A+ A-

Az éjszakás Angyal

Hol is kezdődött? Talán ott, amikor Gizella felvette az első műszakját, a kórházban ahová felvették dolgozni. Az első pár hónapja eseménytelenül telt, beletanult a munkába megismerte a munkatársait és a betegeket. Jó képességei voltak ezért hamar jó és megbecsült munkaerővé vált.
Fél év után Gizát áthelyezték a kórház egy különleges osztályára. Az osztály különlegessége hogy ilyenből nincs még egy az országban. Itt ugyanis, csak kómában lévő betegek feküdtek. A kórház az ő ellátásukra szakosodott, így itt kezelték az ország majdnem összes kómás betegét. Itt ismerkedett meg, Péterrel, egy 25 éves kómában lévő fiúval. Különös kapcsolat fűzte hozzá. Egy nap mikor épp magányos volt, épp Pétert látta el, és mivel nem volt különösebb dolga elült a szobába, és kiöntötte a fiúnak a lelkét. Péter jó hallgatóságnak bizonyult csenden hallgatta végig a lány gondjait, aki kiöntötte neki a lelkét. Giza ezek után megkönnyebbült, és gyakran visszajárt Péterhez és sokszor elmondta neki a fájdalmát, bánatát. Úgy érezte megtalálta a lelki társát.
Ám az egyik éjszaka történt valami. Épp ellátta a fiút, mikor a lázmérőt kereste. A lázmérő a szekrényen volt, az ágy túloldalán, mivel a délelőttös nővér áttolta, hogy neki kézre essen. Giza arra gondolt, hogy nem megy körbe, hanem áthajol a betege felett. Ám ahogy áthajolt felette Péter orra hozzáért a melle közéhez és finoman dörzsölte, ahogy a lázmérőért nyúlkált. Mikor végzett a mozdulattal, akkor vette észre, hogy a betegének felállt a nemi szerve. Ilyet még nem látott egy betegnél sem, el se akarta hinni, így hát lehúzta takarót róla. Nagyon meglepődőt a látványon. Péternek méretes erekciója volt. Először nem is törődött vele rendbe rakta a fiút, majd ment a következő beteghez. Csak egy óra múlva tért vissza a szobába. Legnagyobb meglepetésére a fiú szerszáma még mindig állt. Ez már kezdte zavarni, de nem akart szólni az orvosnak. Kellemetlenül érezte volna, magát, és valahogy a fiút se akarta ilyen helyzetbe hozni. De az idő gyorsan telt, és hamarosan már itt a reggeles, és akkor már nem lehet eltitkolni a dolgot. Különben is, mit fog mondani neki? Megpróbálta lelohasztani, de nem sikerült. A bot állt, mint a cövek és az idő csak fogyott. Merész elhatározásra jutott.
Kezébe vette és elkezdte verni. Abban bízott, hogy talán hamar meglesz az eredménye, és akkor lecsillapszik Péter férfiassága. Ám hiába csinálta, nem segített. Úgy döntött, hogy a melleivel is rásegít egy kicsit, de mind hiába. Később a száját is bevette. Vörös ajkai elnyelték a nagy hímvesszőt és finoman utaztak rajta fel le. Bele adott mindent, de a fehér lé csak nem akart megjelenni. Ám a nagy igyekezetnek, volt egy nem volt egy nem várt mellékhatása. Ő maga is felizgult, bugyija átnevesedett, puncija szinte lángolva követelte a magának járót. Nem is csoda, mióta itt felvette a munkát nem volt ideje a magánéletre, pláne férfiakra. Persze nem is keresett senkit. Hiszen ott volt neki Péter. Felkelt bezárta az ajtót, és megszabadult a ruháitól. Felmászott az ágyra lába közé vette a hatalmas péniszt majd lassan beleült. Olyan érzéseket élt át melyeknek a létezéséről is elfeledkezett. Puncija gond nélkül, nyelte el a hatalmas rudat, ami teljesen kitöltötte. Lassan mozgott, kiakarta élvezni. Már teljesen elfeledkezett az időről, már csak a maga örömének élt. A maga ritmusában járt fel és alá a kőkemény szerszámon. Ő maga többször is elélvezett a benne lüktető faroktól, de Péter még tartotta magát. Már nem is bánta. Akkor ott, úgy érezte, hogy a félév összes elmulasztott orgazmusát be akarja pótolni a fiúval.
A révületből csak az mozdította ki, hogy egy erősebb lökésnél véletlenül meglökte a szekrényt is, ami hangosan gördült odébb. Az ijedségtől, hirtelen magához tért, és tudatosult benne hogy mindjárt idő van! Ránézett kedvesen puncija teljesen elnyelte a fiú farkát. Érezte magában a nagy forró dorongot. Aztán finoman előre dőlt és halkan belesúgta a fiú fülébe.
– Most pedig olyan gyönyört adok neked, amitől biztosan felébredsz! – Így belehúzott a lovaglásba, fel le mozgott ritmusosan járt a férfiasságon, néha rásegített a csípőjével is. Közben halkan nyögdécselt, hiszen ő is egyre jobban élvezte a dolgot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.74 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2016. 05. 15. vasárnap 04:27
Jó lett,de tömörebben még jobb lett volna.
#9 sunyilo 2016. 05. 5. csütörtök 21:25
Kedves történet. Folytasd!
#8 papi 2016. 05. 5. csütörtök 17:04
Nagyon aranyos.
#7 vakon53 2016. 05. 5. csütörtök 14:50
Nagyondenagyon jooóírás!
#6 cscsu50 2016. 05. 5. csütörtök 11:08
jó történet
#5 veteran 2016. 05. 5. csütörtök 07:52
Hihetetlen, de jó.
#4 gyuri0926 2016. 05. 5. csütörtök 07:09
Ekkora marhaságot , a baszásról lehet úgy is írni , hogy hihető legyen
#3 listike 2016. 05. 5. csütörtök 06:33
Nagyon tetszett, de lehetett volna hosszabb is.
#2 feherfabia 2016. 05. 5. csütörtök 06:29
Egész jó!
#1 Törté-Net 2016. 05. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?