A+ A-

Egy fáradt, magányos este

A lány a hétvégén is egész nap dolgozott, délutánra már nagyon elfáradt az egész heti hajtásban és a gyerekekkel való küzdelemben. Magánéleti gondjait nem akarja kiteregetni senki felé sem, kavarognak a gondolatok a fejében. Most egyedül van otthon. Nehéz egyedül, de Ő erős, megoldja a problémákat. Gyermekeinek az apja elhagyta és Ő nem érti, miért? Szerették egymást, összezördüléseik, mint megannyi „normális” családban.
De az igazi ok/okok talán soha nem derülnek ki. Nem fogja senkinek sem mutatni kifelé, hogy mennyi küzdelem, szenvedés van benne, de belül egy fáradt nap után összegyűlnek az érzések és amikor ráesteledik, csak arra tud gondolni, hogy egy forró fürdőt készítsen magának és az illatos, meleg párával talán a gondjainak egy része is tovaszáll, legalább egy este erejéig.
Merengve engedi meg a vizet a kádba, jó sok habfürdőt nyomva bele, hogy a keletkező nagy habban elmerülhessen és eltűnhessen egy pillanatra a világ szeme elől.
Nem szokott inni, de most egy kupica jófajta pálinkát lehajt, míg a kád telik, és lassan, szinte lebegve megindul vissza a fürdőszobába, miközben a jófajta ital kellemes melegséggel tölti el, miközben szétárad benne, minden porcikájában érzi már. Gyorsan megszabadul ruháitól, egy gyors pillantást vet meztelen testére a fürdőszobai nagytükörben, és elégedetten állapítja meg, hogy 2 gyerek után is még jól néz ki.
Formás mellei még mindig hetykén állnak, igaz egy pici pocakja van, de ez szinte természetes, fazonra igazított punciján selymes szőrszálak göndörödnek. Önmaga mustrálgatása után, mely megelégedettséggel tölti el elmerül a jó meleg vízben a habok közé. Szemét behunyja, megpróbálja átadni magát a semmittevés érzésének és közben elmélkedik. A víz jólesően öleli körbe a testét, megnyugvással tölti el. Talán egy pár percre el is szunnyad, a már hűlő víz téríti magához, így gyorsan nekiáll tisztálkodni. Nyom még egy adag tusfürdőt tenyerébe és alaposan bekeni magát mindenhol jól felhabosítva azt. A hűvös víz és a tusfürdő habja kellemes borzongatással töltik el, miközben testének minden szegletét bejárja keze. A vizet kiereszti a kádból, miközben kellemes melegre állítja a zuhanyt, hogy lemossa magát.
Talán az alkohol hatására, talán az elmúlt hetek szexmentessége miatt is,de érdekes érzések rohanják meg, miközben a melleinél jár, mellbimbói hegyesen állnak a simogatástól és a ráfolyó melegvíz sugarától. Ahogy a szemérméhez ér a meleg vízsugár, lába hirtelen megbicsaklik a rátörő kéjtől, amit a vízsugár csiklandozás okoz. Gyorsan befejezi a zuhanyzást és a kádból kilépve csak magára teríti a törölközőt, majd bemegy a jó meleg szobájába, ahol a már meggyújtott gyertyák fényének hangulata csak tovább fokozza a feltörő érzéseit. Elnyúlik az ágyon meztelenül, bőrén még ott csillognak a vízcseppek, teste libabőrös lesz a hűvöstől és a vágytól. Szemét behunyja, és izgalomtól meredő mellbimbóit kezdi el simogatni.
Először csak lágyan kényezteti magát, körkörösen simogatva és átgyúrva gyönyörű melleit,majd bal kezének ujjait megnyálazva visszatér megnedvesíteni bimbóit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.91 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2016. 08. 10. szerda 12:42
Jó,csak rövid.
#5 papi 2016. 06. 17. péntek 14:41
Egész jó
#4 vakon53 2016. 06. 15. szerda 18:24
Jooó Jöhet a folytatás!
#3 feherfabia 2016. 06. 15. szerda 06:13
Nagyon tetszett!
#2 A57L 2016. 06. 15. szerda 06:01
Érdekes,de jó írás.
#1 Törté-Net 2016. 06. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?