A+ A-

A látogató

Éjfélt ütött az óra, csak vészvilágítás volt a kórteremben ahol feküdtem, és már mindenki bőszen húzta a lóbőrt körülöttem, mindenfelől csak halk horkantások. Talán nekem is kérnem kellett volna abból az altatóból, de bíztam a fájdalomcsillapítók áldásos hatásában és a kimerültségben. Mondanom sem kell, hogy a következő események minden ez irányú gondolataimat a semmivé foszlatták. Meghallottam ugyanis a lift, semmivel sem összetéveszthető csilingelését, ahogy az emeletre érkezett.
- Ki lehet az ilyen későn? Váltás van a nővéreknél? Az nem lehet. Ilyenkor már csak nem engednek be senkit.. - tanakodtam magamban.
Tekintetem a bejáratra szegeződött, ahol jóval világosabb volt mint a kórteremben, miután meghallottam a jellegzetes magassarkú kopogását.
- Ideje alvást színlelni, ki tudja mi fog ebből kisülni.. - Az arcomat az ajtó felé fordítva hunytam le a szemem, de azért egy kis résen lazán nyomon tudtam követni az eseményeket. Hirtelen kilépett egy alak a fényből és megállt az ajtóban vállszéles terpeszben. Arcát és teste elülső felét természetesen láthatatlanná tette a kintről érkező nagyobb fény, de az alakja így is ragyogóan kivehető volt. Ismerős magasság, haj, és test.. Hmm, ezt nézzük csak meg tüzetesebben.. Volt rá időm, hisz láthatóan keresett valakit, és nagyon lassan forgatta a fejét, a termet pásztázva.
Tetőtől talpig hófehérben volt, mint a nővérkék általában, mégis másképp. A magassarkú eleve kizárta nővéri mivoltát, hisz sose vennének fel ilyen dögös és egyben kényelmetlen cipőt, de ettől még bejött a látvány. Ahogy haladtam felfelé formás lábain, nem lehetett nem észrevenni a szexis combfixet, amit könnyen felismerhetővé tett az arcpirítóan rövid nővér ruha, ami a hátulról érkező fény hatására többet mutatott még annál is, mint ami tervben lehetett. Minél tovább néztem, annál ismerősebbek voltak a vonalak, az idomok, a forma, a mozdulatok..
- Uram atyám! De hisz ez te vagy és hozzám jöttél! - Láthatóan te is észrevettél, mert amióta felém fordultál, már nem is érdekelt semmi más. Színpadias mozdulatokkal kigomboltad a ruhácskád elején a gombokat, de csak a felső kettőt és a legalsót. Hmm.. Próbáltam legyűrni az izgatottságom, nehogy máris elszúrjam a meglepetésedet, így inkább tovább színleltem az alvást.. lássuk mit hozol ki a dologból. Fogadok szépen kellett tejelned az éjszakás nővérnek, hogy egyáltalán beengedjen.
Amennyire csak telt tőled, halkan közeledtél a szexis magassarkúdban, nehogy a többiek felfigyeljenek, és ahogy az ágyamhoz értél, inkább le is dobtad őket gyorsan és becsúsztattad az ágy alá. A vészvilágítás halvány fénye pont a fejem felett volt, ezáltal legalább láthattam is mit csinálsz, vagy épp mi tűnik fel a szemem előtt belőled. Igaz, kicsit zöldben. Mondanom sem kell, hogy így közvetlen közelről még izgatóbb volt ez a cucc rajtad. Szemrebbenés nélkül szétbontottál még egy gombot felülről, nehogy már rejtve maradjanak azok a csodaszép melleid a hajlongásaidnál, merthogy a ruha alatt természetesen nem hordtál semmit. Szépen elrendezted, hogy tényleg ott és úgy nyíljon ahogy neked tetszik, és már ettől a művelettől valami megmozdult odalent.
- Nem, nem, nem fedhetem fel magam idő előtt, gondoljunk valami aszexuálisra.. kórteremben vagyunk, hát mi sem egyszerűbb.. elég csak rápillantanom a szomszéd bácsira.. csak ne simogatnád magad olyan erotikusan...
- Ágytál, ágytál... a franc, hogy neked milyen jól áll ez a cucc.. - infúzió,infúzió... - ó ne, már kilátszik az egyik mellbimbód..- öreg bácsi, öreg bácsi... - hogyaza...
Majdnem lebuktam mikor elkezdted a lábamat simogatni a kötésen keresztül, nagyon óvatosan, pedig ha tudnád, hogy a fájdalomcsillapítók miatt olyan mindegy! Szerencsére sikerült leküzdeni a hirtelen reakciót a gyengéd érintésedre, de ami ez után következett.. Ahogy siklottak a kecses és finom ujjacskáid a lábamon az ágyékom felé, na ott már mindegy volt mire gondolok, a folyamat elindult és én rövidesen lebukok, de már kit érdekel? Szerintem te is tisztában voltál vele, hogy fent vagyok, csak belementél a játékba.
- Igen jól érzed, még egy boxert se volt lehetőségem felvenni.. hmm... csak így átsiklasz az éledező farkamon, épphogy csak érintve és már haladsz is feljebb? Na szépen vagyunk.. mire készülsz?
Karjaim lelógtak az ágyról, így kb. úgy feküdtem, mint egy kiterített béka. Közelebb settenkedtél, háttal a fejemnek, és úgy választottad meg a távolságot, hogy a kezem pont a ruhád széléhez érjen, de ne érhessen ahhoz a formás kis popsidhoz.
- Te kis gonosz.. csak azért se nyúlok rá! - Mondjuk a következő lépésed miatt ez teljesen felesleges lett volna, hisz lazán megemelted a takarómat oldalról, majd szépen behajoltál, hogy közelről láthasd a merevedő péniszem, és ezzel a mozdulattal szépen belehelyezted a tenyerembe a selymes kis feneked egyik partját is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.36 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 cscsu50 2016. 03. 25. péntek 07:46
gyengécske
#14 veteran 2016. 03. 21. hétfő 14:30
Nem tetszett.
#13 listike 2016. 03. 19. szombat 12:44
Elképesztő ökörség.
#12 sztbali 2016. 03. 18. péntek 22:36
A stílus igazán érdekes.
#11 Pavlov 2016. 03. 18. péntek 22:17
Romantikus....
#10 Csaba0123 2016. 03. 18. péntek 21:44
Egész jó
#9 sunyilo 2016. 03. 18. péntek 21:09
Jó írás.
#8 papi 2016. 03. 18. péntek 19:25
Egész jó
#7 zsuzsika 2016. 03. 18. péntek 09:06
Olvastam már.
#6 vakon53 2016. 03. 18. péntek 09:06
Feleségemnek és nekem bejött-e írásod.

10 Pont!
#5 Andreas6 2016. 03. 18. péntek 07:42
Szerintem hangulatos, jól megírt történet. De örültem volna magam is egy ilyen látogatásnak! Méltatlanul le lett pontozva, javítottam rajta.
#4 gyuri0926 2016. 03. 18. péntek 07:13
Marhaság
#3 feherfabia 2016. 03. 18. péntek 06:22
Nem tetszett!
#2 A57L 2016. 03. 18. péntek 05:31
Sajnos ez inkább csak egy elbeszélés.
#1 Törté-Net 2016. 03. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?