A+ A-

Női érzékiség

A jóga klubban ismertem meg Nikit. Ő máshogy nézett rám, mint a többi nő.
Régóta a nők gondolata is felizgatott, viszont Nikivel volt először ilyen érzésem, mintha lenne köztünk valami. Magamban 20 - nak saccoltam, de 23 volt - egy évvel idősebb nálam - , a haja neki is szőke, egy árnyalattal sötétebb, és valamivel hullámosabb.
A szemrevaló alakja mellett, a helyes arca és a kellemes hangja vonzott benne annyira.
Ő minden este lejárt a klubba. Én csak miatta mentem, mert jobban bejött a másik típusú jóga, ahova azelőtt jártam, ráadásul az a klub közelebb is volt. Az első két nap sietett valahová, de látszott rajta, hogy őszintén szeretne meginni velem valamit, csak egyszerűen erre a harmadik alkalom után kerülhetett sor. Jót beszélgettünk a koktél mellett, látszott, hogy jó barátnők leszünk, és miután kiderült, hogy szeret kirándulni, elhívtam hozzánk szombat délelőttre túrázni egyet a közeli erdőben. Búcsúzáskor a második puszimat szándékosan a szája széléhez közelre adtam. Még nem megcsókolni akartam, csak nagyon érezni akartam már egy nőt, és ezt rá lehetett fogni a kapkodásra, mert épp jött a buszom.
- Bocsi! - mosolyogtam.
- Semmi gond! - mosolygott.
- Rohanok, szia!
- Akkor majd hívlak!
- Oké!
A buszon ülve arra gondoltam, jobb, ha ott az erdőben a kellő pillanatban egyszerűen megcsókolom, mint simán elmondjam, hogy tetszik, mert ha ezzel kezdeném, és visszautasít, már nem érhetnék az ajkaihoz, viszont ha megcsókolom, akkor ha nem csal a megérzésem, és tényleg tetszem neki, úgyis akarni fogja, ha meg mégsem, legalább végre érezhettem egy nő ajkait, aztán keresek mást! Az erdőben egy tisztásra érve, leterítettem a pokrócot, és miután leültünk, ittunk egy kis vizet.
- Örülök, hogy ennyire hasonlítunk egymásra, mert ilyen izgalmas dolgokról még senkivel nem beszélgettem! - az oda úton megvoltak az előzményei a beszélgetésünknek ahhoz, hogy ne tűnjön tolakodónak megkérdeznem. - Ha nem vagyok indiszkrét, mi a legtitkoltabb vágyad, amit eddig senkinek nem mertél elmondani? Végül is úgyis idegenek vagyunk!
Velem őszinte lehetsz! Legrosszabb esetben többet nem találkozunk! - mosolyogtam. -
Úgysem megyek már a jógára. Itt az alkalom, hogy egyszer az életben a legrejtettebb mélységekig őszinték lehessünk egy másik emberrel!
- Hát… ez lehet, hogy erős lesz, de…
- Mondd csak nyugodtan, ezért kérdeztem! Aztán persze én is elmondom neked az enyém!
- Én… arra vágyom, hogy valaki kinyalja a fenekem. Úgy, hogy a nyelvét mélyen belém dugja.
- Még nem csinálták neked?
- Hát… eddig nem mertem megkérni rá senkit, mert… mi van, ha nemet mondd, és akkor olyan égő, hogy ilyet kértem tőle. És, neked mi a vágyad?
- Hogy most… itt a szabad ég alatt… ahol már senki sem láthat minket… meztelenre vetkőzzünk!
- Igen?
- Akarod? Vagy, ha azt szeretnéd, először én vetkőzök meztelenre neked!
- Hát… - nem hitt a fülének. Persze joggal, mert elég fura helyzetet teremtettem. Néha rám jön valami, és egyszerűen kivetkőzöm a társadalmi gátlások alól. Bátorításképp felálltam, és gombolni kezdtem az ingem. - Előttem nem kell szégyellned, hogy a nőket is kívánod!
Mert én nagyon is kívánlak téged! - nem mondta, hogy biszex, csak tippeltem, de bejött, mert Niki is felállt, és szó nélkül levette a trikóját. Fura szerzetnek tűnt, de nem gondoltam, hogy ő is ennyire merész csaj, mint én. Nikiben végre megtaláltam a párom.
Végig egymás szemébe néztünk, mialatt levettük a melltartónkat, letoltuk a miniszoknyáinkat, végül a bugyinkat, és kiléptünk belőlük.
- A cipőink még rajtunk vannak! - mondta.
- Nincs is izgatóbb, mint teljesen meztelenre vetkőzni a természetben, igaz? - a szívem már nagyon gyorsan dobogott, amikor levettük a cipőinket, a zoknijainkból is kibújtunk, és ott álltunk két méterre egymással szemben a pokrócon, tökéletesen meztelenül.
A kívánatos lábfejét néztem.
- És, most mire vágysz? - kérdezte.
- Hogy végigcsókolhassam a lábad, aztán megadjam neked, amire vágysz, és a lehető legmélyebben belenyalhassak a fenekedbe!
- Gyere! Én megengedem! Csak mondd mi a vágyad, és én valóra váltom!
A szemébe nézve elétérdelve a pokrócra, a bokáimra ültem.
Előrehajoltam, és a bokáját fogva csókolni kezdtem a lábujjait.
A kisujjától a nagyujjáig, majd visszaérve a kisujjához, a számba vettem.
Azelőtt csak az interneten élhettem ki magam, a képernyőn keresztül, ujjaimmal a bugyimban csókolgatva a meztelen női láb képeket. Extázisban szopogattam végig Niki lábujjait egyenként. A nagylábujjával a számban kétszer annyi ideig élveztem ki a részegítő pillanatokat. Végre a lábfejéhez értem. A női lábujjak is izgattak, de a lábfej!
Egy női lábfej külső oldalát perceken át nyalni, csókolni volt a legféltettebb titkos vágyam évek óta. Nagyon benedvesedtem már. Niki gyönyörű lábfejének látványa, és ajkaimmal érintése a végletekig felvillanyozott. Felnéztem rá.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.39 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Annaahh
2016. 10. 29. szombat 10:05
Izgi lett! Válaszolok rá!
#11 listike
2016. 08. 7. vasárnap 11:40
Nagyon-nagyon tetszett. Válaszolok rá!
#10 genius33
2016. 07. 17. vasárnap 14:29
Szerintem egész jo lett. Válaszolok rá!
#9 A57L
2016. 07. 17. vasárnap 03:39
Közepesre értékelem. Válaszolok rá!
#8 RAVETRAIN
2016. 07. 14. csütörtök 13:05
Egész jó! Válaszolok rá!
#7 cscsu50
2016. 07. 13. szerda 10:32
elmegy Válaszolok rá!
#6 feherfabia
2016. 07. 13. szerda 05:59
Tetszett! Válaszolok rá!
#5 vakon53
2016. 07. 12. kedd 14:08
Igazadvan Gyuri teljesmértékben! Válaszolok rá!
#4 veteran
2016. 07. 12. kedd 13:53
Szerintem a leszbikus nők többsége valójában bi, csak nehezen vallják be. Válaszolok rá!
#3 P.Adrienn
2016. 07. 12. kedd 11:14
Jól van már Gyuri! Te meg anyukádat és a húgodat szeretgetted éveken át!
(De az persze belefér.) Válaszolok rá!
#2 gyuri0926
2016. 07. 12. kedd 09:06
Ezért fogy a nemzet , a nők jelentős része leszbikus , legalábbis az itteni történetek kapcsán ezt gondolja az ember Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2016. 07. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!