A+ A-

A büntetés

- Nem nagyon szeretem ha sutyiba fényképeket készítenek rólam... Azt hiszed, nem tudom hogy állandóan a házam körül ólálkodsz?!
A nagydarab nő nem szólt egy szót sem, csak nézte Joey - t tágra nyílt szemekkel. Titokban szerelmes volt a férfiba és igen, sűrűn előfordult hogy lefényképezte hogy aztán otthon maszturbáljon a képekre, mivel előnytelen külseje miatt esélye sem lett volna nála, és sajnos másnál sem. De azt sosem gondolta volna hogy lebukik imádott bálványa előtt, aki erre egyenesen a nappalijába invitálja hogy leszídja... Meg volt rémülve, talán egy enyhe sokkot is kapott, de vágyat is érzett ahogy a barnára sült jóképű énekes egy vékony szürke melegítőnadrágban és egy enyhén átizzadt fehér trikóban osztotta a fejét villogó szemekkel.
- Bocsánat... - csak ennyit tudott kinyögni. A torka száraz volt, nem úgy a bugyija.
- Bocsánat, bocsánat, baszd meg! - “válaszolta” Joey miközben beletúrt göndör, fekete hajába, majd felkapta az üvegasztalról a félig megivott sörét és befejezte amit nemrég elkezdett, teljesen kiitta a dobozt. Nem ez volt ma az első. - Mi a neved?!
- Naima Jones.
- Naima.... - a férfi tekintete végigfutott a hatalmas testen. Rózsaszín, agyonmosott spagettipántos top, alatta szilikonpántos valamikori fehér melltartó... ( Ezt csak onnan tudta, hogy a hóna alatt kilógott a széle) kék farmer térdnadrág ami legalább két számmal kisebb a szükségesnél, hastájékon meglehetősen előnytelenül kihangsúlyozva az úszógumit... És tevepata...
Maga sem tudta mi ütött belé, de felizgult a nőre, pedig annyi modellel bújhatott ágyba, amennyivel csak akart... De meg akarta büntetni, szét akarta kefélni. Még sosem dugott kövér nővel, kíváncsi lett, hogyan élvezhet ez a duci csokilány.
Naima nem is sejtette hogy mindkettejük fejében ugyanazok a gondolatok cikáznak, és hogy Joey farka egyre keményebben meredezik a nadrágban miközben szó nélkül vizslatja...
- Gyere ide, és ülj le az ágy szélére... - szólalt meg a férfi kissé lágyabb hangon. Alig tudott uralkodni magán, hogy ne markoljon Naima lábai közé.
Naima kíváncsian tett eleget a “ kérésnek”, el sem tudta képzelni hogy mi fog következni. Vagy is elképzelni eltudta, csak elhinni nem...
- Most mi lesz? - kérdezte szinte hang nélkül, mert Joey nagyon közel állt meg előtte.
- Szájba foglak rakni.... - jött az őszinte válasz.
Videókon látott már ilyet, és igen, el is képzelte ahogy Joey durván megbassza a száját, de hogy ez meg is történik...?!
- De előtte vedd le a nadrágodat!
Naima vöröslő arccal bújt ki a farmerből. Igazi mamabugyi volt rajta, a köldökéig felért, de jobban szégyellte hogy teljesen átázott a combjai között, és a nedvesedése csak fokozódott ahogy komolyodott a szituáció.
- Szent ég... - motyogta Joey. Finoman szétnyitotta a vastag combokat és a bugyin keresztül megérintette tenyerével Naima forró , nedvedző barlangját. Még az sem zavarta, hogy enyhén izzadságszaga volt, kurva meleg augusztusi napon találtak egymásra...
Bele akart nyalni, bár biztos volt abban hogy szőrös... de meg akarta ízlelni, szívni akarta, bele akart fulladni.
De még nem! A végsőkig akarta feszíteni a húrt...
A férfi sietősen letolta a nadrágját, kőkemény farka majdnem arconcsapta Naimát ahogy előbukkant... Látszott a nőn hogy nem látott sok meztelen férfit életében, sután nyúlt utána hogy végigsimítsa ahogy a titokban nézett pornókban látta, de nem volt szükség simogatásra, Joey türelmetlenül nyomult előre... Szólt Naimának hogy nyissa a száját, és már tolta is bele...
Naima ügyetlenül szopta, bár mindent megtett hogy a férfi kedvében járjon. Szorgalmasan bólogatott és próbálta minél mélyebbre engedni a torkába... Gyenge volt a mélytorokban, Joey nem is erőltette nagyon, amikor meghallotta hogy öklendezni kezd, visszavonult.
Nem szopatta magát sokáig, a nő ölébe vágyott. Naima azt hitte, csak ennyi volt, kicsit csalódotta törölte le a nyálat a szájáról és az álláról, nagyon meglepődött amikor Joey hanyattfektette az ágyon, majd letérdelt elé és lassan lehámozta róla a gusztustalan bugyit.
Érezte a férfi erejét ahogy szétfeszítette a lábait hogy aztán végignyalja a szeméremdombját újra és újra, egyre türelmetlenebbül, durvábban...
- Istenem...! - kiáltotta miközben Joey nyalta. Már attól orgazmusközelbe került hogy kivülről kényeztette legintimebb testrészét, ám amikor előszőr benyalt neki, felsikoltva elélvezett.
Joey nyelve hosszabb volt mint az átlag, szerették is érte a nők... Nos, ez a hosszú nyelv többször is teljesen eltűnt Naima hüvelyében hogy aztán kibújva belőle körözzön kicsit a csiklón is , hangos nyögéseket kicsikarva Naimából, aki megállás nélkül ontotta a nedvét a férfi arcába. Ez nemhogy lelombozta volna Joey - t, sőt... Már falta a húsos puncit, nyalta, harapta, szívta, aztán bedugta két ujját, majd a harmadikat is becsúsztatta hogy ezzel megadja a kegyelemdöfést a partnerének, aki szinte felült miközben újra élvezett egy hatalmasat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.89 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 papi 2016. 03. 4. péntek 07:44
Egész jó
#8 cscsu50 2016. 03. 3. csütörtök 23:50
gyengécske
#7 sunyilo 2016. 03. 3. csütörtök 21:18
Nem rossz, aki meg magára ismert és ezért nem tetszik neki, az így járt...
#6 vakon53 2016. 03. 3. csütörtök 12:27
Netörődjél a fikzókkal.


Szeríntem azijenolvasók csak fikáznijönnekide.
#5 zsuzsika 2016. 03. 3. csütörtök 10:21
Nem tetszett.
#4 feherfabia 2016. 03. 3. csütörtök 06:03
Nem tetszett!
#3 A57L 2016. 03. 3. csütörtök 05:57
Kicsit büntetés volt elolvasni.
#2 veteran 2016. 03. 3. csütörtök 04:49
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2016. 03. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?