A+ A-

Vak randi, egy kicsit másképp 1. rész

Bemutatkozás
A történet elején rögtön be is mutatkoznék. Petinek hívnak, és 28 éves vagyok. A történet alatt, amit most elmesélek, pont szingli voltam és élveztem eme állapot előnyeit. Tudni kell rólam még azt is, hogy a szexuális étvágyam igen csak nagy és szeretek vadászgatni, főleg így, hogy nem kell félnem attól, hogy, rajtakapnak a hűtlenségen. Általában sikerül is becserkésznem a kiszemelt áldozatot, és ehez sokat hozzásegít az átlagosnál kicsit izmosabb magas testalkatom, és a dumagépem is. No de rólam ennyi elég is volna, inkább rátérek a lényegre, vagyis arra a bizarr szexuális élményemre, ami egy szép nyári kedden történt velem.
Előzmények
Az egész úgy kezdődött, hogy az egyik legjobb haverommal kimentem sörözni. Jó pár sör után elárult nekem valami olyasmit, amit eddig soha nem gondoltam volna róla. A lényeg az, hogy bevallotta, hogy a barátnőjével swinger klubokat látogatnak. Egy kicsit meg voltam lepődve, de végül is miért ne, én is kipróbálnám. Először azt hittem, hogy hármasba akar hívni a barátnőjével. Őszintén bevallom nem bántam volna, mivel egy kis szőke cicamicáról van szó és régebben minden vágyam az volt, hogy megdugjam. Mindjárt az elején tisztázta, hogy nem erről van szó, de hozzátette ez sincs kizárva.
Elkezdte magyarázni, hogy miről is lenne szó. Az egyik swinger klub új programmal ált elő. A programnak a neve az, hogy „Vak randi”. Most biztos felteszitek magatokban a kérdést, hogy vajon mit is jelent ez egy swinger klub esetében. Természeten nekem is mindjárt ez volt az első kérdésem, amire valamilyen szintem meg is kaptam a választ. Drága barátom beavatott a dologba, de nem túl részletesen. Annyit mondott, hogy ez egy négy napos akció, amiből két napon én is részt vehetek. Arról volna szó, hogy háromszor öt párt összeengednek pontos szabályok szerint, és a párosítás teljesen véletlenszerű. Az első három nap alatt a párok év szerint vannak csoportosítva, méghozzá 18-25-ig, 25-30-ig és 30-35-ig. Negyedik nap össze van eresztve mindenki, és csak akkor lehet látni a másik arcát, teljes testét, vagyis egyszerűen mondva a mivoltját.
Nagyon felizgatott a dolog és természetesen igent mondtam a dologra. A haverom még beavatott abba is, hogy mielőtt belemegyek, el kell mennem egy orvosi kivizsgálásra, hogy nincs-e valami nemi betegségem, mivel hogy ez a buli óvszer nélkül zajlik, és ez az egyik alapfeltétele. Ennél egy kicsit meghökkentem, de aztán mégis csak rábólintottam. Aztán elárulta az anyagi vonzatát is, majd a végén közölte, hogy ő és a barátnője is ott lesznek. Akkor hirtelen nem esett le, de aztán később rájöttem, hogy a barátnője az én csoportomba kerül mivel 26, és lehet, hogy meg is baszhatom. A haverom idősebb, úgy hogy ő a másik csoportba kerül. Ez a tudat még izgalmasabbá tette ezt az egészet, és már száz százalékban biztos voltam abban, hogy bele megyek a dologba. Másnap rögtön elintéztem az orvost, és miután megjöttek az eredmények hívtam a havert, hogy pontosíthatja az időpontot és a helyszínt. Megnyugtatott, hogy csak a jövő héten lesz a buli, és hogy kedden olyan öt körül várhatom a hívást.
Kedd (az első nap, vagyis a vak randi)
Egész héten másra sem tudtam gondolni csak arra, hogy minél hamarabb eljöjjön már az a keddi nap. Amikor végre elérkezett, már komolyan nem tudtam mit kezdjek magammal, mindenről a sex jutott eszembe, és a munkában sem tudtam odafigyelni a feladataimra. Nagy nehezen átvészeltem a munkaidőt, és haza ballagtam. Az volt az első, hogy frissen és alaposan leborotváltam a herezacskómat és letusoltam. A zuhany után nem kellet sokat várnom, jött is a telefon. Egy kellemes hangú hölgy szólított a nevemen, és megkérdezte, hogy áll e még a dolog. Természetesen igent mondtam, majd közölte, hogy küld értem egy sofőrt, és megemlítette, hogy hozzam magammal az orvosi igazolást és a pénzt is. Fél óra múlva meg is érkezett az autó. Beszálltam és elindultunk a klubba. A kocsi ablakai úgy be voltak sötétítve, hogy alig láttam merre megyünk. 15-20 perc után megérkeztünk, majd a sofőr bekísért a házba. A portán két csinos alsóneműs fiatal hölgyemén várt.
Bemutatkoztak egy-két puszi kíséretében, és egyből a lényegre tértek. Kifizettem a pénzt megmutattam az igazolást, és aztán aláriadtak velem egy nyilatkozatot, hogy mindennel egyetértek, és saját kockázatra veszek részt a rendezvényen és teljes mértékben elfogadom a játékszabályokat. Az egyik alapszabály az volt, hogy semmi féle verbális kommunikáció nincs megengedve a résztvevők közt, maximum a nyögés és élvezés. Miután ezzel megvoltunk, elkísértek az öltözőbe, ahol teljesen meztelenre vetkőztem. Természetesen a két sexi hölgyemény végignézte ezt az egészet és egy kis kacaj kíséretében megkommentálták, hogy jöhetnék máskor is, majd alaposan bekötötték a szemem. A két eszméletlenül csinos csajszi társasága, és a kiszolgáltatottság érzése rögtön azt eredményezte, hogy a farkam keményen megmerevedett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.36 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 listike 2018. 02. 24. szombat 13:16
Folytatás nélkül semmit nem ér.
#10 Ulysses 2017. 03. 13. hétfő 17:08
Maga a mese nem rossz, de nekem annyira nem jön be ez a naplószerű stílus.
#9 A57L 2016. 05. 18. szerda 05:24
Kíváncsi lennék egy folytatásra.
#8 cscsu50 2016. 05. 4. szerda 10:12
Folytazsd!
#7 papi 2016. 05. 4. szerda 08:04
Nem rossz.
#6 Ulysses 2016. 05. 3. kedd 21:28
Jó tömény pornó.
#5 sunyilo 2016. 05. 3. kedd 20:05
Nagyon jó.
#4 vakon53 2016. 05. 3. kedd 12:15
Folytazsd!
#3 veteran 2016. 05. 3. kedd 07:35
Kezdésnek jó.
#2 feherfabia 2016. 05. 3. kedd 06:21
Egész jó!
#1 Törté-Net 2016. 05. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?