A+ A-

Futunari

Ez itt a távoli de élvezetes, és boldog jövő. Mindenki futanari és hologramot is lehet életre kelteni a fejlett technológia segitségével egy szempillantás alatt.
Egyedül vagyok otthon a hatalmas lakásomban. A legfelső emeleten lakom, több száz emelet magasan, már-már a felhők szintjén. A falak törhetetlen üvegből vannak, az egész fal egy ablak, és gond nélkül át lehet látni másokhoz. De ez nem baj, hiszen itt az utópisztikus jövőben minden futa szereti egymást, és örülünk a másik élvezetének. Na meg persze szívesen meg is osztjuk egymással. Leheveredem a kanapémra, ami szintetikus fehér bőrből van. Egy lehelet vékony fekete ruha van rajtam ami tapad a bőrömhöz, kb úgy mint anno a latex ruhák. A hajam tornyosan fel van fogva lófarokba. Fekete, szögegyenes szálai a fenekemig érnek, hála a génsebészetnek. Bekapcsolom a holovetítőt és keresgélni kezdek az adatbázisban. Végül megtalálom az ideálisat: kreol bőrű, vadítóan vörös göndör hajú, kék szemű futa szépség.
Egyenlőre csak ott forogsz előttem élettelen hologramként, se tudat se semmi. Csak egy hihetetlen szexi és szép 3D-s kép vagy semmi tőbb most még.
Betáplálom, hogy mindenre kapható legyél, szexéhes és fáradhatatlan. Majd elégedett mosolyra húzom a számat, szemem csillog a vágytól. Megnyomom a Létrehoz gombot. Megáll a forgás egy villanás és életre kelsz. Amint megpillantasz lelépsz a dobogóról és indulsz felém tüzes kéjes szemekkel. Nyalogatod az ajkaid és huncutul mosolyogsz.
- Gyere édesem! - mosolygok rád. Szétnyitom a vékonyka ruhámat, és feltárom neked tökéletes testemet, melleim keményen feszülnek. A lábamat felhúztam a kanapéra, a térdemet fogom. Farkam nyugodtan lóg lefelé.
Azonnal idejössz és szájoncsókolsz olyan szenvedélyesen hogy mindkettőnk farka azonnal kemény lesz. Megfogod az enyém és a tieddel együtt szorosan vered amíg a nyelved a torkomban ficánkol. Hagyom, hogy fejj. Közben a fejed lenyomom, hogy a mellem kényeztesd.
- Adást! - mondom hangosan. Ekkor a szoba több pontján kis gömb alakú kamerák jelennek meg és az egyik falon kivetül a képük. De ez nem a mi szórakozásunkra van. Ugyanis mindenki, aki a környéken lakik rákapcsolódhat a hálózatunkra, és nyomon követhet, nézhet minket, ahogy mi is őket. Túrom a hajad és kéjesen sóhajtozva élvezem amint a farkam a tiédhez nyomódik verés közben. Érzem, hogy a puncimból lecsorog a nedv, végig a fenekemen.
Szopod és nyalogatod a bimbóim, élvezettel kényeztetsz hisz ezért hoztalak létre. Az egyik kezeddel már csak az én farkam vered a másikkal pedig a puncim kezded el simizni és lassan ujjazni. Mikor már érzed hogy teljesen felforrt bennem a vér, akkor hatolsz belém lassan de határozottan. A hosszú lábaimmal átkulcsollak és magamhoz húzlak. A hüvelyemmel rádszorítok és masszírozom a farkad. Közben simogatlak, karmolászom a hátad. Néha a kijelzőkre pillantok, hogy hányan figyelnek minket, és ez még jobban felizgat.
Teljesen kitöltesz és a farkam két kézzel vered hevesen ahogy a szemembe nézel közben párás tekintettel és nyögsz felém. Hogy még a látványaoddal is fokozzad a kéjt bennem. Nagy terpeszbe emelem a lábam, és megfogom a bokám. A szüleim tornászlányt szerettek volna, így a génállományomat így állították össze, nem okoz gondot spárgázni a levegőben sem. Egyre ütemesebben és gyorsabban mozogsz bennem. Ahogy csattog a vastag farkad a forró és nedves puncimban, mindketten nyögdécselünk és lihegünk nagyon sok nézőt vonz. Igaz te csak rám figyelsz, hisz azért vagy hogy örömet és élvezetet nyújts nekem. De látom hogy pislogatsz a kijelzőkre és mosolyogsz közben. Egyre hangosabban nyögök, és sikongatok. Nagyon élvezem amit művelsz velem.
- Most kutyában! - utasítalak. Hagyom hogy kievickélj belőlem. Ráhasalok egy szintetikus márványasztalra, mely meglepő módon meleg. Egy kivetítő jelenik meg rajta. A puncikámat mutatja, és így pontosan látom, hogyan fogsz ki-be járkálni bennem. A farkam meredten lóg a padló felé és meg-megrándul az izgalomtól. Mögém állsz és máris bennem vagy, ahogy dugsz közben rámhajolsz hogy a melleiddel simogass és a farkam tovább vered nekem egyik kezeddel. A másikkal a popsimat kezded el kényeztetni és ujjazni. Nagyokat löksz rajtad, szinte megbaszol.
Nagyon izgat, miközben nézem, amit nem láthatok, és hogy érzem is. A két érzék együttese nagyon felizgat. Kurvásan nyögök, és pucsítok, hogy minél jobban belémgyere. Mikor teljesen bennem vagy mindig körözöl kicsit a csipőddel is. A popsimban közben már 2-3 ujjad van és egy ütemben dugod mindkét lyukam, amig a farkam keményen és lankadatlanul vered tovább. Azt akarod hogy minél jobb legyen nekem, ez tisztán látszik.
- Ha közel vagy majd szólj, a számba élvezz... ahhhh! - mondom nyöszörögve az élvezettől. Közben nézem tovább mit csinálsz. Felpillantok a kijelzőkre és látom, hogy vannak akik szintén bekapcsolták az adásukat. Épp ránk élvezkednek, rólam csináltak holofutát. Még egy darabig zakatolsz bennem majd megsimized a tarkóm, jelezve hogy itt az idő.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.38 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 cscsu50 2016. 02. 18. csütörtök 22:36
nem nyerő
#4 listike 2016. 02. 18. csütörtök 07:25
Nagy hülyeség.
#3 zsuzsika 2016. 02. 18. csütörtök 06:52
Nem tetszett.
#2 A57L 2016. 02. 18. csütörtök 04:48
Hát ez nem jött be,nem tetszett.
#1 Törté-Net 2016. 02. 18. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?