A+ A-

A képzelet szárnyán

A nevem Gina, 22 éves, 155cm körüli, 46kg-os lány vagyok. A párommal nemrég költöztünk össze saját otthonunkba. Őt Robnak hívják, 28 éves, 170cm körül van, és durván 60-62 kg.
Egyik hétvégén szórakozni indultunk egyik ismerősünkkel, aki hozta egy rokonát, akit Rob már igen, én viszont egyáltalán nem ismertem. Adele-nek hívták és 22 éves volt. Gyalog indultunk a szórakozóhely felé, és útközben egész jól összebarátkoztam Adele-vel, aki egy kis bort is segítségül hozott. Jó 20 perces séta után elértük végcélunkat.
Beléptünk a helyre, és a pulthoz siettünk, hogy valami itallal ráhangolódjunk a bulira. Beszélgettünk, ittunk, táncoltunk; egyszóval jól éreztük magunkat. Adele-vel sokat beszélgettem, és közben rendesen pusztította mindegyikünk az alkoholt, Rob is becsípett.
Miközben táncoltunk, valahogy szóba jött köztünk a hármas szex kérdése. Megkérdeztem hát tőle, hogy kipróbálná-e a dolgot, ha meggyőzőm hozzá Adele-t. Rob váltig állította, hogy nem tudnám rávenni. Na, ez sértette hiúságomat, és akcióba lendültem.
Egyáltalán nem volt nehéz dolgom, pár perccel később a hely előtt csókolóztam Adele-vel. Ezután helyzetjelentést tettem Robnak, aki vagy nem hitt nekem, vagy csak nem akart kimaradni a jóból, és azt mondta, csak akkor hiszi el, ha Adele őt is megcsókolja. Kivittem hát őt is, ahol meglepetésére Adele őt is megcsókolta.
Innentől nem volt kétség. És mondanom sem kell, megállás sem. Elköszöntünk ismerősünktől, és immár hárman vágtunk neki az útnak hazafelé az alkoholtól és kíváncsiságtól mámorosan.
Nem kellett negyed óra, már ajtón belül voltunk. Zavartan vettük le kabátjainkat. Hogy oldjam a feszültséget, megkérdeztem Adele-t, hogy nem akar-e letusolni, miközben rákacsintottam. Vette a jelzést és a fürdőszoba felé indult. Nemsoká hallottuk, hogy megengedi a vizet és záródik a zuhanyfülke ajtaja. Elfutottam törölközőkért, majd ledobáltam ruháimat és Robhoz bújtam, miközben a fülébe súgtam:
- Pár perc múlva gyere utánam, és minden vágyad valóra válik, azzal bevonultam Adele után a fürdőbe.
Bent letettem a törölközőket és bebújtam Adele mellé a zuhany alá. Adele meglepettnek, ugyanakkor izgatottnak látszott. Tusfürdőt nyomtam a kezembe, és elkezdtem fürdetni. Ő viszonozta a dolgot.
1-2 perc múlva már nyelveink hadakoztak egymással, kezeink pedig egymás testén indultak felfedező útra. Ekkor hallottam, hogy nyílik az ajtó; Rob megfogadta tanácsomat. Pár másodperccel később meztelenül csatlakozott hozzánk a zuhanyzóban. A döbbenet rajta is látszott, ugyanakkor szemében tűz égett a vágytól, ahogy 2, egymást kényeztető nőt látott maga előtt csurom vizesen.
Nem tudhatom, hogy mi zajlott le benne akkor, de rövid időn belül látható jelét, adta, hogy felizgatja a látvány.
- Gyere, mosd le rólunk a tusfürdőt! – szóltam neki; ellenvetés persze nem volt.
Élvezettel simogatta testünket, miközben egyre szaporábban vette a levegőt.
Ekkor elzártam a csapot, kinyitottam a zuhanyfülkét, és törölközőért nyúltam, de nem törölköztem meg, csak magamra tekertem. Szájon csókoltam előbb Adele-t, majd Robot, és a hálószoba felé vettem az utat. Ők azonnal követtek.
Miután mindhárman a szobában voltunk a földre dobtam a törölközőt.
- Szerintem élvezzük egymás társaságát!
Ők is megszabadultak törölközőiktől, és követtek az ágyba. Az éjjeliszekrényből elővarázsoltam az óvszert. A hátamra feküdtem, Adele pedig mellém, és csókolózni kezdtünk. Rob percekig csak élvezte a látványt, majd csalódottságot tetetve megkérdezte:
- Engem meg kihagytok?
Adele odahúzta hozzánk. Szája az enyémre tapadt, miközben kezével elkezdte felfedezni Adele testét. Mindhárman libabőrösek voltunk, és bőrünkön még vízcseppek látszottak, de ez minket mit sem zavart. Egyre mélyebbre süllyedtünk az élvezet mocsarában, és most csak ez számított.
Kezelésbe vettem párom kéjtől duzzadó férfiasságát, miközben arra buzdítottam, kóstolja meg Adele-t. Kis gyanakvással, nézett rám, de miután bólintottam, megnyugodott, és eleget tett kérésemnek.
Adele nyögdécselt, ahogy Rob nyelve sebesen izgatta csiklóját, néha-néha betévedve nedvedző puncijába is. Én Rob farkával játszottam, szopogattam, nyalogattam, harapdáltam. Egyszer Adele megfeszült, és kéjes sikoly hallatszott, mely párom nyelvjátékának következménye volt.
Most én következtem. Rob ujjaival hatolt be a számára jól ismert szűk nyílásba, és Adele-t most én kóstoltam meg. Meglepődött, de nem tolt el, és néhány másodperc múlva megint nyögdécselni kezdett, ami jót ígért. Rob ujjazott, én nyaltam, és Adele újra a csúcsra jutott.
Most Rob utasította őt:
- Most viszonozd Ginának! - mondta mosolyogva.
A látvány még inkább feltüzelhette, mert kezemben lévő férfiassága még hatalmasabb méreteket, öltött. Félő volt, hogy nem sokáig bírja már, de nem érdekelt. Adele nyelve kissé esetlenül, de izgatóan játszott, és pedig Rob farkát vettem újra kezelésbe, aki nyöszörgött a kéjtől.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.17 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Pavlov 2016. 10. 17. hétfő 01:25
Nekem nem tetszett, nem adott semmi extrát.
#12 zsuzsika 2016. 06. 16. csütörtök 08:14
Közepes.
#11 RAVETRAIN 2016. 05. 15. vasárnap 12:03
Kéne némi élettapasztalat is, mielőtt gruppent ír az ember, de bíztatásul
én adok rá egy 6-ost. Ne érts félre, nem trollkodok, csak próbállak segíteni a jobbá válásban. Én is szeretem, ha kritizálnak engem, mert építőnek veszem, és a hasznomra fordítom.
#10 RAVETRAIN 2016. 05. 15. vasárnap 12:01
Én amúgy kíváncsi lennék arra a párbeszédre, ami közted és Adele között zajlott, mielőtt lesmároltad! "Nem volt nehéz dolgom" Ezt azért bővebben kifejthetted volna. Gondolom nem úgy zajlott, hogy
-Te Adele drága lelkem, van kedved egy hármashoz?
-Persze bébi, gyere csókolj máris!
smile
#9 sunyilo 2016. 05. 13. péntek 19:52
Nem rossz. Aki fikázza, olvasson lányregényeket...
#8 papi 2016. 05. 11. szerda 20:14
Nem nagy szám
#7 vakon53 2016. 05. 11. szerda 12:51
Jooó!

Netörődjél a fikázókkal.
#6 veteran 2016. 05. 11. szerda 10:17
Ezt elkapkodtad.
#5 nandika66 2016. 05. 11. szerda 07:41
Gyenge!
#4 gyuri0926 2016. 05. 11. szerda 07:19
Harmatosan gyenge
#3 feherfabia 2016. 05. 11. szerda 06:30
Közepes!
#2 A57L 2016. 05. 11. szerda 05:42
Nem hozott lázba.
#1 Törté-Net 2016. 05. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?