A+ A-

Első alkalom a Nagyival

A 13 évemet épp csak betöltöttem, amikor egy alkalommal kettesben voltam otthon a Nagyimmal. Ö akkor lehetett a 60 - as évei elején, de viszonylag fiatalosan nézett ki .Kissé kreol bőr, kis mellek, szép szemek, szóval még nőies volt. Az én szobám ajtaja szemben volt a fürdőszobával, így ha nálam csukva volt az ajtó, a kulcslyukon keresztül pont beláttam a fürdőbe. Valami oknál fogva a családom nő tagjai előszeretettel fürödtek nyitott ajtónál, így természetesen mint afféle kamasz fiú éltem az alkalmak kínálta lehetőséggel és meglestem az anyámat, nagymamámat és időnként a nagybátyám feleségét is, mivel ők együtt dolgoztak otthon.
Szóval ez alkalommal is délután amikor a nagyim elment lefürödni a nyári hőségben, én a szobámba mentem és egy kis idő elteltével, oda térdeltem a kulcslyukhoz és leselkedni kezdtem. A nagyim már bent állt a kádban és várta,hogy az megteljen vízzel. Szerencsémre pont szemben állt velem, igy tökéletesen láthattam minden porcikáját.
A cicijei alig voltak megereszkedve, a puncija pedig alig volt szőrös, mintha csak borotválta volna, de ez nálunk inkább családi vonás, hogy alig vagyunk szőrösek. A pinájára tapadt a tekintetem és izgatottan figyeltem, ahogy lenyúlt a lábai közé és mintha viszketett volna neki, finoman vakargatni és dörzsölgetni kezdte a vágását.
A farkam már állt mint a cövek, elő is vettem az alsógatyámból.
Elképzeltem, milyen lenne ha most odamennék és Ö megengedné, hogy megfoghassam a pináját és minden féléket csinálhassak vele…
Fantáziálásom közepette sajnos már leült a kádban, így megszakadt a vizuális élvezet. Rájöttem, hogy nagyon kell pisilnem és ki kéne mennem a vécére, de hát a pöcsöm teljesen kemény volt még mindig, de hirtelen ötletöl vezérelve arra gondoltam, hogy annál jobb, kipróbálom, hogy milyen hatással lesz a nagyira, ha meglátja a dudorodó alsónadrágomat. A gondolatot tett követte és visszagyömöszöltem a farkamat az alsómba és kiléptem a szobámból.
A fürdőszoba mellett volt a vécé, ahová be is mentem de a pisilés álló fasszal nem egyszerű dolog, így eltartott néhány percig még végre sikerült. Valahogy megint eltettem a pöcsömet a gatyámba és elszántan átmentem a fürdőbe ’kezet mosni’. A nagyi pillantását kerülve megmostam a kezemet de lopva azért oda - oda lestem a puncijára. Meglepetésemre nem hogy összezárta volna combjait, hanem inkább, mintha direkt nekem mutatná, a lábait felhúzva a kád oldalának támasztotta. A pinája kitárulkozott a szemeim elött és miután eléggé ’okos’ gyerek voltam, könnyen rájöttem, hogy Ö is biztosan tudja, hogy látom a pináját, csak éppen nem tudtam mit kezdeni ezzel a gondolattal. Pont elzártam a csapot és indultam volna vissza szobámba, amikor mintegy varázsütésre megszólalt a nagyanyám:
- Kisfiam, nem akarsz inkább itt maradni és beszélgetni velem, ahelyett, hogy a kulcslyukon keresztül lesnél? - mondta és mosolyogva intett, hogy üljek oda mellé a kád szélére.
Valamit makogtam, hogy én nem is leselkedtem, meg ilyenek, de az arcomon jól láthatta mennyire el voltam pirulva a szégyentől.
- Ne aggódj kisfiam, már sokszor észrevettem amikor leselkedsz de nincs ebben semmi, természetes a te korodban. - mondta mosolygó arccal, – úgyhogy,ha megígéred, hogy titokban tartod mindenki előtt,akkor szívesen segítek rajtad, itt és most! - mondta és nyomatékot adva a szavainak, megfogta a kezemet és a dudorodó alsómra tette.:
- Szóval tudsz titkot tartani? - kérdezte megint.
- Persze Nagyi! - bólogattam, de közben Ö, a kezemet továbbra is fogva, simogattatta velem a farkamat.
- Elárulom neked kisfiam, engem is felizgat ez a dolog! - suttogta és
a másik kezével lenyúlt és szét húzta a pináját előttem.
– Gyere,nyúlj ide és fogd meg a pinámat! Térdelj le hogy jobban elérd! - irányított, aminek én boldogan eleget tettem. Letérdeltem és a jobb kezemmel odanyúltam és az ujjaim mohón felfedező útra indultak. Egyből a titkok forrását kerestem és a mutatóujjam tövig csúszott a nagyi lukába. Ösztönösen mozgattam ki - be amitől Ö lassan mozogni kezdett. Odanyúlt Ö is és a középső ujjamat is be igazította magába.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.54 pont (81 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2018. 01. 14. vasárnap 13:03
Nagyon gyerekes.
#8 cscsu50 2017. 12. 15. péntek 22:52
megint pedó
#7 listike 2017. 12. 12. kedd 17:07
Gyenge fantázia.
#6 sunyilo 2017. 12. 8. péntek 23:40
Acsaládi kapcsolatok elmélyítése valóban fontos...
#5 veteran 2017. 12. 8. péntek 14:37
13 évesen túlzás egymásután kétszer elélvezni.
#4 vakon54 2017. 12. 8. péntek 13:48
A pöcsből fasz lessz utánna meg megint pöcs hogy van ez?
#3 Andreas6 2017. 12. 8. péntek 06:17
Nem irigylem a srácot, legközelebb már a dédi jön?
#2 zoltan611230 2017. 12. 8. péntek 03:57
Jól kezdődik ,,
#1 Törté-Net 2017. 12. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?