A+ A-

Egy lány a BKV-ról

A vizsgaidőszak végén jártunk, csodálatos szép napos, tavaszias idő volt. Olyan, amikor a lányok elkezdenek lengén öltözködni. Egy hétköznap délelőtt volt egy vizsgám, letudtam, gyorsan végeztem, jól sikerült. A 4-es 6-os villamossal zötyögtünk páran a csoportból. Ahogy a Blaha felé haladtunk szépen morzsolódott le a társaság, kb. két megállóval előtte már csak én maradtam.
egyedül maradtam, hát volt időm körülnézni. Megláttam egy lányt, akinek nagyon szép volt az arca, hát leültem vele szemben. Ekkor tűnt csak fel, hogy nemcsak az arca gyönyörű. Fekete haja volt, olyan sehosszú, serövid,két oldalról csatokkal feltűzött, ami kiemelte az arcát. Fehér hálós felsőt viselt, alatta fehér testhezálló csőtop ami alól kifutott a szilikon melltartópánt. Először arra gondoltam, minek a csőtop alá melltartó, de gyorsan rájöttem. Akkorák voltak a mellei, hogy így volt jó. :) Nagy ezüst karika-fülbevalót viselt. Azon morfondíroztam, hogy nemrég egy partin egy haverom felvetette a témát, hogy a karika-fülbevaló viselése a lányoknál az orális szex kedvelését jelenti. A karika átmérője pedig egyenesen arányos a vehemenciájukkal. Épp arra gondoltam, hogy mekkora szopókirálynő lehet, pusztán a karika méretéből ítélve, mikor elcsíptem a tekintetét, mosolygott, egy pillanat volt az egész. Közben megálltunk a Blahán, nekem le kellett szállnom és a Keleti felé metróztam. Ott vettem észre, hogy ő is ott van. Neki is erre kellet jönni. :D
Elővettem a telefonom és minden délutáni programomat lemondtam, már tudtam, hogy nem fogok a Keletinél leszállni és nem fogok hazavonatozni. Persze hallotta mit mondok, mert a zaj miatt hangosan kellett beszélnem. Állandósult az arcán a mosoly, talán már gondolta, hogy meg fogom szólítani. Végig mentünk a Örsig, mielőtt megérkeztünk volna felállt és az ajtó elé lépett, nézelődött, de néha hátrapillantott. Mintha csak hívogatott volna. Állatira felizgatott a szitu. A háta mögé álltam, megéreztem a parfümjét, üde volt, meglepően finom illat volt ez a metró állott levegőjében.Megállt a szerelvény, kiszálltunk ő szaporán lépkedett, én meg loholtam utána és gyönyörködtem. Biztos sportol, gyönyörű a tartása, a popsija elképzelhetetlenül kerek, csak úgy riszálta a világoskék szoknyáját.
Már az utcán voltunk mikor elé siettem és megszólítottam.
- Szia! Nem haragudj hogy megzavarlak, de..
- Egyáltalán nem zavarsz. - szólt közbe mosolyogva. A szemei szinte megbabonáztak.
- ...szeretnék veled megismerkedni. - ettől idétlenebb szöveg eszembe se juthatott volna.
- Elkísérsz egy darabon? Közben beszélgethetünk. - egy pillanatra sem lassított. Szinte szaladnom kellett vele, pedig majd két méter vagyok, ő alig lehetett 160 magas.
- Tomi vagyok.
- Enikő.
- Nagyon kedves hangod van.
- Gondolom nem ez miatt szólítottál meg. - huncut kuncogásba fulladt a válasza.
- Hát nem minden nap látni olyan lányt, akinek ilyen a kisugárzása. Nem akartalak elszalasztani egy szó nélkül. - közben az újára néztem, tele volt gyűrűkkel.
Erre már nem mondott semmit csak kutyagoltunk. Járdáról zebrára, zebráról járdára, már követni se tudtam hol vagyunk csak mindenfelé a kb. tízemeletes paneleket láttam. Ez egyikbe betért, követtem. Ajtó kód, beosonás, lift hívás. Beosont a liftbe, a sarok felé fordult, nekem háttal, a táskájában matatott. Közben ismét hátulról gyönyörködtem. Megfordult, közelebb léptem. Egy pillanat alatt ellökött magától.
- Hé! Én itt lakom, ha valaki meglát, akkor mi nem együtt vagyunk. - elutasító hangon mondta, de közben a melleit hozzám nyomta.
- Oké, oké, oké!
Megérkeztünk az emeletre, majd a lakása ajtajához, ő lép be először. Nem invitált, de követem.
Alig van berendezés, rengeteg doboz, tele holmikkal.
- Nemrég költöztél? - kérdezem.
- Már nem épp most, de elég volt kifizetni a lakást, bútorokra már nem futotta. - szégyenlős mosollyal fordult ki a konyha felé a szobából ahová közben bevezetett.
Két komód, egy állólámpa, dobozok, és középen egy hatalmas vastag szivacs - ágy gyanánt szolgálhatott.
- Iszol valamit? - kérdezte. Ekkor már a hátam mögül hallottam a hangját, visszajött a konyha felől. Megfordultam, hogy válaszoljak, de csak annyit éreztem, hogy elgáncsol és hanyatt lök. A szivacsra zuhantam, megláttam hogy míg kinn volt levette a szoknyáját. Alul már csak a fehér bugyi volt rajta. Rám veti magát, mintha csak egy lóra ült volna.
- Könnyen levettél a lábamról.
- 10 év dzsúdó nem múlik el eredmény nélkül. - súgta bele az arcomba. A mellei a mellkasomra borultak, persze a ruhájával fedetten.
- Szóval kérsz inni?
- Most nem kívánom, köszi. - válaszoltam
- Úgy érzem mást kívánsz. - megint huncutul mosolygott és a csípőjét megriszálva az akkor már ágaskodó farkamhoz dörzsölte a pináját. Megcsókolt. Hihetetlenül izgató volt. Olyan finom ízű volt a csókja mint még senkié azelőtt. Felült és a felsőjét lehúzta magáról.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.17 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 mif23 2016. 02. 13. szombat 10:03
Nekem tetszet nekem! smile
#14 papi 2016. 02. 12. péntek 13:42
Remélem folytatod, mert úgy lesz kerek a történet.
#13 veteran 2016. 02. 12. péntek 09:37
Kezdésnek jó
#12 sunyilo 2016. 02. 11. csütörtök 21:15
Jó a történet, de az igét nem elég hirdetni, ragozni is meg kell tanulni. A helyesírásról nem is beszélve...
#11 david70 2016. 02. 11. csütörtök 14:50
Gondolom nem magyar nyelv es irodalombol vizsgaztal? Nem arra vall az irasod. A tema tetszik, a leirasa nem. 4 pont.
#10 sztbali 2016. 02. 11. csütörtök 13:01
Kevés, de bevezetőnek jó.
#9 vakon53 2016. 02. 11. csütörtök 12:36
Remélem lesz folytatás!!!
#8 Andreas6 2016. 02. 11. csütörtök 11:21
Szerintem is csak közepes.
#7 cscsu50 2016. 02. 11. csütörtök 10:53
jó közepes
#6 rockycellar 2016. 02. 11. csütörtök 07:36
egész jó
#5 zsuzsika 2016. 02. 11. csütörtök 07:04
Közepes.
#4 listike 2016. 02. 11. csütörtök 06:59
Ha csak ennyi, nagyon kevés.
#3 feherfabia 2016. 02. 11. csütörtök 05:48
Remélem lesz folytatás!!!
#2 A57L 2016. 02. 11. csütörtök 05:04
Kedves kis írás.
#1 Törté-Net 2016. 02. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?