A+ A-

A kis naiv

Tizenkét éves koromban kezdet érdekelni a szex, mert reggelenként kemény fütyivel ébredtem. Természetesen a pisilés után ez elmúlt, de a szomszéd néni láttán, aki nyáron mindig kiült az udvarra, a kis sámlijára bugyi nélkül, mocorgott a fütyülőm a naciban.
Mindig igyekeztem játék közben, nem feltűnően, belesni a lába közé. Persze csak a nagy sötét
szőr látszott, de ez is izgató volt. Marika néni egyébként egy harminc körüli alacsony de jó
húsban lévő anyuka volt. Szép gömbölyű csípővel hatalmas csöcsökkel. Férjével és egy kislányukkal laktak ott.
Kislánya amolyan ne bánts virág volt és nem szerettünk vele játszani. Persze bújócskánál a pince zugban ölelgettük és simogattuk a bugyiját és kis fejlődő mellecskéit. Ilyenkor persze beszaladt a lakásukba és jó darabig elő sem jött.
Sokat jártam a pincébe, mert az ajtó küszöbrácsán át alulról észrevétlenül leshettem Marika néni combjait.
Izgató volt a látvány. Néha strandra is eljött a gyereksereggel. Két kabint vettünk ki és fiú-lány elosztás volt. A kabinfal kifúrt lyukán át lestem míg átöltözött. Alig bírta hatalmas csöcseit betuszkolni a fürdőruha felsőbe. Lélegzet visszafojtva lestem át. Mikor kijött akkor
Láttam, hogy a pinaszőr mindkét oldalon kilóg a fürdőruhából, de ez őt nem zavarta. Nekem meg a fantáziámat mozgatta meg és persze a pöcsöm is megmozdult.
Jókat játszottunk. Átúsztunk víz alatt a többiek lába közt. Marika néni is benne volt a játékban, bár ő nem úszott, de alatta is úsztunk. Én igyekeztem mindig kicsit beszorulni a lába közé, majd körültapogatva – simogatva átverekedni magam. Többszöri combozás után szólt, hogy a tapizás nem megengedett. Persze ártatlan arcot vágtam, mint aki csak véletlenül simogatta meg szorult helyzetben a combjait és punciját. Kimentünk a vízből napozni.
A leterített törülközőkre hasaltunk és a hátunkat sütettük a Nappal. Forgolódtunk, hogy egyenletesen barnuljunk. Észrevettem, hogy Marika néni a hátán fekszik , és a forgolódás közben a fürdő nadrágja kicsit látatni engedte a fele punciját. A szebbik felét természetesen. Nekem meg persze hasra kellett fordulnom a felkeményedő fütyim miatt, amit nem akartam közszemlére tenni.
Következő fürdés indulásakor Marika néni sürgetésére indultam csak el, dudorodó gatyával.
Nevetett rajtam, de nem szólt semmit de láttam, hogy tetszett neki. Persze nem vette komolyan, de a haza indulás előtti zuhanyozáskor ő szappanozott végig a gatyámat is lerántva.
Fütyikém értékelte is a gondoskodást, csak és pironkodtam. Ő viszont alaposan megmosta szappannal még a bőrt is hátrahúzva. Mondta, hogy ott szokott gyűlni az izzadtság. A szappanozás és lemosás után egyet rákoppintott és lehervadtam.
A következő napi strandolás előtt is fürdetett szappannal, mondván nem mehetünk piszkosan a vízbe. A víz alatti bújócska játéknál már nem szólt a tapizásért, sőt a fürdőruháját félre is húzta a puncijáról, hogy a felfedező tapizásnál ne okozzon akadályt. Én persze éltem a lehetőséggel és még puszit is adtam rá a víz alatt amit ő jó néven vett. Ezt abból láttam, hogy amikor feljöttem a víz alól akkor elkapott és fürdőnadrágon át megsimogatta a fütyimet, meggyőződve arról milyen kemény és mekkora? Ezt aztán többször ismételtük. Főleg a láb közötti puszis átúszások estek jól neki. Ilyenek után járt a fütyi simogatás. Hazamenetel előtt a szappanos alapos fürdetés, ahol az ujja még a popsimba is becsúszott többször. Persze ilyenkor egyik keze elől simogatott a másik meg hátul én meg fürdőruhán át a cicijét simogattam. Kellemes percekre tettem szert. Ő pedig mosolyogva tolta el a kezem egy kis rászorítás után.
Megígértette velem, hogy segítek a kislányának a tanulásban délutánonként. Ráálltam további fütyisimogatások reményében, amire a huncut, talán kéjvágyó mosolya utalt.
Másnap jól bepiszkoltam magam és siettem Marika nénihez még a kislánya megérkezése előtt. Meglátott és a kezét összecsapva állapította meg, hogy fürdetni kell engem. Futás a kádba mondta és én mér ott helyben letoltam a gatyám nem pironkodva ágaskodó fütyim miatt. Nagy tetszést arattam és simogatást is kaptam rá. Beígérte, hogy ha tiszta lesz még talán puszit is kapok rá.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.16 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2016. 05. 24. kedd 04:41
Aranyos kis tini írás.8P
#8 zsolesz69 2016. 05. 20. péntek 11:12
ja
érdekes smile
#7 zoltan611230 2016. 04. 15. péntek 15:48
jóó.. hogy...
#6 cscsu50 2016. 04. 14. csütörtök 19:55
elmegy
#5 sunyilo 2016. 04. 13. szerda 20:46
"Az öklöd nagyobb, mint a férjem fasza". Haha. Még jó...
#4 papi 2016. 04. 13. szerda 18:53
Elmegy.
#3 veteran 2016. 04. 13. szerda 16:25
Közepes.
#2 feherfabia 2016. 04. 13. szerda 07:10
Aranyos!
#1 Törté-Net 2016. 04. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?