A+ A-

Leszbikus nővérek

Fanni apám első szülött lánya. 3 éves volt, amikor apám elvált az anyjától, és Budapestre költözött. Itt ismerte meg anyámat, és rövidesen én is napvilágot láttam. Fanni anyja hamar pótolta apámat. Apu szerint már azelőtt is kavartak, de nem ezért hagyta ott, hanem mert egy elviselhetetlen hisztis nőszemély. Persze ezekről a dolgokról csak tinédzser koromban beszélgettünk el igazán, de gyerekfejjel is láttam, hogy ennek a nőnek valami baja van.
Nem tudom Fanni mostohaapja mit eszik rajta, de még mindig együtt vannak.
Mivel ők nagyon messze, vidéken éltek, gyerekkorunkban évente egyszer - kétszer láttuk egymást Fannival. Hiába volt a féltestvérem, mivel nem együtt nőttünk föl, olyan volt ő nekem, mint a másod unokanővérem, aki szintén vidéken élt, és vele is ritkán találkoztam, ráadásul Orsiék gyakrabban jártak hozzánk látogatóba, és mi is hozzájuk, szóval hozzá közelebb álltam, mint Fannihoz. Ha közel laktunk volna egymáshoz, gondolom nyilván a testvéremnek éreztem volna, de Fanni számomra egy távoli rokon volt, akihez jó volt néha látogatóba menni. 13 éves korom után évekig nem láttuk egymást. A facebookon dumáltunk néha, amikor valakinek szülinapja volt vagy ilyesmi, de mivel a szüleink nem voltak kíváncsiak egymásra, évekre megszakadt a személyes kapcsolat. Aztán 18 éves koromban meglátogattak minket. Telket nézni voltak egy Pesttől 20 - 25 km - re lévő településen.
10 éve spóroltak rá, hogy ideköltözhessenek. Én úgy vettem ki, nem miattunk, hanem csak, hogy közel lakjanak a fővároshoz, az csupán jól hangzott mellé, hogy így a gyerekek is gyakran láthatják egymást. Nyilván ezt is illett hozzátenniük, de ha nagyon érdekeltük volna őket, nem felejtettek volna el éveken át karácsonyi képeslapot küldeni. Fanni ekkor már 23 éves volt. Kész nő lett, amióta nem láttam. Gondolom csak mert nem együtt nőttünk fel, ráadásul évek óta nem találkoztunk már, de én egyszerűen egy jó csajt láttam benne, nem a nővéremet. A barátnőim közül is akadt, akit nem dobtam volna ki az ágyamból, de Fanni volt a legvonzóbb lány, akit ismertem, és aznap este miután hazamentek, bizony kemény lendülettel bűnbe estem. Egyszer a másod unokanővéremre is masztiztam, de Fanni szexisebb nála, és nekem eleve a szőke nők jönnek be a legjobban, ráadásul a tudat, hogy most még nagyobb őrültséget csinálok, mivel ő a féltestvérem… félelmetesen jót élveztem.
Izgatóbb volt, mint bármelyik jó csaj gondolata, akiket a napokban láttam, vagy a legszenvedélyesebb leszbi pornó, vagy amikor a legjobb barátnőmet képzeltem magam elé. De ez csak egyszeri alkalom volt. Úgy könyveltem el magamban, hogy jó egyszer elkapott az izgalom, és kíváncsiságból megtettem, nem bántam meg, mert jó volt egyszer ilyet is csinálni, de többet nem fogok, mert ez nem normális dolog. Persze ezért is izgatott annyira, de az eszem féken tartott. Fanniék a következő hétvégén költöztek föl a közeli településre, mi pedig kimentünk hozzájuk látogatóba. Amint megláttam abban a szexi topjában és rövidnadrágjában kedvesen mosolyogni és megpusziltuk egymást, már tudtam, ma este megint rá gondolva nyúlok a bugyimba. Jobban vonzódtam hozzá, mint azelőtt bárkihez, és amikor átkarolta a vállam fényképezés közben, az nagyon bódító érzés volt. Szép nagy telket vettek.
A település szélén van a hegyoldalon. Lent az utca felől van az emeletes ház, amiben laknak.
A telek felér majdnem a hegytetőig, az erdőszéléig. A végében van egy kis vízszintes, fás terület meg hintaágy, medence és egy betonasztal két paddal a cseresznyefa árnyékában. Rengetegféle gyümölcsfát ültettek az előző lakók. A legtöbb szép nagy volt már.
Kérdezte, volna - e kedvem kimenni hozzá hétfő délelőtt, mert ő úgyis egyedül lesz otthon, és iszogathatnánk kicsit. Természetesen örömmel kiutaztam. Felnőttként még nem is beszélgettünk kettesben. Mármint a facebookon kívül. Alig vártam, hogy a szüleink nélkül iszogassunk ott fönt a kert végében abban a gyönyörű kilátásban.
Hamar elröppent az a fél órás út a volánbusszal, miközben azon gondolkoztam, mennyi mindent szeretnék mesélni neki. Fanni kijött elém a buszmegállóba.
Beültünk a közeli pizzériába meg vettünk két üveg vörösbort a kisboltban.
Útközben a telek felé a fél életünket elmeséltük egymásnak meg bár nem sok volt, de nosztalgiázgattunk kicsit a közös gyerekkori emlékeinkről. A jelen dolgainkról, hogy ki mit tanul meg ilyesmik, előző nap már nagyvonalakban beszélgettünk.
- Milyen érdekes, hogy testvérek vagyunk, de az orrunkon kívül nem is hasonlítunk egymásra! - mosolyogtam.
- Igen, látom te is aputól örökölted!
- Személyiségre szerintem mindketten az anyáinkra hasonlítunk, csak te nem vagy olyan nyavalygós, mint anyukád, de te is sokat szeretsz beszélni.
- Igen néha be nem áll a szám. - mosolygott.
- Én meg inkább meghallgatni szeretem az embereket. Mondjuk most veled én is beszédes vagyok, de csak mert sok minden van, amiről még nem beszélgettünk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.67 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 listike 2016. 07. 24. vasárnap 08:31
Nagyon tetszett.
#8 Annaahh 2016. 07. 5. kedd 11:56
Na most lebuktunk smile Mostanában néha borozgatok írás közben. Alapvető hibákat, elírásokat sem veszek észre ellenőrzéskor.
Vajon most akkor mi a nővérem neve? smile
#7 feherfabia 2016. 07. 5. kedd 05:53
Tetszett!
#6 t2006 2016. 07. 4. hétfő 16:55
De ki az a Lilla?!
#5 Annaahh 2016. 07. 4. hétfő 12:15
Elnézést, ha zavaros lett a bevezető! Próbáltam legjobb tudásom szerint fogalmazni smile Talán azért akad, akinak kirajzolódik a kép smile
#4 gyuri0926 2016. 07. 4. hétfő 10:11
Már az eleje olyan zavaros , hogy ki kicsoda , hogy bele sem kezdtem .
#3 veteran 2016. 07. 4. hétfő 08:02
Tetszett.
#2 A57L 2016. 07. 4. hétfő 06:34
Kellemes kis írás.
#1 Törté-Net 2016. 07. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?