és ott a mellbimbómat, és környékét puhán masszírozza. Szájával a nyakam és a vállam határát csókolja, nyelvével, csiklandozza, és nagyon finomam harapdál is. Szememet becsukom, nem akarom, hogy bármi is megzavarjon, az út egyenes, a ló, úgyis tud az irányításom nélkül is haladni.
Fogalmam sincs arról mennyi idő, telhetett így el. Azt éreztem, hogy nagyon nedves vagyok. Majd jött egy hatás, melyre már "régebben" is nagyon vágytam és most nem hagyott cserbe. A szemhéjamat hírtelen csaptam fel, a lovamat össze akartam roppantani a körbeölelő lábammal, kissé előre görnyedve a bal kezemmel erősen magamhoz szorítottam a combom között eredményesen dolgozó fiú ujjait és majdnem lefejeltem a lovamat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.31 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 09. 24. szerda 07:34
Ez gyenge lett.
#2 papi 2014. 01. 26. vasárnap 10:49
Nem rossz
#1 Törté-Net 2007. 07. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?