A+ A-

Sebességváltótól a szendvicsig 1. rész

35 éves vagyok és elváltam három éve. Egyedülálló anya vagyok az összes előnyével és hátrányával együtt. Az előnyökhöz tartozik, hogy avval szexelhetek akivel csak akarok, illetve aki akar velem, hátránya, hogy mindezt úgy teszem, hogy a gyerek ne tudja meg.
A jelenlegi pasim nős és hetente egyszer találkozhatunk, mert nagyon elfoglalt. Ilyenkor jókat kefélünk és néha még beszélgetünk is.
A gondom az, hogy a heti 1 az kevés, ráadásul csak az ágyban tesszük. Ez eddig jó is volt, de az utóbbi időben valami megváltozott bennem. Valami mást akartam, izgalmasabbat, változatosabbat. Először csak erotikus álmaim voltak, aztán a neten nézegettem pornó videókat, majd betévedtem az interneten egy szexshopba és kéjelegve nézegettem a különböző eszközöket. Nagyon izgalmas volt. Itt láttam először anális játékszereket, sőt még a technikáról is olvashattam. Teljesen beleborzongtam. A kedvesemet sem sokat kellett győzködni, hogy próbáljuk ki. Olyat otthon úgysem kap. Ebbe még bele is ment és egész jó volt. De ennyi. Maradtak a kényelmes pózok avval a kiegészítéssel, hogy néha a fenekemet is megujjazta, ha nyalta a puncimat. Ez nagyon jó érzés volt, többször is elélveztem, de egy kiszámítható orgazmus még nem feltétlenül elég. (Bár lehet, hogy mások ezt nem így gondolják.)
A pohár akkor telt be, mikor már a szupermarket parkolójában is azon fantáziáltam, hogy a szembejövő pasik közül melyiknek mekkora farka lehet és hogyan használhatja. Mikor beültem az autómba és megfogtam a sebességváltót, azt néztem, hogy milyen lenne, ha beleülnék. De jólneveltségem közbeszólt, hogy milyen nő az ilyen, aki ennyire elszakadt a valóságtól és csak kefélne.
Neveltetésem folytán fellépő gátlásaim ideig-óráig féken tartottak, de aztán az jutott eszembe, hogy miért is kellene nekem "jónak" lenni. Ha nem ártok másoknak, miért baj az, ha kényeztetem magam? Így hát bevásároltam a szexshopban. Vettem egy méretes vibrátort, gésa golyókat, síkosítót, anális játékszert, és persze tisztasági csomagot, hogy mindezeket higiénikusan használhassam.
A munkahelyemre már nem farmerban jártam, hanem szoknyában, combfixben és tangában. Olykor-olykor a gésagolyók is a puncimban voltak a munkahelyen, de olyan hamar benedvesedtem, hogy ha csak nem akartam valakit lerohanni, akkor otthon kellett hagynom. Így tengettem az életem egészen ma estig.
Délután bevásárolni mentem. Miután bepakoltam a kocsi csomagtartójába és elindultam megint beindult a fantáziám, bizseregni kezdett a puncim. Hiába, hogy két napja jót keféltünk a barátommal valahogy most is csak az járt a fejemben, hogyan is tölthetném ki a hiányérzetet a lábam között. Baszni akartam piszkosul.. Nem feltétlenül pasival, de valami izgalmat akartam. Mást, mint eddig.
Valami kurvásat Ahogy álltam a piros lámpánál, elhatároztam, hogy este, mikor már besötétedett, beülök az autóba, viszek magammal gumit, vibrit és valahol az országút szélén leállok és meztelenre vetkőzve masztizni fogok... esetleg még a sebváltóba is beleülök (láttam az egyik szexfilmben hasonlót). Arra gondoltam, ha már ott van és a mérete is nagyságrendileg jó, miért is ne? Ahogy a döntés megszületett, már könnyebb is volt.
Péntek délután lévén az exem elvitte a gyereket, így nyugodtan készülődhettem. Letusoltam, a hajamat is megmostam. Mikor a testápolóval kentem a testem, megálltam kicsit a kéjbarlangomnál és már kezdtem is a cirógatást. Ekkor eszembe jutott, hogy mire is készülök, ezért ha nehezen is, de abba hagytam a kényeztetést és inkább a ruha kiválasztására koncentráltam. Olyat kerestem, ami könnyen le- és felvehető és nem kell alá melltartó. Bugyit zsigerből nem vettem fel. Egy elöl gombos miniruhára esett a választásom. Kicsit kihívó, de most a célnak éppen megfelelt. A sminkem kicsit erősebbre sikeredett. Szerettem volna kicsit kurvásan kinézni. Igaz, hogy a sötétben senki nem láthat, de nem is az a lényeg, hanem én hogyan is érzem magam. Mikor belenéztem a tükörbe, láttam, hogy mellem feszül, a mellbimbóim meredeznek és éreztem, hogy a jól ismert izgalom járja át a testem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.09 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 sztbali 2017. 11. 3. péntek 10:19
Hol vab a folytatás?
#11 deajk2008 2016. 10. 31. hétfő 14:23
nekem tetszett, de most már jöhet a másikkal való élő kontakt, azaz az érintkezés...
#10 papi 2016. 07. 5. kedd 07:46
Nem rossz
#9 bt999bt 2016. 07. 1. péntek 09:40
Ez nagyon jó! Várjuk a folytatást!
#8 sunyilo 2016. 06. 24. péntek 22:52
Jó lesz ez,folytasd...
#7 genius33 2016. 06. 22. szerda 14:48
Hát, nem valami nagy durranás...
#6 vakon53 2016. 06. 22. szerda 13:02
A feleségemmel várjuk a folytatást.
#5 veteran 2016. 06. 22. szerda 10:49
Reménykedem a jobb folytatásban.
#4 feherfabia 2016. 06. 22. szerda 06:20
egész jó !
#3 hairy_pussy 2016. 06. 22. szerda 06:08
Érdekes történet
#2 A57L 2016. 06. 22. szerda 04:34
Nem tetszett,nagyon gyenge lett.
#1 Törté-Net 2016. 06. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?