Futunari

Szavazás átlaga: 5.41 pont (46 szavazat)
Megjelenés: 2016. február 18.
Hossz: 8 160 karakter
Elolvasva: 1 360 alkalommal
Ez itt a távoli de élvezetes, és boldog jövő. Mindenki futanari és hologramot is lehet életre kelteni a fejlett technológia segitségével egy szempillantás alatt.
Egyedül vagyok otthon a hatalmas lakásomban. A legfelső emeleten lakom, több száz emelet magasan, már-már a felhők szintjén. A falak törhetetlen üvegből vannak, az egész fal egy ablak, és gond nélkül át lehet látni másokhoz. De ez nem baj, hiszen itt az utópisztikus jövőben minden futa szereti egymást, és örülünk a másik élvezetének. Na meg persze szívesen meg is osztjuk egymással. Leheveredem a kanapémra, ami szintetikus fehér bőrből van. Egy lehelet vékony fekete ruha van rajtam ami tapad a bőrömhöz, kb úgy mint anno a latex ruhák. A hajam tornyosan fel van fogva lófarokba. Fekete, szögegyenes szálai a fenekemig érnek, hála a génsebészetnek. Bekapcsolom a holovetítőt és keresgélni kezdek az adatbázisban. Végül megtalálom az ideálisat: kreol bőrű, vadítóan vörös göndör hajú, kék szemű futa szépség.
Egyenlőre csak ott forogsz előttem élettelen hologramként, se tudat se semmi. Csak egy hihetetlen szexi és szép 3D-s kép vagy semmi tőbb most még.
Betáplálom, hogy mindenre kapható legyél, szexéhes és fáradhatatlan. Majd elégedett mosolyra húzom a számat, szemem csillog a vágytól. Megnyomom a Létrehoz gombot. Megáll a forgás egy villanás és életre kelsz. Amint megpillantasz lelépsz a dobogóról és indulsz felém tüzes kéjes szemekkel. Nyalogatod az ajkaid és huncutul mosolyogsz.
– Gyere édesem! – mosolygok rád. Szétnyitom a vékonyka ruhámat, és feltárom neked tökéletes testemet, melleim keményen feszülnek. A lábamat felhúztam a kanapéra, a térdemet fogom. Farkam nyugodtan lóg lefelé.
Azonnal idejössz és szájoncsókolsz olyan szenvedélyesen hogy mindkettőnk farka azonnal kemény lesz. Megfogod az enyém és a tieddel együtt szorosan vered amíg a nyelved a torkomban ficánkol. Hagyom, hogy fejj. Közben a fejed lenyomom, hogy a mellem kényeztesd.
– Adást! – mondom hangosan. Ekkor a szoba több pontján kis gömb alakú kamerák jelennek meg és az egyik falon kivetül a képük. De ez nem a mi szórakozásunkra van. Ugyanis mindenki, aki a környéken lakik rákapcsolódhat a hálózatunkra, és nyomon követhet, nézhet minket, ahogy mi is őket. Túrom a hajad és kéjesen sóhajtozva élvezem amint a farkam a tiédhez nyomódik verés közben. Érzem, hogy a puncimból lecsorog a nedv, végig a fenekemen.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.41 pont (46 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
cscsu50
2016. február 18. 22:36
#5
nem nyerő
1
l
listike
2016. február 18. 07:25
#4
Nagy hülyeség.
1
zsuzsika
2016. február 18. 06:52
#3
Nem tetszett.
1
a
A57L
2016. február 18. 04:48
#2
Hát ez nem jött be,nem tetszett.
1
T
Törté-Net
2016. február 18. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1