A+ A-

Wellness

Érdekes az a szituáció az ember életében, amikor egy kedves házaspár külön-külön avat be a magánéletük legintimebb titkaiba. Ám a sors néhanapján olyan iróniával fűszerezi a hétköznapokat, amely soha nem feltételezett bizalom mellett pikáns ajándékká lesz a lélek mélyén.
Már vagy húsz éve éltek együtt. András nem egészen értette, miért laposodott el annyira a nemi életük, hogy egy héten egyszer odatartotta Éva a hátsó felét, Ő pedig mint a kötelességtudó jó tanuló megtette amit „kell”. Egyre kevesebbszer hallotta a felesége zihálását a kéjtől, a kielégülés visítását meg már rég nem.
Pedig nem így kezdődött… Amikor megismerkedtek, helytől és időtől függetlenül szexeltek. Csúcsforgalomban a kocsiban, az országúton, a parkban, az uszodában, a medencében, a zuhanyzóban; szóval mindenütt, ami nagyon izgatta a tettre kész Férfit éppen úgy, mint az odaadó feleséget.
Aztán eltelt pár év… és a Nő elkezdte utálni a pornófilmeket. Aztán az orális szexet. Először, csak ha kapta, de aztán Ő sem csinálta, nem szeretett már így örömöt szerezni. Igaz az eltelt idő alatt felszedett pár kilót, - úgy 30-at, - ami meglátszott rajta, ez tagadhatatlan, viszont Andrást ez nem zavarta. Szerette a töltött galambokat; még a túltöltötteket is…
Eggyel nem számolt, hogy a Felesége önmagát nem szerette; nem ugyan az a "csöcsös-faros menyecske" nézett vissza rá a tükörből, hanem egy immáron idegen, igen telt hölgy - éppen ezért nem szerette a tükröket sem. Később aztán elkezdte szégyellni magát a hajdan volt legkedvesebb tükör, a férje tekintete előtt is, ahogyan mindenki más előtt. S bár a szemei és a dekoltázsa 10 férfi közül 6-nak izgalomba hozta és felkorbácsolta a fantáziáját, de ez már nem volt ugyan az a mindent taroló arány, mint egykoron. - Annak idején azt szerzett meg magának, akit akart, és ebből sportot is csinált, de ekkor már nem tartotta magát képesnek erre; a mellei igaz még mindig nagyok, de a korral, a plusz kilóktól és a szoptatástól egyre nagyobb győzelmet aratott a gravitáció.
Nem tudta, hogy András ezt szereti, hogy alá lehet nyúlni és súlya van, hogy ha megfogja, kibuggyan minden felé a kezéből… s hogy gazdag bujaságnak éli meg a teltségét.
Így maradt az előjáték nélküli coitus, ami időnként még kellemetlen is volt, mert kellő izgalom nélkül száraz maradt az egykor nedves kehely és így hatolt bele a Férfi szerszáma.
Nos, mindezek ismeretében sok év után úgy döntöttek, hogy az egyik jeles ünnepet egy hotelben töltik, ahol medence, szauna, jacuzzi, masszázs és minden egyéb csábító földi jó és kényeztetés várja őket.
Szerették egymást.
Még mindig, csak nem tudták megbeszélni a dolgokat, nem tudták feldolgozni a változásokat, hiszen nem mertek szembenézni önmagukkal sem és így képtelenség volt az évek lelki-, és fizikai terheit átadni a másiknak, hogy feloldódhassanak…
Leutaztak, és ahogyan az ilyenkor lenni szokott, elhelyezkedtek, felfedezték az új birodalmukat, igyekeztek felderíteni a lehetőségeket, diszkréten ámuldozva, mint a jól nevelt kisgyerek belépve a csokoládéboltba és közösen úgy döntöttek egy kis úszással kezdik az aktív semmittevést. Lementek a medencéhez, ám pár hossz után egyszerre tették szóvá, hogy felszabadult a jacuzzi, így lelkes gyorsasággal mentek át a habokba és ott áztak tovább.
S mondom, mint az örök kíváncsi, telhetetlen kisgyerek, kis idő után megelégelték és a még nem látott szaunákhoz néztek be. Éva rögtön undorodva fordult sarkon, amikor meglátta a mezítelenül szaunázókat. Teljesen kétségbe esett az asszony. Nem lelte a helyét ebben a soha meg nem élt „rendszerben”. Hosszú, kérlelős-kedves rábeszélésébe telt a férjének, hogy maradjanak, és ne utazzanak azonnal haza és próbálják kihasználni a hely adta lehetőségeket, az idő megbecsüléséről nem is szólva, amit most egymásnak szentelhetnek.
Andrásnak hosszú ideje fájt a dereka, ezért már korábban előjegyeztette magát egy masszázsra. Várta, felüdítő megkönnyebbülésben reménykedett a hozzáértő, lágyan nyögésbe taszító, mélyen átizzító érintések és simogatások után. 2 óra múlva került rá a sor, de ahogyan áradozott a leendő élményről a férj, úgy a párja is kedvet kapott, igaz, kicsit későbbi időpontra, neki 3 órát kellet várnia és úgy döntött addig is lepihen, hiszen András korábban elmegy a feloldó kínszenvedésre. A szobájukba mentek és egészen duruzsoló, kedvesen meghitt beszélgetéssel múlatták az időt, míg a Férfi a masszázsidő elérkeztekor szedelőzködött és köntösében lement, hogy megújuljon.
A masszőr hölgy szakképzett kezei hamar megtalálták a fájó, becsomósodott pontokat. Bár időnként fájt kissé, de mindent összevetve kifejezetten jól esett a masszázs András asztal mellett betokosodott izmainak, csöppet se csalódott és megelégedve, ellazulva indult vissza rezidenciájuk felé. Évával már az előtérben találkozott, aki azt kérte ne menjen föl, legyen a közelben és várja meg. Olyan jólesőnek érezte a párja jelenlétét a nagy beszélgetések után.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zsuzsika 2016. 06. 14. kedd 15:39
Gyenge.
#11 Pavlov 2016. 04. 10. vasárnap 23:32
Kissé dagályos a megfogalmazás.
#10 sunyilo 2016. 04. 8. péntek 22:13
Nem szokványos, de életszerű.
#9 cscsu50 2016. 04. 8. péntek 07:23
gyengécske
#8 veteran 2016. 04. 7. csütörtök 08:32
Közepes.
#7 papi 2016. 04. 7. csütörtök 08:28
Én egy kicsit mást vártam.
#6 listike 2016. 04. 7. csütörtök 07:46
Nem a legjobb.
#5 cvirag 2016. 04. 7. csütörtök 07:31
Kedves, meleg történet.
#4 gyuri0926 2016. 04. 7. csütörtök 07:14
Nagy marhaság
#3 feherfabia 2016. 04. 7. csütörtök 05:54
Tetszett!
#2 A57L 2016. 04. 7. csütörtök 04:34
Érdekes az írásmód.
#1 Törté-Net 2016. 04. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?