A+ A-

Amanda nászútja

Fordítás
Eredeti író: Jenny Wanshel
Amanda egy ágyban fekve hallgatta a szomszéd szobából átszurodo noi sóhajokat és nyögéseket. A fal túloldalán lévok is nászutasok voltak, csakúgy, mint o és Jack. Velük egyszerre érkeztek a hotelbe.
Érkezésük éjjelén Amanda Jack-hez bújva feküdt az ágyban, átszakított szuzhártyájának keserédes fájdalmát ízlelgetve hallgatta, ahogy a túloldalról a másik no felsikolt.
Eloször csak olyan hangokat hallott, mint amikor valamilyen kemény tárgy ritmikusan nekiütodik a két szobát elválasztó közös falnak, újra és újra hosszú perceken keresztül, majd rövid halk zajok sorozata következett, melyek leginkább mély hangú nyögéseknek tuntek, majd legvégül meghallotta a túloldali fiatal no hangját, amit feljajdul: oh oh oh!
Biztos most szakadt át a szuzhártyája – gondolta Amanda. Pont úgy, mint nekem. O maga is halkan feljajdult, mikor Jack elso alkalommal behatolt a péniszével. Azon töprengett, hogy vajon a másik no is ugyanúgy meghallhatta az akkori halk szaggatott nyöszörgését.
Szerencsére az egész aktus nem tartott nagyon sokáig. Jack egyszeruen csak bedugta a micsodáját, és amint nyirkos rése, olajosan csillogó nedvével kezdte volna megkönnyíteni a hímtag útját, a férfi néhány lökése után mozdulatlanul elterült.
A férfi megcsókolta a lányt: Most már no vagy! . A lány a férfi karjai közé bújt,magában sírni kezdett, szipogott, s forró könnyek gördültek végig az arcán. Igen most már no volt, egy férjezett no, akinek már lehet gyereke. Pont úgy történt, mint ahogy azt az esküvo elott, egyik rövid beszélgetésük során Matilda nagynéni elore megmondta neki.
Matilda néni elmagyarázta, hogy az esküvo éjszakáján Jack le fog vetkozni, meztelenül ráfekszik, és beteszi a férfiasságát a testébe. Majd ezután valami bele lövell a testébe, amitol lehet, hogy gyereke lesz, de az is lehet, hogy nem és egészen addig kell próbálkozniuk, amíg végül tényleg sikerül a dolog.
Elmagyarázta, hogy eloször lehet, hogy fájni fog. Mert általában így szokott lenni.
Meg fogja szokni, s egy ido után még talán élvezni is fogja. Egyszer majd (és ez volt a legnagyobb titok minden közül) érezni fog egy nagy mámoros kéjt, olyat… amilyet korábban sohasem érzett. De vannak olyanok, akiknek türelmesnek kell lenniük. Lehet, hogy évek telnek el, amíg megtörténik, és még akkor sem lehet biztos benne a no, hogy tényleg az történt.
- Jack tudni fogja, mit kell tennie, drágám. Neked mindössze annyi a dolgod, hogy hanyatt fekszel, és szélesre tárod a combjaidat, így o beléd tud hatolni. Nem kell megijedned.
- Nem fogok félni, Matilda néni. – suttogta Amanda remego hangon, annak ellenére, hogy már akkor félelem töltöttel el.
Ezután Matilda feltette a lány fejére a menyasszonyi koszorút és kikísérte a türelmesen várakozó lovakkal a járdaszegély mellet álló hintóhoz, ami ezután lassan elhajtott. Az esküvo nagyszeru volt, Amanda szülei a pénzt nem sajnálva, nagyvonalú eseményt szerveztek. A végén az ifjú pár pezsgovel búcsúzott a vendégektol, mindannyian kimentek az állomásra ahol Jack és Amanda a San Franciscóba tartó vonatról széles mosollyal vadul integetve búcsúzott a barátoktól.
Az utazás kellemes volt. Saját fülkében utaztak, ahova pincér hozta be a kávét. Az ablakból feltáruló festoi kép csodálatos volt.
Amint megérkeztek San Franciscóba egybol a hotelbe mentek.
A hotel elotere volt az a hely, ahol eloször megpillantották azt s bizonyos másik párt. Fiatalok voltak, csakúgy, mint Jack és Amanda, láthatóan szerelmesek egymásba. A bajuszos férfi magas és jóképu volt. A no tole jóval alacsonyabb és vékonyabb.
- Azt hiszem ok a másik nászutas pár. Ok a 3C-ben lesznek, – mondta a recepció vezetoje a portásnak, miközben bekísérte Amandáékat.
A portás felkísérte oket a harmadik emeleten lévo nászutas lakosztályukba. A lánynak egybol feltunt, hogy a 3C, pont az szobájuk mellet volt.
- Talán így esetleg még találkozhatnak a másik párral. Nem lenne rossz, ha lenne valaki, akikkel együtt vacsorázhatnának. – gondolta.
Csak a legszükségesebbeket csomagolták ki, a többit a szobalányra hagyták. A kis lakosztálynak saját fürdoszobája volt, Amanda alaposan megfürdött a kádban. Tudta, hogy egy türelmetlen Jack orülten várja, hogy gyorsan befejezze a fürdést.
Miután megszárítkozott egy vastag hálóinget vett fel, melyet még Matilda nénitol kapott, s az fölé egy csipkés pongyolát terített magára. A párás tükörben megvizsgálta a haját. Szörnyu volt, s nagy gonddal tette rendbe. Egy nonek csak egy nászéjszakája van, és tökéletesen kell kinéznie.
Jack türelmetlenül kopogott az ajtón, abban az órában már harmadszor.
- Megyek, – mondta Amanda. Alig merte kinyitni az ajtót. Amint ráeszmél a félelmére, tudta, erot kell venni magán, s bátornak kell lennie, így kinyitott az ajtót és kilépett rajta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.27 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 sipospista 2016. 12. 7. szerda 12:50
Szuper.folytasdt
#11 papi 2016. 06. 18. szombat 07:48
Nagyon tetszik és várom a folytatást.A sok ékezethiány is csak néha zavaró.
#10 joozsi 2016. 06. 17. péntek 15:07
Ennél jobb, csak az lehet, ha folytatod. 10 p.
A kritizálókkal, ne foglalkozz!
#9 sunyilo 2016. 06. 16. csütörtök 20:29
gyuri0926 te hány éves vagy? 5? Ez nagyon jó, csak el kell olvasni, nem végigfutni és keresni valami fikázhatót. Nem véletlen, hogy a kort is jól eltévesztetted. Nagyon jó a történet, a stílusa is korhű, csak egy kicsit a szöveget gondozni kellene, nem csak a fordítóprogram munkájára hagyatkozni...
#8 veteran 2016. 06. 16. csütörtök 16:35
tetszett
#7 vakon53 2016. 06. 16. csütörtök 15:00
Jooó! Lessz folytatása?
#6 listike 2016. 06. 16. csütörtök 12:01
Nem tetszett.
#5 cscsu50 2016. 06. 16. csütörtök 09:55
#4 gyuri0926 : nagyon felületesen olvastad elcsúsztál két évszázaddal!

10 p
#4 gyuri0926 2016. 06. 16. csütörtök 07:23
Azt a mindenit a 21. század első negyede tele szüzekkel az usa-ban , vagy csak sok volt a plasztikai sebészek dolga ?
#3 feherfabia 2016. 06. 16. csütörtök 06:18
Tetszett!
#2 A57L 2016. 06. 16. csütörtök 06:01
Jó és kellemes történet.
#1 Törté-Net 2016. 06. 16. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?